commandersotos 6 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον παιδια μιας και τελειωσα το ενυδρειο λεω να το στησω.....εκει που εψαχνα για πετρες μου εδειξαν αυτες: του ειπα οτι τις θελω για ενυδρειο και ειπε να με κλεψει! Μου λεει 20 τις μεγαλες 10 οι μεσαιες και 5 οι μικρες.... ειναι βγαλμενες απο θαλλασα κανουν για τη δουλεια που τις θελω;;;;;;;; δεν τις πηρα βεβαια....περιμενω γνωμες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Γιατί δεν παίρνεις από την φύση, να κάνεις χάρη και στην τσέπη σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Πεταμενα λεφτα ειναι φιλε μου.Για τεμμαχιο ειναι αυτες οι τιμες?Ολη η η Ελλαδα ειναι γαματη απο βουνα,ανεβα καπου μαζεψε εσυ αυτες που θελεις,και θα νιωσεις την χαρα της δημιουργιας.Παντος κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandersotos 6 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Για το τεμαχιο ειναι οι τιμες....αυτο σκεφτομαι να μαζεψω απο καποιο βουνο.....αλλα ειναι ωραιες οι ατοιμες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Παρα πολλα λεφτα για πετρες ειναι,δεν αξιζει,καλυτερα δωστα σε ενα επιπλεον φιλτρο,που θα ειναι καλυτερα για τα ψαρακια σου,Υποψιν ,τα χαπς δεν θελουν και πολλες πετρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 6 Οκτωβρίου 2012 (edited) θα βρεις πολυ πιο ωραιες στη φυση!! αν δωσεις λεφτα για πετρες δεν θα σου ξαναμιλησω!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! αστειευομαι φυσικα φιλε μου γιατι τα θεωρω εντελως πεταμενα λεφτα! δοξα το θεο τοσες παραλιες, ποταμια, βουνα εχει η χωρα μας!!πας μια βολτουλα και μαζευεις! Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandersotos 6 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 6 Οκτωβρίου 2012 μεγαλο το δυλλημα....θα παω μια βολτα το απογευματακι στη μαλακασα και θα ψαξω...θα κοιταξω και για καποιο aquascaping για haps μηπως παρω καμια ιδεα να δω τι πετρες να μαζεψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 10 Οκτωβρίου 2012 μεγαλο το δυλλημα....θα παω μια βολτα το απογευματακι στη μαλακασα και θα ψαξω...θα κοιταξω και για καποιο aquascaping για haps μηπως παρω καμια ιδεα να δω τι πετρες να μαζεψω... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28495 Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandersotos 10 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω Δια για τη βοηθεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Δε χρειαζονται ευχαριστω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος