Jump to content

Ενυδρειο Με Guppies

achilefs

Recommended Posts

γεια σε ολους

ειμαι καινουριος εδω και γενικοτερα καινουριος στο hobby με τα ενυδρεια.

θελω να στησω ενα ενυδρειο με guppies,μπορειτε να μου πειτε τι φυτα να βαλω,και τι υποστρωμα και χαλικι(μέγεθος,χρώμα

κλπ)ειναι τα καταλληλοτερα για αυτα τα ψαρια;

ευχαριστω πολυ...

Edit : Το θέμα μεταφέρθηκε στην ανάλογη κατηγορία

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Διάβασε εδώ για αρχή το προφίλ του ψαριού τις πληροφορίες που υπάρχουν και για όποια περαιτέρω απορία είμαστε εδώ για να την κουβεντιάσουμε.

ολοι μας λιγο πολυ εχουμε ξεκινησει απο αυτα τα υπεροχα ψαρακια! καλη αρχη και καλη συνεχεια απο μενα!

σας ευχαριστω παιδια

μπορω να βαλω φυτεμενα φυτα;

διαβασα για αμμωνια,αποικιες με βακτηρια,αυτο με μπερδεψε,ελπιζω να τα καταφερω...

Διαβασε τα αρθρα για αρχαριους που υπαρχουν στη κατηγορια γενικα γλυκου νερου για να κατακαβεις τον κυκλο του αζωτου,ειναι πολυ βασικο.

Φυτα μπορεις να βαλεις αναλογα με τον εξοπλησμο που εχει το ενυδρειο σου,υπαρχουν ομως πολλα ευκολα φυτα που μπορεις να αρχισεις μ αυτα.

Αληθεια,ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?

Σε ποιο πραγμα εχεις μπερδευτει να σε βοηθησω.

Στα 60 λιτρα θα πρεπει να εχεις λιγο το νου σου μη σου ξεφυγει πολυ ο αριθμος των ψαριων σου απο τις πολλες γεννες γιατι μετα θα εχεις προβληματα υπερπληθυσμου και αμμωνιας.

με μπερδεψε η ρυθμιση της αμμωνιας!πολυ χημεια ρε παιδια και απο το σχολειο δεν τα πηγαινα καλα με το μαθημα!!!

πολυπλκοκο μου φαινεται...

Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει με την αμμωνια?

Για αρχη θα πρεπει να στρωσεις με καποιο τροπο το ενυδρειο σου,θα πρεπει να διαλεξεις τον τροπο σου ταιριαζει.

Αν στρωθει το φιλτρο σου θα εισαι ετοιμος να βαλεις σιγα σιγα ψαρακια,μετα με τις αλλαγες νερου που θα κανεις θα ρυθμιζεις τις τιμες του νερου σου εκει που θες.Οι ελεχγοι γινονται με τεστ νερου που θα πρεπει να προμηθευτεις απο πετ σοπ.

Η αμμωνια ειναι στην αρχη του στρωσιματος,αν κανεις σωστα βηματα μετα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. :)

Mod note:

Τα ποστ μεταφερθήκαν για να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο θέμα τους φίλου achilefs.

Καλή συνέχεια.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79255

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...