petros 9 9 Οκτωβρίου 2012 #26 Share 9 Οκτωβρίου 2012 (edited) file Mod αν σου περισευουν καποια φυλλα θα ηθελα 2 η τρια γιατι παραπονιουνται οι μονομαχοι μου Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2012 - petros 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 9 Οκτωβρίου 2012 #27 Share 9 Οκτωβρίου 2012 το σαββατο τι ώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #28 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Καλά,είμαι θεός...Ώρα δεν έγραψα! Από 17:00 και μετά σας περιμένουμε όλους!!! Όποιος θέλει να πάει από το πρωί βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα,παίζει σκούπισμα,σφουγγάρισμα,λάντζα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2012 #29 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Καλά,είμαι θεός...Ώρα δεν έγραψα! Από 17:00 και μετά σας περιμένουμε όλους!!! Όποιος θέλει να πάει από το πρωί βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα,παίζει σκούπισμα,σφουγγάρισμα,λάντζα.... Με μεροκαματο η χωρις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Οκτωβρίου 2012 #30 Share 9 Οκτωβρίου 2012 χωρις,χωρις....λεφτα δεν υπαρχουν....!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχουν ρε.Τα εχουν αλλοι ομως χαχαχααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #32 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Με μεροκαματο η χωρις; Μου φαίνεται οτι ζεις σε άλλο πλανήτη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 9 Οκτωβρίου 2012 #33 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Θα ερθω και εγω να σας δω γιατι λιγο σας εφαγα στη μαπα ολη τη βδομαδα της εκθεσης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2012 #34 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Μου φαίνεται οτι ζεις σε άλλο πλανήτη..... Βασικα δε ζω..............ζωη ειν'αυτη που κανουμε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #35 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά είμαστε,άλλοι δεν έχουν ούτε πίστιες!Χαχαχαχαχα Βοηθήστε με λοιπόν να αδειάσω μπας και δω τα έρημα τα ψαράκια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 9 Οκτωβρίου 2012 #36 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Καλά,είμαι θεός...Ώρα δεν έγραψα! Από 17:00 και μετά σας περιμένουμε όλους!!! Όποιος θέλει να πάει από το πρωί βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα,παίζει σκούπισμα,σφουγγάρισμα,λάντζα.... Αν τελειώσω νωρίς απ' τη δουλειά λέω να έρθω και εγώ... Και που ακριβώς γίνεται η συνάντηση??? Να μαθαίνουμε και εμείς σιγά σιγά οι καινούριοι... Εκτός αν είναι μυστικό το μέρος :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2012 #37 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Αν τελειώσω νωρίς απ' τη δουλειά λέω να έρθω και εγώ... Και που ακριβώς γίνεται η συνάντηση??? Να μαθαίνουμε και εμείς σιγά σιγά οι καινούριοι... Εκτός αν είναι μυστικό το μέρος :D http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=71466 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 9 Οκτωβρίου 2012 #38 Share 9 Οκτωβρίου 2012 http://www.aquazone....showtopic=71466 Ευχαριστώ πολύ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 9 Οκτωβρίου 2012 #39 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Αν τελειώσω νωρίς απ' τη δουλειά λέω να έρθω και εγώ... Και που ακριβώς γίνεται η συνάντηση??? Να μαθαίνουμε και εμείς σιγά σιγά οι καινούριοι... Εκτός αν είναι μυστικό το μέρος :D Μονο μυστικο δεν θα μπορουσε να ειναι.....φαληρο-σεφ-olympico.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Οκτωβρίου 2012 #40 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Φιλος να πας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #41 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Το πρώτο ποστ επεξεργάστηκε με link για πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #42 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Όταν λες νωρίς τι ώρα εννοείς; Εμείς πάντα νωρίς φεύγουμε....Το πρωί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 9 Οκτωβρίου 2012 #43 Share 9 Οκτωβρίου 2012 (edited) Όταν λες νωρίς τι ώρα εννοείς; Εμείς πάντα νωρίς φεύγουμε....Το πρωί! Αααα μάλιστα... Υπάρχει και ολονυχτία δηλαδή??? :D Κατά τις 18:00 σχολάω απ' τη δουλειά, μέχρι να πάω σπίτι... Αφού κάθεστε τόσο, τότε να έρθω... Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2012 - vagelis87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #44 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά έχουμε μια κακιά συνήθεια... Ο τελευταίος κερνάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Οκτωβρίου 2012 #45 Share 9 Οκτωβρίου 2012 και αν βαρεθουμε και αργα,παμε και αλλου στα after Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 9 Οκτωβρίου 2012 #46 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά έχουμε μια κακιά συνήθεια... Ο τελευταίος κερνάει! Αφού είναι μέσα στους άγραφους νόμους της συνάντησης... No problem... Θα κεράσουμε... :cheers: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Οκτωβρίου 2012 #47 Share 9 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα μετα συνηθως εχουμε και επισκεψη στην οπερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Οκτωβρίου 2012 Author #48 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Πρόσεχε τι υπόσχεσαι.... Υπάρχει άγραφος νόμος.Όποιος διαθέτει πράγματα που δεν του χρειάζονται ή φυτά ή frag ή γενικά οτιδήποτε μπορεί να εξυπηρετήσει συγχομπίστες μπορεί να τα φέρνει στη συνάντηση.Εννοείται οτι για ζωντανά θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 9 Οκτωβρίου 2012 #49 Share 9 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα μετα συνηθως εχουμε και επισκεψη στην οπερα.... Για κανά after μπορεί... Όπερα όμως δεν θα ακολουθήσω... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 9 Οκτωβρίου 2012 #50 Share 9 Οκτωβρίου 2012 (edited) Πρόσεχε τι υπόσχεσαι.... Υπάρχει άγραφος νόμος.Όποιος διαθέτει πράγματα που δεν του χρειάζονται ή φυτά ή frag ή γενικά οτιδήποτε μπορεί να εξυπηρετήσει συγχομπίστες μπορεί να τα φέρνει στη συνάντηση.Εννοείται οτι για ζωντανά θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση πρώτα. Αν έρθω τελευταίος θα κεράσω...!!!! Τι να κάνουμε... Μεταξύ μας... Θα κοιτάξω να έρθω απ' τους πρώτους για να το γλιτώσω το κέρασμα.... Ακόμα δεν πήραμε τον μισθό και σχεδόν τον φάγαμε.... Το γράφω με μικρότερα μήπως και δεν το προσέξουν οι περισσότεροι... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Θα το έχω υπόψιν μου πάντως για τα πράγματα... Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2012 - vagelis87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος