n_vergopoulos 7 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Φίλοι μου συμφορουμίτες επειδή πάντα στην ζωή μου έχω το θάρρος τις γνώμης μου και όταν κάτι θεωρώ πως μπορεί να μην το έχω καταλάβει καλά (όπως στην προκειμένη περίπτωση τον σκοπό και την ουσία του φόρουμ) θα ήθελα να θέσω προς σχολιασμό τις σκέψεις μου για να δω αν εγώ δεν τα σκέφτομαι σωστά τα πράγματα. Θεωρώ λοιπόν ότι σε ένα χώρο όπως τα φόρουμ υπάρχουν ανθρώποι με πολλές γνώσεις υπάρχουν ανθρώποι άσχετοι, υπάρχουν ανθρώποι αρχάριοι, υπάρχουν ανθρώποι που νομίζουν ότι ξέρουν και υπάρχουν και ανθρώποι που θέλουν να μάθουν και να είναι σίγουροι για αυτό που θα κάνουν. από κει και πέρα είναι στην κρίση του καθενός μας τι θα διαβάσει, που θα απαντήσει και τι θα κρατήσει. επίσης θεωρώ ότι κάποιο πρόβλημα που για κάποιον έμπειρο είναι απλό έως αμελητέο για έναν αρχάριο μπορεί να είναι βουνό!!!! εάν λοιπόν κάποιοι θεωρούν ότι οι γνώσεις είναι πολλές και δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με απλά πράγματα τότε μπορούν απλά να μην ασχολούνται ή μπορεί να ανοιχτεί μια καινούρια στήλη που να δέχεται μόνο ανθρώπους αρχάριους σαν και εμένα που θα γράψω το υπερβολικό πρόβλημά μου και αν θέλουν να απαντάνε πιστεύω πως υπάρχουν φίλοι με γνώσεις και υπομονή να ανεχτούν τις υπερβολές μας. μπορεί επίσης και ο συντονιστής εάν πρέπει να θέσει ανθρώπους σαν και εμένα που αναγάγουν κάποια απλά πράγματα σε επιστημονική φαντασία να μας θέσει εκτός φόρουμ εάν θεωρεί ότι πιάνουμε χώρο χωρίς λόγο !!!!! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, πάντα φιλικά και με καλή διάθεση Νίκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 7 Οκτωβρίου 2012 ολοι εχουμε θεση απο τους αρχαριους εως τους εμπειρους δεν διαφερουμε καθολου απλα δεν ειναι ωραιο σε νεους στο χομπι να γινονται ειρωνικα σχολια αλλα και στους νεους να ακουνε και να μην κανουν του κεφαλιου τους! οταν ρωτας να δεχεσαι τις απαντησεις και οταν απαντας να σεβεσαι και αυτων που κατι ξερει παραπανω απο των αρχαριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 8 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2012 (edited) σε αυτο το φορουμ κανεις δεν κατηγωρεισε κανεναν νεο που ειναι αρχαριος. Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 8 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2012 (edited) Το φόρουμ δεν φτιάχτηκε για να μιλάνε οσοι έχουν εμπειρία μεταξύ τους . Σαν AQUAZONE προσπαθούμε να μαστε εδώ για όλους, ακόμα και για τον ποιο αρχάριο. Ομως κάποιος που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με ένα χόμπυ σαν το δικό μας πρέπει να ψάξει και πληροφορίες μόνος του, είτε εδω μέσα είτε σε κάποια πιο εξειδικευμένη βιβλιογραφία, και όχι να περιμένει μόνο τις απαντήσεις από τους υπουλοίπους. Ο σκοπός του φόρουμ δεν ειναι να απαντηθούν οι ερωτήσεις σου και μόνο, αλλά και να σε ωθήσει να ψαχτείς περισσότερο Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Φίλε αφού μιλάς καθαρά προφανώς κάποιο παράπονο θα έχεις και το αναφέρεις έμμεσα και όχι άμεσα. Θα σου πω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα. Δεν θα απαντήσω ούτε έχω διάθεση να απαντήσω σε ανθρώπους που τα θέλουν όλα έτυμα στο πιάτο και βαριούνται να δουν παρόμοια θέματα που έχουν συζητηθεί πάμπολλες φορές. Παράδειγμα το πρόβλημα των σαλιγκαριών στα ενυδρεία έχει συζητηθεί πολλές φορές και έχουν προταθεί πολλές λύσης. Παρόλο αυτά βλέπεις τον άλλο γιατί βαριέται να ψάξει λίγο ρωτάει τα ίδια και τα ίδια. Να μου πεις ότι δεν ξέρει να ψάχνει θα το σεβαστό και θα του δώσω το λινκ να διαβάσει, και αν πάλι δεν καταλάβει πάλι είμαι πρόθυμος εφόσον έχω χρόνο να τον βοηθήσω σε αυτά που δεν κατάλαβε. Δεν βλέπω όμως νόημα να κάθομαι και να γράφω τα ίδια πράγματα διαφορετικά διατυπωμένα. Σίγουρα δεν απαιτώ να ψάξει όλο το φόρουμ για να βρει κάποια θέματα ούτε θέματα που είναι πολύ παλιά γιατί ίσος κάποια δεδομένα να έχουν αλλάξει. Μιλώ για πρόσφατα θέματα και για λόγους ευγένειας δεν αναφέρω περιστατικά και ονόματα αλλά υπήρξαν περιπτώσεις που κάποιο μέλος ρωτά κάτι και 3-4 μέρες μετά άλλο μέλος ρωτά την ίδια ερώτηση. Γενικά μάθαμε να ζητάμε βοήθεια να μας την φέρνουν στο πιάτο και όταν μάθουμε πέντε πράγματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τα μεταλαμπαδεύουμε. Μιλώ πάντοτε για την πλειοψηφία των μελών. Και για του λόγου το αληθες κοίτα πόσες χιλιάδες μέλη έχει το φόρουμ και πόσοι είναι ενεργοί αυτό και μόνο μιλά από μόνο του. Τώρα..., όλα αυτά συν κάποια προσωπικά προβλήματα κάνουν αρκετούς (μέλη και συντονιστές) αρκετές φορές να ειρωνεύονται έμμεσα η να μην απαντούν απαξιώνοντας την ερώτηση. Ο αρχάριος σίγουρα θέλει και περιμένει βοήθεια αλλά ας μπει και λίγο στον κόπο να ψάξει μόνος του, και ας μπει λίγο στην θέση αυτού που μήνες ή και χρόνια γράφει τα ίδια και τα ίδια. Κάπου κουράζεσαι και θέλεις να απαντάς σε λίγο ποιο περίπλοκα θέματα που σε εξιτάρουν θέλεις σαν άνθρωπος μια αλλαγή, και δεν έχει να κάνει με κάποιο τουπέ, ούτε απαξιώνει τους άλλους με την μη συμμετοχή του ενώ έχει της γνώσεις για να συμμετέχει. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 8 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 8 Οκτωβρίου 2012 (edited) Φίλοι μου συμφορουμίτες επειδή πάντα στην ζωή μου έχω το θάρρος τις γνώμης μου και όταν κάτι θεωρώ πως μπορεί να μην το έχω καταλάβει καλά (όπως στην προκειμένη περίπτωση τον σκοπό και την ουσία του φόρουμ) θα ήθελα να θέσω προς σχολιασμό τις σκέψεις μου για να δω αν εγώ δεν τα σκέφτομαι σωστά τα πράγματα. Θεωρώ λοιπόν ότι σε ένα χώρο όπως τα φόρουμ υπάρχουν ανθρώποι με πολλές γνώσεις υπάρχουν ανθρώποι άσχετοι, υπάρχουν ανθρώποι αρχάριοι, υπάρχουν ανθρώποι που νομίζουν ότι ξέρουν και υπάρχουν και ανθρώποι που θέλουν να μάθουν και να είναι σίγουροι για αυτό που θα κάνουν. από κει και πέρα είναι στην κρίση του καθενός μας τι θα διαβάσει, που θα απαντήσει και τι θα κρατήσει. επίσης θεωρώ ότι κάποιο πρόβλημα που για κάποιον έμπειρο είναι απλό έως αμελητέο για έναν αρχάριο μπορεί να είναι βουνό!!!! εάν λοιπόν κάποιοι θεωρούν ότι οι γνώσεις είναι πολλές και δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με απλά πράγματα τότε μπορούν απλά να μην ασχολούνται ή μπορεί να ανοιχτεί μια καινούρια στήλη που να δέχεται μόνο ανθρώπους αρχάριους σαν και εμένα που θα γράψω το υπερβολικό πρόβλημά μου και αν θέλουν να απαντάνε πιστεύω πως υπάρχουν φίλοι με γνώσεις και υπομονή να ανεχτούν τις υπερβολές μας. μπορεί επίσης και ο συντονιστής εάν πρέπει να θέσει ανθρώπους σαν και εμένα που αναγάγουν κάποια απλά πράγματα σε επιστημονική φαντασία να μας θέσει εκτός φόρουμ εάν θεωρεί ότι πιάνουμε χώρο χωρίς λόγο !!!!! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, πάντα φιλικά και με καλή διάθεση Νίκος. Ενα μπραβο στο φιλο το νικο για αυτα που εγραψε !!!!!! Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 9 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Σιγουρα μπραβο στον νικο και απο τις απαντησεις μερικων ηδη φαινεται γιατι τα λεω και που ειναι το προβλημα. Απλα μερικοι νομιζουν οτι ειναι πολυ καλοι για να βοηθανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 9 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 9 Οκτωβρίου 2012 είναι δεκτές και σίγουρα σωστές όλες οι παραπάνω απόψεις και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. επειδή όμως μπορεί έτσι στο άσχετο να μην καταλαβαίνει κάποιος γιατί άνοιξα αυτό το θέμα θα παραθέσω ένα άλλο θέμα που μου έδωσε την αφορμή για να γράψω αυτά που έγραψα παραπάνω και για να μιλάω άμεσα και όχι έμμεσα να πω ότι δεν είναι η αιτία αυτό κάθε αυτού το θέμα, γιατί μπορεί να πει κάποιος ότι είναι μόνο προσωπικό, ουτε θέμα προσώπων, αλλά έχει ξαναγίνει πολλές φορές και με άλλους συμφορουμίτες που ήρθαν στη θέση μου !!!!!! επίσης να πω ότι κάποιες φορές δυστυχώς κάποια θέματα δεν λύνονται με την βιβλιογραφία, αλλά χρειάζεται οι πείρα παλαιότερων και σίγουρα έμπειρων. διαβάστε σας παρακαλώ προσεκτικά και τα συμπεράσματα δικά σας http://www.aquazone....opic=79015&st=0 εγώ δεν έχω να πω τιποτα άλλο επ' αυτού, και πιστευω ότι ο καθένας μας θα προσπαθήσει να κάνει πιο καλύτερη την συνύπαρξη διαφορετικών χαρακτήρων στο φόρουμ αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος