Giovanni 3 Δεκεμβρίου 2012 #76 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 σήμερα μπαίνουν τα υδραυλικά και αύριο ξεκινάει να μπαίνει νερό οσμοσης. Φωτογραφίες μέσα στην μέρα θα ανεβάσω! Μήπως να το έκανες ένα τεστ πρώτα ας πούμε κάπου στο μπαλκόνι με νεράκι βρύσης κ ύστερα να το γεμίσεις κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #77 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει να μπουν πρώτα τα υδραυλικά να μείνουν μία μέρα να πιαση η κόλα για τα pvc και αύριο θα δείξει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν νομίζω γιατί είναι 15άρια τζάμια με πάνω κάτω κόντρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2012 #78 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Μανο,τα υδραυλικα μολις στεγνωσει η κολλα,δεν τρεχει καστανο.Καμια ωρα το πολυ θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Δεκεμβρίου 2012 #79 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Μανο,τα υδραυλικα μολις στεγνωσει η κολλα,δεν τρεχει καστανο.Καμια ωρα το πολυ θελει. +1 ουτε καν ωρα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Δεκεμβρίου 2012 Author #80 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Φιλαράκι μου το ξέρω απλά ψηλό φοβάμαι γιαυτο λέω να το αφήσω κανένα 12ορο πρώτα ουτος η άλλος τώρα τελείωσα τα υδραυλικά μόλις τα τελείωσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2012 #81 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Φιλαράκι μου το ξέρω απλά ψηλό φοβάμαι γιαυτο λέω να το αφήσω κανένα 12ορο πρώτα ουτος η άλλος τώρα τελείωσα τα υδραυλικά μόλις τα τελείωσα! Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται :bleh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Δεκεμβρίου 2012 #82 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται :bleh: Έτσι Στράτο,πες τα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Δεκεμβρίου 2012 #83 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλη ξεκουραση και καλο γεμισμα ευχομαι και παλι!! Αυτα ειναι τα ωραια στο χομπι! Αυτα μενουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Δεκεμβρίου 2012 #84 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Όντως. Τις θυμάμαι έντονα αυτές τις στιγμές! Μαζί και τα ξενύχτια για το στήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #85 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Τα υδραυλικά μπήκαν το σαμπ και το ενυδρείο γέμισαν νερό από α.ο 7 σταδίων το αλάτι τις ati μπήκε οι κυκλοφοριτες το ίδιο μαζί με το σκιμερ έβαλα ένα μέρος του βράχου από το άλλο μου ενυδρείο μέσα και μας έμεινε να κρεμάσουμε το φωτιστικό και το aquascape που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Δεκεμβρίου 2012 #86 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 αντε με το καλο Μανο.καμμια φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 5 Δεκεμβρίου 2012 Author #87 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Δέσμευομαι ότι αύριο το πολύ μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχουν φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Δεκεμβρίου 2012 #88 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια πραγματα να ακουν τα αυτια μας και να βλεπουν τα ματακια μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Δεκεμβρίου 2012 #89 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Δέσμευομαι ότι αύριο το πολύ μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχουν φωτογραφίες! αυτος εισαι . Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2012 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Δεκεμβρίου 2012 #90 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 Περιμενουμε Μανο!!! Αντε γιατι ειπαμε... Κριση δεν υπαρχει στην Ελλαδα!!!! υγ: α/ο 7 σταδιων?? Αρχηγος εισαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Δεκεμβρίου 2012 #91 Share 5 Δεκεμβρίου 2012 το αλατι το ati μανο τι λεει? διαλυεται ευκολα?τιμες?τιμη? για το στησιμο τι σκεφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #92 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αυτά σταδίων. Πολύ καλό μιχάλη διαλύεται εύκολα και από τιμή είναι λίγο ποιο ακριβό από το τροπικ μαρίν το τσουβάλι. Τώρα από τιμές δεν έχω κάνει μετρήσεις ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #93 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Για το στήσιμο σκέφτομαι να κάνω ένα δύο νησιά ξεχωριστά το ένα να έχει ύψος και το άλλο να είναι ποιο κοντό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 6 Δεκεμβρίου 2012 #94 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Για το στήσιμο σκέφτομαι να κάνω ένα δύο νησιά ξεχωριστά το ένα να έχει ύψος και το άλλο να είναι ποιο κοντό. αν θες βοηθεια στο aquascape ... σφυρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #95 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω Σταύρακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #96 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Μερικές φωτογραφίες απο το στήσιμο τον υδραυλικών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #97 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Μερικές φωτογραφίες απο το γεμισμα του ενυδρειου απο την α.ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #98 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Η υποστήριξη του ενυδρειου μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Δεκεμβρίου 2012 Author #99 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 ενα ποσοστό βραχου για να στρώσει λιγο το νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Δεκεμβρίου 2012 #100 Share 6 Δεκεμβρίου 2012 Mπράβο Μάνο! Πολύ καλή κατασκευή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος