Geosid 13 Οκτωβρίου 2012 #101 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Ελα πάμε όλοι μαζί !!! Για να δω πόσοι θα έρθουν σήμερα .......!!! Επειδη μου εκανες παραπονα πριν απο μερικες μερες ..... Σημερα θα ερθω οπως ακριβώς θα ηθελες να ερθω ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 13 Οκτωβρίου 2012 #102 Share 13 Οκτωβρίου 2012 φρέσκο νερό στα tropheus μου και έφυγα !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 13 Οκτωβρίου 2012 #103 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Θα έρθω και εγώ τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Οκτωβρίου 2012 #104 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα ήταν από τις ποιο ωραίες συναντήσεις του 2012 με άτομα έκπληξη και καινούργιοι φίλοι του aquazone προσωπικά πέρασα πολύ όμορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Οκτωβρίου 2012 #105 Share 13 Οκτωβρίου 2012 μετα απο καιρο βρεθηκαμε πιστευω οι ''παλιοσειρες'' αλλα και νεα μελη του φορουμ και μπορω να πω οτι περασαμε αρκετα καλα !!! παντα τετοια παιδες !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 13 Οκτωβρίου 2012 #106 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Αντε ρε ανεβάστε καμιά φωτογραφία που σαι Δημοσθένηηηηη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Οκτωβρίου 2012 #107 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Έμπλεξε με τους άλλους και τον κρατάνε με το ζόρι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Οκτωβρίου 2012 #108 Share 13 Οκτωβρίου 2012 (edited) Ελπιζω να περασατε καλα,ώντας καλεσμενος σε γαμο(south με νοιωθεις ετσι;; ) δεν μπορεσα να ερθω. Ασχετο,εκανα μια αναζητηση στις παλαιοτερες συναντησεις του φορουμ,αλλα δεν μπορεσα να βρω τις πολυ παλιες,μιας και μιλασατε για παλιοσειρες παιδια. Αγαπητε ΤΑΝ μπορεις να βρεις το θεμα απο την πρωτη συναντηση του ΑΖ καπου εκει στο 2006;Θελω να δω τον εαυτο μου πιο νεο και πιο παχυ και αν ο NAVY μας ποτιζε και τοτε ρακι Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2012 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Οκτωβρίου 2012 #109 Share 13 Οκτωβρίου 2012 κριμα που σημερα δεν μπορουσα να ερθω περιμενω φωτογραφιες!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 13 Οκτωβρίου 2012 #110 Share 13 Οκτωβρίου 2012 (edited) Οντως ηταν πολυ καλα σημερα!!!Εγω παντως το χαρηκα και ας ελειπε ο Mr Zoo που ειχε ταξει μπαλετα!!!! Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2012 #111 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Εγω αν και νεος και με φοβερους πονους στις καλτσες παρεβρεθηκα. Σε μια συναντηση δεν ημουν μονο οσο καιρο ειμαι στο φορουμ. Χαρηκα πολυ που ειδα ξανα το φιλο μου το Δημητρη(Husky Jim). Τελικα Μητσο χρεισζοταν το πιγκαλ οπως βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 14 Οκτωβρίου 2012 #112 Share 14 Οκτωβρίου 2012 πάλι μας φτιάξατε αγαπητή Ναταλία ΥΓ. περάσαμε παρα πολυ όμορφα !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Οκτωβρίου 2012 #113 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω όλους μαζί... παλιούς και νέους ως μια παρέα !!! Δημοσθένη... άπαιχτος είσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 14 Οκτωβρίου 2012 #114 Share 14 Οκτωβρίου 2012 χαρηκα που γνωρισα παλια μελη που δεν ειχα την ευκαιρια να γνωρισω σε προηγουμενες συναντησεις,,,αν και 6 ωρα ειχαμε τις επιφυλαξεις μας,,,στη συνεχεια εγινε χαμος,,,,δεν εφταναν οι καρεκλες,,,,,εις το επανιδειν λοιπον,, http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79113&st=120 υγ φωτακο,,,,τελεια η πιστια,,,,,,,,,,θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet 14 Οκτωβρίου 2012 #115 Share 14 Οκτωβρίου 2012 .....αν και πρωτη φορα στην συναντηση περασα πολυ καλα.....πηρα και πιστιες του φωτη μια χαρα......παντω μου εκανε και την τιμη ο κωστας(prince) παρ'ολη την ζητηση που ειχε 5 λεπτα τα βρηκαμε να τα πουμε λιγακι.....κωστα την επομενη φορα ελπιζω να σου εχω νεα ενθαρυντικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 14 Οκτωβρίου 2012 #116 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Super περασαμε....μια πολυ ωραια συναντηση με πολυ χαβαλε και ωραια ατμοσφαιρα...(α ρε rebele με τις υποχρεωσεις σου)....μεχρι και pan και husky και nidal......μονο εσυ ελειπες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Οκτωβρίου 2012 #117 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Τωρα με κανατε και ζηλευω.....νεξτ ταιμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 14 Οκτωβρίου 2012 #118 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Τέλεια περάσαμε ακόμα μια φορά!! Κύριε Ηλία (iliascryptic) σας βάλαμε απουσία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkaranasos 14 Οκτωβρίου 2012 #119 Share 14 Οκτωβρίου 2012 αν και δεν αναφερόμαστε σε κανενα σχόλιο οφείλω να πω ότι περάσαμε πολύ ωραία.Οσο για τις πιστιες ευτυχώς που θέλανε πολλοί. που να μην ήθελαν κι όλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 14 Οκτωβρίου 2012 #120 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Super περασαμε....μια πολυ ωραια συναντηση με πολυ χαβαλε και ωραια ατμοσφαιρα...(α ρε rebele με τις υποχρεωσεις σου)....μεχρι και pan και husky και nidal......μονο εσυ ελειπες...... δυστηχως δεν μπορεσα αλλα βλεπω η παρεα ηταν απλα σουπερ.... Μπραβο σε ολους και στην επομενη δεν θα λειπω πιστεψε με... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Οκτωβρίου 2012 #121 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Κύριε Ηλία (iliascryptic) σας βάλαμε απουσία... Που τον θυμήθηκες αυτόν !!!! Ποιός σχολίασε την απουσία του ....... κανένας !!! Σιγα μη μας έλειπε ο Ηλίας ........................... !!!! :bigemo_harabe_net-113: :bigemo_harabe_net-113: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 14 Οκτωβρίου 2012 #122 Share 14 Οκτωβρίου 2012 πραγματικα σας ζηλευω,βλεπω οτι περασατε πολυ ωραια....Να εισται σιγουροι οτι θα προσπαθησω να μην υπαρξει αλλη απουσια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 14 Οκτωβρίου 2012 #123 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Καλά Mr_Zoo μην ορκίζεσαι εσύ…. μάλλον δεν θα σε πιστέψει κανένας τους! Χαίρομαι να σας βλέπω όλους σας να χαμογελάτε και να περνάτε ωραία! Υ.Γ. αυτό το ταραχοποιό στοιχείο με το κράνος τι το θέλετε, στο αυτόφωρο δεν σερβίρουν πρωινό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Οκτωβρίου 2012 #124 Share 14 Οκτωβρίου 2012 πραγματικα σας ζηλευω,βλεπω οτι περασατε πολυ ωραια....Να εισται σιγουροι οτι θα προσπαθησω να μην υπαρξει αλλη απουσια μου ασε το ποιημα "σας ζηλευω" δηλαδη κακοπερασες εκει που ησουν??? και μην προσπαθεις να μην ξαναλειψεις εσυ τους εταζες ξενυχτια και τελικα την εκανες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Οκτωβρίου 2012 #125 Share 14 Οκτωβρίου 2012 (edited) ειδα φατσες καλων μου φιλων αλλα και ορισμενων που καποια στιγμη πρεπει να βρεθουμε επιτελους και απο κοντα. χαρηκα ιδιαιτερα που ειδα τον χασκι ανανεωμενο!!! αδελφε νινταλ,ασπρισες γκαρνταση μου....να σε εχει καλα ο θεος. σταματη,παντα ηθελα(πριν πολλαααααα χρονακια) τη μαυρη του συλλογου μπλουζα...χεχε εγω εχω ακομη την λευκη αν και δεν νομιζω να χωραω εκει μεσα πλεον. παντως ολη η πλευρα του διαχειριστη μας ειναι μαλλον μαλωμενη με τα ξυραφακια..... στρατο μου και εγω απο που θα σε βλεπω ρε φιλε? χαρηκα και για τον καλο μου φιλο τον σωκρατη.ολα καλα ντοκ? ελπιζω να τα πουμε συντομα απο κοντα. Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος