demi 6 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα!!...Θα ήθελα να μου πεί κάποιος που γνωρίζει απο τι ακριβώς έπασχε ο μονομάχως μου. Φυσικά δεν ζεί πλέον αφού κανείςδεν μπορεσε ν με βοηθήσει...η ειρωνία είναι οτι όταν ζητησα την βοήθεια τους μου απάντησαν ''ότι είναι να γίνει θα γίνει!!...4 ευρώ κοστίζει θα πάρεις αλλον!!...και παρ'ολα αυτά συνεχίζουν να τα πουλάνε!!!...Το ψαράκι αρχικά φάνηκε σαν να κολλάνε τα πτερύγια του και μέσα σε τρείς μέρες άλλαξε το χρώμα του και φαίνεται σαν ν φούσκωσαν τα βραγχια τ..η φώτο πιστεύω είναι ξεκάθαρη! Έχω στεναχωρηθεί πολύ απο τ γεγονός απλα απειδή ταλαιπωρήθηκε πολύ τ ψαράκι μ θα ήθελα κι αλλα μελη να ανεβάζουν κάποιες φώτο για να βοηθουν εμάς τους νέους να προλαμβάνουμε κάποια γεγονότα..Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν μας πεις πληροφοριες για το ενυδρειο σου,φιλτρανση,μετρησεις κτλ δεν μπορουμε ετσι απλα να βγαλουμε συμπερασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demi 6 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει...θεωρώ οτι είμαι τραγική γιατί απλά απο εσάς εδω μαθάινω οτι αυτά τ ψαράκια χρειάζονται ενυδρείο και όχι γυάλα...και με αυτα π διαβάζω δεν ζουν περισσότερο απο 3 μήνες στις συνθήκες μιας κοινής γυάλας όσο και αν τ προσέχουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει...θεωρώ οτι είμαι τραγική γιατί απλά απο εσάς εδω μαθάινω οτι αυτά τ ψαράκια χρειάζονται ενυδρείο και όχι γυάλα...και με αυτα π διαβάζω δεν ζουν περισσότερο απο 3 μήνες στις συνθήκες μιας κοινής γυάλας όσο και αν τ προσέχουμε! Ολα τα ψάρια που φιλοξενούμε στα ενυδρεία μας έχουν κάποιες ελάχιστες ή μεγαλύτερες απαιτήσεις που πρέπει να τους παρέχουμε ετσι ώστε να είναι υγειή, και αυτά με τη σειρά τους να μας αποζημειώνουν με τις συμπεριφορές τους. Ετσι εμείς πρέπει να ψάχνουμε για τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε (μέσα στο φόρουμ υπάρχει θησαυρός γνώσεων) και δεν στηριζόμαστε ποτέ στους εμπόρους (που καμιά φορά είναι και κακοί επαγγελματίες). Τώρα για τη συνέχεια αν αποφασίσεις να συνεχίσεις το χόμπυ ξεκίνα διάβασμα και όλοι εδω μέσα θα σου απαντήσουν με χαρά σε οποιαδήποτε απορία. Τώρα εντελώς πληροφοριακά στο ερωτημά σου τι προκάλεσε το θάνατο του ψαριού σου (αν και δεν έχουμε μετρήσεις νερού) η απάντηση είναι προφανός οι κακές συνθήκες νερού, η αμμωνία, και το στρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demi 6 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Σ'ευχαριστώ πολυ!!...εννοείται οτι θα ενημερωθώ πρίν και μετά θα μπώ στη διαδικασία να αγοράσω άλλον!!... Η ταλαιπωρία και μόνο που περνούν μέχρι να καταλήξουν ...μου έδωσε ένα μάθημα...''Ενημέρωση και ύστερα πράξη¨.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος