ninou 15 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Γειά χαρά σε όλους σας, Ειμαι και εγώ αρχάριος. Έτσι, ψάχνωντας εδώ και εκεί ( όπως θα πρότεινα σε όλους τους αρχάριους να κάνουν), βρήκα το βιβλίο αυτό που παραθέτω. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι. Σε αυτό, ας με βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος. Μια ματιά που του έριξα όμως, το βρήκα ενδιαφέρον. Καλό διάβασμα, καλό στρώσιμο και καλή διασκέδαση λοιπόν. Χαιρετώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 15 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Ποιό βιβλίο βρήκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninou 15 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 15 Ιανουαρίου 2007 ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ... ΕΙΝΑΙ 20ΜΒ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 15 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Με μια γρήγορη ματιά το βιβλίο φαίνεται ενδιαφέρων και έχει αρκετές εικόνες. Συνέχισε το ψάξιμο και αν βρεις κάτι εμείς εδώ θα είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnisia 15 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστούμε για το link. Πάω να δω και εγώ τι λέει, μπας και ξεστραβωθώ λίγακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninou 15 Ιανουαρίου 2007 Author #6 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Ξέχασα να αναφέρω πως το βιβλίο , του οποιου παρεπιπτόντως ο τίτλος είναι The Complete Aquarium Guide, αφορά και θαλασσινά ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 15 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Παρα πολυ καλο το βιβλιο ειναι και ειναι και σε καλη ποιοτητα οι φωτογραφιες.Ευχαριστουμε ninou για το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddin 15 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Πραγματικά πολύ ωραίο βιβλίο..και ψιλοτεραστιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanetidis 15 Ιανουαρίου 2007 #9 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί κανείς να με βοηθήσει, γιατί κατεβάζω το αρχείο αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω. Έχω το WinRar αλλά δεν μπορεί να το ανοίξει. Πιο πρόγραμμα χρειάζομαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanetidis 15 Ιανουαρίου 2007 #10 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Εντάξει όλα οκ, τα κατάφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 15 Ιανουαρίου 2007 #11 Share 15 Ιανουαρίου 2007 Section Moderator note Το λινκ έγινε αόρατο γιατί υπάρχουν και πνευματικά δικαιώματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος