commandersotos 8 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καλησπερα!!!! Οπως βλεπετε εφτιαξα μια κατασκευη προκειμενου να μπορω να βγαζω το βιολογικο υλικο απο το sump αλλα και να διευκολυνω την κυκλοφορια του νερου μεσα σε αυτο....υπαρχει περιπτωση να περναει το νερο πλαγια της κατασκευης και να μην περναει μεσα απο το βιολογικο υλικο ουτως ωστε να μην δημιουργητε η καταλληλη βιολογια;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 8 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα ότι θα περνάει νερό θα περνάει αλλά δεν νομίζω να μην κάνει δουλεία. άμα τα είχες ρίξει χύμα δλδ δεν θα πέρναγε το νερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandersotos 8 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Η αρχικη μου σκεψη για αυτη την κατασκευη δεν ηταν η διευκολυνση της κυκλοφοριας του νερου....απλως το sump ειναι εσωτερικο και το ενυδρειο εχει 70 ποντους υψος.....οποτε οπως καταλαβαινεις αν ηθελα για καποιο λογο να βγαλω το βιολογικο θα μου παρει μιση μερα... Ο στοχος μου ηταν να μπορω να βγαζω το βιολογικο με ευκολια..... τωρα αν εκανα μ@κ@κι@ να σκεφτω κατι αλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandersotos 8 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Τι λετε θα εχω θεμα;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2012 εγω δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα γιατι πολλες εταιριες εχουν φτιαξει εσωτερικα φιλτρα με αυτην την τεχνικη...τωρα δεν 100% γτ ειναι σαμπ και εγω ντε κσερη απο σαμπ καρντια μμμ....οποτε ενα σαμπιστας θα σου πει...εγω θα το δοκιμαζα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 8 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 8 Οκτωβρίου 2012 φαινεται οτι θα παιρναει χαρας την υπομονη σου...!!!!!!! βαλε μια φωτο και απο το σαμπ να δουμε πως θα ειναι με την κατασκευη μεσα.... αλλα μια εκφραση λεει..... αν δεν παθεις δεν θα μαθεις,,,, αστιευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα δουλευει μια χαρα, αρκει η σήτα που εβαλες να μην ειναι εσωτερικά συρμάτινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandersotos 9 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 9 Οκτωβρίου 2012 (edited) παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...οχι η σητα ειναι πλαστικη...γιατι παδευομαι; γιατι ως γωστον οποιος δεν εχει μυαλο εχει χερια...ιδου και το sump ειναι εσωτερικο... Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2012 - commandersotos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Οκ, τοτε. Εαν νομιζεις πως θα σε βολεψει ετσι τοτε δεν εχεις καποιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 9 Οκτωβρίου 2012 μια χαρουλα θα ειναι ! προσωπικα δεν θα εβαζα αυτο το πλαστικο αλλα μονο το αλλο το δυχτυ για να μειωσω της γωνιες οσο μπορω και να μην περναει το νερο απο διπλα. και χυμα να τα βαλεις μεσα χωρις τπτ μια χαρα θα ειναι..δεν προκητε ποτε να καθαρισεις το βιολογικο υλικο ( εγω δεν το εχω καθαρισει ποτε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 9 Οκτωβρίου 2012 πολυ φοβαμαι ομως πως θα σου μπουκωνει πολυ γρηγορα το σφουγκαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος