ataktoulis 6 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τον ebenos για τη μεγάλη προσπάθειά του να με ενημερώνει και να με καθοδηγεί από το στήσιμο του ενυδρείου μου μέχρι και σήμερα όπου βρίσκομαι στο σημείο να ετοιμάζομαι να φιλοξενήσω το 2ο ψαράκι στο ενυδρείο μου! Τα είπαμε και στο τηλέφωνο και προχωράμε καλά.. Ευχαριστώ μεγάλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2012 πραγματικά εξαιρετικό παιδί και πρόθυμο να βοηθήσει αρκετό κόσμο μπράβο του....... υγ.ebenos εγω τα ευχαριστήρια μου απο κοντά σε περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια θέματα . Δεν έκανα τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό που με έμαθε αυτό το φόρουμ, να βρίσκομαι δίπλα σε νέα παιδιά και να ανταποδίδω και εγώ με την σειρά μου την βοήθεια που δέχτηκα στα πρώτα μου βήματα με το χόμπι. Εγώ σας ευχαριστώ όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 7 Οκτωβρίου 2012 πάντα υπάρχει λόγος και πρεπει να γράφονται αυτα για να δίνει δύναμη σε όλους παλιούς και νέους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Τον Νικολα,απο τις πρωτες μερες που κυκλοφορησε στο φορουμ,τον ξεχωρησα,για το ηθος και την αγαπη του για το χομπι.Καλο ειναι να γινονται τετοια θεματα.Και εγω οταν ημουν πρωτακης ειχα κανει πολλα θεματα για να ευχαριστησω τους δασκαλους μου. Μπραβο Νικολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 7 Οκτωβρίου 2012 και γω μονο τα καλητερα εχω να πω για τον Νικο!!μπραβο και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Τι να πω ρε παιδιά, τι να πω…. Σας ευχαριστώ όλους… Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 7 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 7 Οκτωβρίου 2012 εγω νικολα στα χω εκφρασει με pm αλλα τωρα κ δημοσια φιλε μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 7 Οκτωβρίου 2012 εγω νικολα στα χω εκφρασει με pm αλλα τωρα κ δημοσια φιλε μου!!!! Ευχαριστώ ρε τρολοδισκα… να είσαι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραία! Και αφού δεν υπάρχει Αγ. Βασίλης ξέρουμε που θα στείλουμε ΠΜ φέτος!!! Τέτοια θέματα εύχομαι να ανοίγουν κάθε μέρα!!! Μπράβο και στους δύο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 7 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 7 Οκτωβρίου 2012 δεν υπαρχει μεγαλυτερη <<αμοιβη>> για καποιον απο την αναγνωριση της προσφορα του.αν και δεν σε γνωριζω Νικολα,απο τις εκδηλωσεις που διαβαζω εδω απο αλλα μελη,ευχομαι να σαι καλα και να συνεχισεις ετσι.keep helping mate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραία! Και αφού δεν υπάρχει Αγ. Βασίλης ξέρουμε που θα στείλουμε ΠΜ φέτος!!! Τέτοια θέματα εύχομαι να ανοίγουν κάθε μέρα!!! Μπράβο και στους δύο! Τα ΠΜ σου εσύ στην κυρία merkel φέτος….χοχοχο!! δεν υπαρχει μεγαλυτερη <<αμοιβη>> για καποιον απο την αναγνωριση της προσφορα του.αν και δεν σε γνωριζω Νικολα,απο τις εκδηλωσεις που διαβαζω εδω απο αλλα μελη,ευχομαι να σαι καλα και να συνεχισεις ετσι.keep helping mate. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Να είσαι καλά φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος