rastafarian 10 Οκτωβρίου 2012 #76 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Απο βιολογια θα εισαι καλα. Αν θελησεις να βαλεις τελικα οτοκυκλους να προσεξεις πολυ πριν τους παρεις,οι πιο πολλοι ειναι πιασμενη απο τη φυση και ειναι αρκετα ευαισθητοι στις παραμετρους νερου αλλα και στο φαγητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Οκτωβρίου 2012 #77 Share 10 Οκτωβρίου 2012 (edited) Φίλε savou από όσα έχω διαβάσει τα c.pygmeus δεν είναι κλασικά βυθόψαρα όπως τα υπόλοιπα cory. Κινούνται αρκετά και στη μεσαία ζώνη... Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2012 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Οκτωβρίου 2012 Author #78 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Φίλα savou από όσα έχω διαβάσει τα c.pygmeus δεν είναι κλασικά βυθόψαρα όπως τα υπόλοιπα cory. Κινούνται αρκετά και στη μεσαία ζώνη... Ναι το εχω διαπιστωση καθως ειδα βιντακια απο αυτα τα ψαρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Οκτωβρίου 2012 Author #79 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Απο βιολογια θα εισαι καλα. Αν θελησεις να βαλεις τελικα οτοκυκλους να προσεξεις πολυ πριν τους παρεις,οι πιο πολλοι ειναι πιασμενη απο τη φυση και ειναι αρκετα ευαισθητοι στις παραμετρους νερου αλλα και στο φαγητο. Ναι το ξερω πιο παλια ειχα παρει 2 ο ενας μου πεθανε απο το πουθενα αλλα τον αλλον τον ειχα και ηταν αρχοντας με τα αγγουρακια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Οκτωβρίου 2012 Author #80 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Περιμενω να ακουσω και κανα δυο προτασεις ακομα! Εχω και μια ερωτηση βλεπω πολλους που βαζουν τα corydoras σε seachem flourite βυθο! Δεν υπαρχει προβλημα για τα μουστακια γιατι και εγω σκευτομαι πολυ σοβαρα ο βυθος μου να ειναι flourite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος