kokalo 9 Οκτωβρίου 2012 Author #26 Share 9 Οκτωβρίου 2012 ναι 2 βδομαδες τρεχει.ακομα δεν εχω βαλει ψαρια επομενως ουτε τροφες εχω ριξει μεσα ουτε τα φυτα που ειχα απο παλια μεσα 6 anoubies τα φιλοξενω σε ενα αλλο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 9 Οκτωβρίου 2012 Author #27 Share 9 Οκτωβρίου 2012 να προσθεσω και κατι ακομα την 1η μερα του στρωσιματος εριξα μεσα tropical bacto active περιπου 20ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Οκτωβρίου 2012 #28 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Τα τροφεους ποτε τα εχασες, πριν, και τωρα μπηκες στον κοπο να το ξαναστησεις απο την αρχη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 9 Οκτωβρίου 2012 Author #29 Share 9 Οκτωβρίου 2012 ναι πριν τα εχασα και τωρα παλι απο την αρχη και για τον λογο το οτι στεναχωρεθηκα πολυ για τα ψαρια και μετα για τα λεφτα που εδωσα θελω να ειμαι πιο προσεκτικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Οκτωβρίου 2012 #30 Share 9 Οκτωβρίου 2012 (edited) Στρώσιμο κοινόβιων ενυδρείων Τα πρώτα μου βήματα… ΚΥΚΛΟΣ ΑΖΩΤΟΥ & ΑΖΩΤΟΥΧΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ Βασικά στάδια Κύκλου Αζώτου Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Καλο ειναι να διαβασεις λιγο τα παραπανω συννημενα για να εχεις μια γενικη εικονα και μετα ρωτα οτι θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 9 Οκτωβρίου 2012 Author #32 Share 9 Οκτωβρίου 2012 ενταξει θα τα διαβασω προσεκτικα.για πες μου λιγο σε παρακαλω οι μετρησεις που εκανα ειναι καλες?θα κανω και τεστ αμμωνια και μετα θα βαλω ψαρια μεσα αφου σας ενημερωσω πρωτα.ευχαριστω και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Οκτωβρίου 2012 #33 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Οι μετρησεις μια χαρα ειναι αλλα πριν βαλεις οποιδηποτε ζωντανο καλο ειναι να ριξεις ενα κουταλακι του γλυκου τρυμμενη τροφη, το κλασσικο πολυχρωμο φιλαρακι δηλαδη και να μετρησεις αμμωνια μετα απο 2 με 3 ημερες για να δουμε που βαδιζουμε. Επισης διαβαζοντας θα καταλαβεις πολλα πραγματα και ισως να εχεις και πολλες απορειες οποτε θα δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 9 Οκτωβρίου 2012 Author #34 Share 9 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω πολυ θα σας ενημερωσω συντομα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 15 Οκτωβρίου 2012 Author #35 Share 15 Οκτωβρίου 2012 ολα καλα και με την αμμωνια εκανα μετρησεις μαζι με ενα φιλο (εμπειρο) και ειναι ολα καλα.συντομα θα βαλω και ψαρακια παμε καλα. διαβασα αρκετα απο τα αρθρα που μου εδειξες εχω αποριες αλλα εχω και αρκετη δουλεια και δεν μπορεσα να δωσω μεγαλη βαση και προσοχη στα θεματα.οταν χαλαρωσω λιγο θα ρωτησω καποια πραγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokalo 13 Νοεμβρίου 2012 Author #36 Share 13 Νοεμβρίου 2012 ολα καλα παιδια!εχω βαλει ενα κοπαδι με ικολα εδω και 10 μερες (συντομα παρουσιαση).αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι οταν κανω αλλαγη νερου να καθαριζω και το βιολογικο φιλτρο (εννοειτε με νερο ενυδρειου)?αν οχι καθε ποτε πρεπει να το καθαριζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Νοεμβρίου 2012 #37 Share 13 Νοεμβρίου 2012 (edited) Για την ωρα ασε να ωριμαση το ενυδρειο σου 2~3 μηνες και μετα θα καθαριζεις μονο τα σφουγγαρια με νερο και τα κεραμικα αντε καμια βουτα σε νερο ενυδρειου παντα, οποτε νομιζεις οτι εχουν πιασει αρκετη μακα. Για τα σφουγγαρια δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος χρονος, και πολυ τα καθαριζουν μονο οταν πεσει αρκετα η ροη του φιλτρου, αλλα κατα την αποψη μου εαν θα μπορεις να τα καθαριζεις και σε καθε αλλαγη νερου δεν θα εχεις καποιο προβλημα, ισα ισα θα αφαιρείς αρκετη οργανικη υλη σε αποσυνθεση η οποια επιβαρυνη το νερο ακομα και της αλλαγης μια που θα μολυνεται ποιο γρηγορα εαν αφησεις την υλη στα σφουγγαρια. Οσο για την βιολογια δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις μια που τα κεραμικα τα εχουμε για αυτη την δουλεια συν το ολο ενυδρειο και ο βυθος που αποικείτε επισης απο βακτηρια. Εν ολιγης τα σφουγγαρια εχουν μια και μοναδικη λειτουργια, την μηχανικη φιλτρανση και τα κεραμικα για την βιολογια του ενυδρειου τα οποια δεν πειραζουμε σχεδον ποτε! Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος