ilias78 6 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2012 σε λιγες μερες θα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος RIO 125. οπως το εχω στο μυαλο μου, μεσα θα μπει ενα καλο ξυλο, ισως καποια πετρα που να ταιριαζει και λιγα φυτα. το θεμα μου ειναι με τα ψαρια. ποσα μπορω να βαλω (ποσα του καθε ειδους), δεδομενου οτι κατα πασα πιθανοτητα θα μεινει με το μαμα φιλτρο? υποψην, θα μπουν μικρα σε μεγοθος ψαρια (καρδιναλιοι, rummynose, black neon tetra, corydoras) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα! Ποια απο ολα τα ψαρια που αναφερεις θα βαλες? Επεισης τα ψαρια που γραφεις πιο πανω θελουν μαλακο νερο,εισαι ετοιμος να επεξεργαστεις το νεο της βρυσης σου για να τους δωσεις τις καταλληλες συνθικες που χρειαζονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 7 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 7 Οκτωβρίου 2012 ετσι οπως το γραφεις, φανταζομαι πως δεν μπορω να εχω ολα αυτα τα ειδη σε καλο αριθμο για κοπαδι (10-12) πλην των corydoras. οποτε με βλεπω για καρδιναλιους και rummynose. απο 10-12 στο ειδος θα ειναι καλα? αυτο με το μαλακο νερο που λες, ομολογω πως δεν το γνωριζα. μαλλον θελω περισσοτερο διαβασμα. μπορεις να με κατατοπισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Εννοειτε οτι δεν μπορεις να βαλεις ολα αυτα τα ειδη μαζι. Για το μαλακο νερο θα χρειαστεις η επεξεργασια του νερου της βρυσης σου με τυρφη η με αντιστρωφη οσμωση. Καλητερα να μεινεις σε ενα ειδος κοπαδοψαρου και σε μεγαλητερο αριθμο ατομων γιατι ετσι θα δεις την πραγματικη συμπεριφορα κοπαδιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 7 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 7 Οκτωβρίου 2012 καταρχην σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. υπαρχει καποιο Link σχετικα με την αντιστρωφη οσμωση και την τυφρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Αντιστροφη οσμωση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1554 Τυρφη http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69872 Καλο διαβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 7 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 7 Οκτωβρίου 2012 σε ευχαριστω κ παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος