Aiolos 9 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2012 http://reefbuilders.com/2012/09/29/algae-mower-vac/ Μετά το AipasiaZaper... και κατά το ελληνικότερον Aipasia killer, έχουμε μια ακόμη ευκολία για τις άλγες !! Φώτη πάμε μια κόντρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Μου βάζεις πολύ εύκολα.... Led δεν έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 9 Οκτωβρίου 2012 ε βάλε χαχαχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Κι αν στην άκρη προσαρμόσω κεφαλή ηλεκτρικής οδοντόβουρτας τι θα γίνει;Πόλεμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 9 Οκτωβρίου 2012 μη μου βάζεις ιδέες βραδιάτικα και είναι η γάτα μου σε οίστρο, οπότε δεν βλέπω να κοιμάμαι ούτε και σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Να δω που θα βρεις υλικά νυχτιάτικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 9 Οκτωβρίου 2012 χε χε ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι? το τι "σαβούρα" έχω εδώ μαζεμένη δεν λέγεται., άσε που έχω και την αποθήκη... όλο και κάτι θα βολέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Προσεχε μη γινει κανενα μπαμ Βαγγελη με τα πειραματα που θα κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 9 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Βαγγέλη έχω και κάτι παλιά μαχαίρια απ΄ το φρεζάκι αν βολεύεσαι ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος