Jump to content

Προβλημα Με Φιλτρο Eheim 2213

olumpiakos759

Recommended Posts

καλησπερα εχο ενα φιλτρο eheim 2213 δεν μου βγαζει σωστη ροη και κανει θορυβο εχει ακομα αερα μεσα? η τι αλλο μπορει να εχει?το φυσηξα να φερει νερο στην αρχη εφερνε κανονικα μετα επεσε η ροη.αν μορει καπιος να βοηθησει!!!!!

Πιαστο καλα και κουνα το μπρος πισω με λιγη κλήση να φυγει ο αερας από μεσα..

Σου εχει πεσει ποτε στο πλάι;

Έγινε επεξεργασία - jimbit22

γυρισε το αναποδα ενω λειτουργει και δες αν εχει αερα!φαινεται γτ ο καδος ειναι λιγο διαφανος!αν οντως εχει ταρακουνισε το λιγο!

αν δεν εχει αερα δες μηπως καποιο υλικο του(π.χ. υαλοβαμβακας) που εχεις πανω πανω εμποδιζει την προπελα! λογικα αερας θα ειναι..

Προφανώς θέλει λύσιμο και καλό καθάρισμα.Πάντως είναι σκυλιά αυτά τα φίλτρα...9 χρόνια 24/7 δουλεύει ακούραστα.....

βαλε βγαλε την πριζα 2-3 φορες απο το ρευμα,αφου βεβαια ειναιο πληρηςγεματο με νερο!

αλλιως ανοιγμα κ κοιταγμα την φτερωτη στο θαλαμο μην εχει κατι αυτη η το αξονακι με τα λαστοιχακια.

λοιπον το ελεισα η φτεροτη πεντακαθαρη τα φιλτρα καθαρα κ αυτα απλα εκανα μια αλαγη στο ενυδρειο ειχε να δουλεψει και καιρο το φιλτρο κ τωρα μου κανει κολπα μου ερχετε να το πεταξω απο το μπαλκονι :bigemo_harabe_net-86:

τι υλικα εχεις στο φιλτρο?μηπως ειναι πολυ στουπωμενα? τους σωληνες τους ελεγξες μηπως εχουν πιασει βρωμιά?βαλε να δουλεψει το φιλτρο χωρις τα υλικα και δες πως παει!

τα εβγαλα τα υλικα και το εβαλα να δουλεψει σκετο,βασικα οταν εχω τον σωληνα που βγαζει το νερο μεσα στον κουβα για να τρεχει μηπως φυγει ο αερας βγαζει πιο πολυ πιεση απο οταν το βαζω στην θεση του μεσα στο ενυδρειο τι αλλο μπορω να κανω?

τους σωληνες τους καθαρισες;

Πιασε το φιλτρο και κουνησε το καλα σαν να κανεις φραπε.ο θορυβος προερχεται απο τον αερα που εχει μεσα.

• 4 weeks later...

τα εβγαλα τα υλικα και το εβαλα να δουλεψει σκετο,βασικα οταν εχω τον σωληνα που βγαζει το νερο μεσα στον κουβα για να τρεχει μηπως φυγει ο αερας βγαζει πιο πολυ πιεση απο οταν το βαζω στην θεση του μεσα στο ενυδρειο τι αλλο μπορω να κανω?

δες μηπως το εχεις να τρεχει πολυ ψιλα ή τσακιζει η σωληνα κάπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...