FotisGt 7 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές από το ενυδρείο μου, που μας υπενθυμίζουν οτι η φύση δεν ξεχνά. Η εκπληκτική συμβίωση ενός θηρευτή (Pterois volitans)και ενός καθαριστή (Labroides dimidiatus). Αν αναλογιστεί κανείς οτι το συγκεκριμένο ψάρι έχει "καταπιεί" Pajama cardinal μεγάλου μεγέθους και το τάισμα του γίνεται με κατεψυγμένα ψάρια στο μέγεθος του Labroides, το μόνο που το σώζει είναι η φύση του ως καθαριστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 7 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 7 Οκτωβρίου 2012 πολύ ωραίο βιντεο φώτη, τι σου είναι η ρουφιάνα η φύση !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 7 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Πολύ όμορφα ψάρια...αλλά και πολύ μεγάλο στόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Άραγε μια γαρίδα καθαριστής θα είχε την ίδια αντιμετώπιση;Ερώτηση κρίσεως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 7 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Πολύ όμορφα ζωντανά! Φίλε μου Φώτη εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την γαρίδα αλλά παίζει και ρόλο πως θα τις βάλεις μέσα. Εγώ τις γαρίδες την είχα με μία σμερνα μεσαίου μεγέθους και με δύο λέονταρόψαρα ζεβρα μεγάλου μεγέθους και με ένα τρίγκερ και δεν υπήρχε πρόβλημα ειδικά το τρίγκερ και η σμερνα πήγαιναν συνέχεια για περιποίηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Άμα τη βάλω με φόρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 7 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Την βλέπω παγανακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Πολύ όμορφο βίντεο Φώτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Φωτη πολυ ομορφο το βιντεο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Εκπληκτικές τέτοιες στιγμές που μας προσφέρει το χόμπι! Αυτό το ψάρι είναι ο λόγος που κάποτε σκοπεύω να φτιάξω θαλασσινό ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 8 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Εξαιρετικό βίντεο αλλά και τα ζωντανά. Να τα χαίρεσαι φίλε Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Εξαιρετικό βίντεο αλλά και τα ζωντανά. Να τα χαίρεσαι φίλε Κ Κωνσταντίνε.. ούτε να το σκεφτείς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #13 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Να είστε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 9 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Κωνσταντίνε.. ούτε να το σκεφτείς !!! Μέχρι πόσα λίτρα ........ :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Καλά καλά μια πλάκα έκανα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 9 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 9 Οκτωβρίου 2012 φοβερο βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 10 Οκτωβρίου 2012 ωραιο βιντεακι! τι σου ειναι η φυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 11 Οκτωβρίου 2012 φοβερο βιντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 11 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 11 Οκτωβρίου 2012 πολυ καλο βιντεο....να τα χαιρεσαι Φωτη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Οκτωβρίου 2012 #19 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Ωραιο το βιντεο , ηθελα ποιο αγρια μουσικη κανα γονιδη κανα τερλεγκα και ετσι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega20 11 Οκτωβρίου 2012 #20 Share 11 Οκτωβρίου 2012 πολύ όμορφο βίντεο, να χαίρεσαι το ενυδρείο και τα ζωντανά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 11 Οκτωβρίου 2012 #21 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Ήρεμη δύναμη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Οκτωβρίου 2012 Author #22 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Ωραιο το βιντεο , ηθελα ποιο αγρια μουσικη κανα γονιδη κανα τερλεγκα και ετσι !!!! Σκεφτόμουνα για Μελά, "Φύγε πριν ανοίξω το στόμα μου"... αλλά λέω άστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος