Jump to content

Ονειροπαγιδα

clooyn

Recommended Posts

Το ενυδρειο είναι όλα τα λεφτά....

όντως, αν κάνεις κάτι τέτοιο σου φεύγουν όλα τα λεφτα

ποσο το κοστολογεις βαγγελη βαση της εμπιριας σου?

ποσο το κοστολογεις βαγγελη βαση της εμπιριας σου?

Θα μα πει ο Larry που κάπως έτσι είναι και το δικό του !!!

δεν το εχει πια νομιζω!

εχει φτιαξει ενα μεγαλυτερο κ το ιδιο εντυπωσιακο!!!

σε αυτο νομιζω για ενα διαστημα εριχνε και αναβολικα παιδια! :bigemo_harabe_net-111:

ειναι μια γενικοτερη τακτικη που ακολουθουν στην ιταλια!

παντως ηταν φοβερο πως τα κοραλια μεγαλωναν ομοιομορφα κ προς ολες τις κατευθηνσεις ενω ειναι ολα κολλητα το ενα με το αλλο!

κ ολα αυτα μονο με 2 τανγκακια μεσα κ 3-4 μικρα!

φοβερος ο τυπος!

Πολυ ωραιο ενυδρειο αλλα εχω 1 επιφυλαξη..... με τοσα κοραλια και τετοιο μεγεθος δεν βλεπω πουθενα καψιματα .... περιεργο....

Επεσε ψαλιδι για τις αναγκες τησ φωτογραφισης...ποτε μου δεν πιστεψα σε σουπερ ντουπερ ενυδρεια....απιστος θωμας; Μπορει.

Αυτά τα φαντεζί αψεγάδιαστα ενυδρεία εμένα πάλι μου δείχνουν απλά το θέμα μιας φωτογράφησης.

Δεν είναι σίγουρα ζηλευτά εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος μας, ένα πορτφόλιο σε ένα ψαροπεριοδικό !

Σόρρυ

Αυτά τα φαντεζί αψεγάδιαστα ενυδρεία εμένα πάλι μου δείχνουν απλά το θέμα μιας φωτογράφησης.

Δεν είναι σίγουρα ζηλευτά εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος μας, ένα πορτφόλιο σε ένα ψαροπεριοδικό !

Σόρρυ

Αυτο σιγουρα δεν στηθηκε για φωτογραφηση!Φαινονται τα ενυδρεια τα στημενα

σορυ σταθη αλλα πολυ τελειο αποτελεμα και αψεγαδιαστο για να ειναι και αληθινο.και στο φυσικο περιβαλλον του μεγαλου υφαλου να βρεθεις, τετοια εικονα δεν τη συναντας...πως να το κανουμε.

σορυ σταθη αλλα πολυ τελειο αποτελεμα και αψεγαδιαστο για να ειναι και αληθινο.και στο φυσικο περιβαλλον του μεγαλου υφαλου να βρεθεις, τετοια εικονα δεν τη συναντας...πως να το κανουμε.

Υπαρχουν και αψεγαδιαστα reef βρε Κωστα και εδω στα μερη μας.Με μερακι,χρονο και χρημα μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα.Με αυτη την λογικη οσα ενυδρεια βγηκαν TOTM στο Reef Central ειναι στημενα.Σορυ,αλλα μην τα μηδενιζουμε και ολα...

Υ.Γ Δηλαδη το δικο μου, στημενο ειναι? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - clooyn

Καποια ενυδρεια μεγαλα σπονσοραρονται,ειτε θελουμε ειτε οχι,και το αποτελεσμα ειναι αυτο.

Αλλο ενα παραδειγμα

Αυτό είναι το καλύτερο ενυδρείο στον κόσμο για πολλούς περίπου μια δεκαετία τώρα...αλλά κοιτάξτε λίγο λίτρα ενυδρείου-σαμπ και εξοπλισμό...ο ίδιος ο mr.David έχει χώσει τα άπειρα φράγκα με το συμπάθιο δλδ. αλλά τα ψάρια που έχει δεν υπάρχουν.Θα γούσταρα να τον έχω θείο...

Σταθη......μην κολλας στα totm.δεν ειναι ολα οπως νομιζεις.

Δλδ ρε Κλαζ για πες μας πως είναι τα πράγματα;

Το ότι πολλά ενυδρεία σπονσοράρονται είναι γνωστό! Μέχρι και εδώ στην Ελλάδα και παρατηρείται το φαινόμενο χρήστες που έχουν σχέση με προϊόντα να προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να τα προωθήσουν λέγοντας κακά ή όχι καλά πράγματα για άλλα! Στα TOTM συγκεκριμένα υπάρχουν θέματα στο RC που δείχνουν την πορεία τους πολλές φορές από το ξεκίνημα άρα τί μπορεί να γίνεται!

Για το ενυδρείο του Nando υπάρχουν θέματα σε διάφορα φόρουμ(κυρίως Ιταλικά) που δείχνουν κάποια από τα βήματα της πορείας του!Κάποτε είχα δει και ένα βίντεο από συνάντηση στο σπίτι του με διάφορα πλάνα! Είναι ευρέως γνωστό ότι υπάρχει μια σχολή reefαδων που χρησιμοποιούν αναβολικά ( τα ίδια που πίνουν και οι σφύχτηδες). Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι πολλές φορές παράνομες και βρίσκονται δια της πλαγίας οδού!

IMHO όσοι ακολουθούν τέτοιες μεθόδους δεν έχουν θαυμασμό-σεβασμό για τους φυσικούς υφάλους και νοιάζονται μόνο για το ποιος την έχει πιο μεγάλη( την ακροπόρα ε)

IMHO όσοι ακολουθούν τέτοιες μεθόδους δεν έχουν θαυμασμό-σεβασμό για τους φυσικούς υφάλους και νοιάζονται μόνο για το ποιος την έχει πιο μεγάλη( την ακροπόρα ε)

Η φύση είναι τέλεια και γι'αυτό έχει προβλέψει και το όμορφο και το άσχημο, το καλό και το κακό, όπου το ένα συμπληρώνει το άλλο. Αυτά τα ενυδρεία είναι μεν εντυπωσιακότατα για οποιονδήποτε χομπίστα ή μη, αλλά το θέμα είναι τι να τα κάνεις τα λεφτά αν δεν έχεις φράγγο???? :P Εννοώ ότι (προσωπική μου άποψη πάντα) η υπερβολή γενικότερα δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και το να προσπαθούν να φτιάξουν τέτοια τέρατα είναι ακριβώς αυτό που είπε ο συχομπίστας, ενώ πιστεύω ότι (προσωπική μου άποψη και πάλι) για το ίδιο κόστος και όλα αυτά τα λεφτά που ρίχνουν εκεί μέσα εάν προσπαθούσαν να φτιάξουν κάτι λιγότερο εντυπωσιακό θα υπήρχε ένα αποτέλεσμα τρομερά πιο όμορφο....

Είναι σαν τους μουσικούς που προσπαθούν να βάλουν 3.000 νότες σε ένα δευτερόλεπτο μέσα γιατί νομίζουν ότι είναι ωραίο... Όσοι ξέρουν από μουσική θα καταλάβουν :P

P.S. : Πόσα κιλά να ζυγίζει αυτό το πράγμα ρε παιδιά? ξέρει κανένας μήπως????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...