panagiotis1 5 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2012 απλια ειχε διατυπωθει οτι αντι για ανακλαστηρεσ μπορεις πισω απο τισ λαμπες να βαλεις κυκλικα αλουμινοχαρτο ισχυει αυτο λετε και τι δουλεια κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2012 Οπως και να εχει παρεχει μια καλη αντανακλαση, σιγουρα ομως οι ανακλαστηρες ειναι καλυτεροι.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 5 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να κολλήσεις και αλουμινοταινια στο ενδιάμεσο μεταξύ λάμπας και καπακιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 5 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 5 Οκτωβρίου 2012 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 5 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 5 Οκτωβρίου 2012 Στο παρελθόν αντί για αλουμονόχαρτο είχα κολλήσει καθρέπτη, και πραγματικά είχε πολύ καλό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 5 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 5 Οκτωβρίου 2012 ο καθρεπτης ισως ειναι επεικυνδυνοσ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 5 Οκτωβρίου 2012 εγω παντως πηρα απο τον καυκα με τα ηλεκτρολογικα 2 ανακλαστηρες για τ5 με 8 ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 6 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 6 Οκτωβρίου 2012 ωραιος κανουν δουλεια????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Ολα κανουν δουλεια λιγο πολυ, το θεμα ειναι πως με τον καιρο πιανουν αλατα και θαμπωνουν και οπως καταλαβενεις μειωνεται και η αποδοση αντανακλασεις. Οποτε το αλουμινοχαρτο σιγα σιγα αλιωνεται η αλουμινοταινια επίσης αλλα σε ποιο αργο ρυθμο και οι ανακλαστηρες καθαριζονται με τους μεταλλικους να ειναι καλυτεροι απο τους πλαστικους. Ακομα και το ασπρο χρωμα ειναι καλη λυση και εκει δεν θα σε απασχολουν τα αλατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 8 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 8 Οκτωβρίου 2012 οταν ενοεισ ασπρο χρωμα τι ενοεισ???γιατι πισω απο τισ λαμπεσ μου εχει ενα σαν πλαστικο φυλο ασπρο γυαλιστερο λεσ να εχει απο την μανα τ ανακλαστηρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Είχα βάλει παλία αλουμινόχαρτο!καλύτερο από το τίποτα αλλά πάνω στο μήνα μαυρίζει και θέλει αλαγή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 8 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Εγω εχω δοκιμασει και με φυλο αλουμινιου. Δεν λεω, κατι εκανε, αλλα σαν τον ανακλαστηρα τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 8 Οκτωβρίου 2012 οταν ενοεισ ασπρο χρωμα τι ενοεισ???γιατι πισω απο τισ λαμπεσ μου εχει ενα σαν πλαστικο φυλο ασπρο γυαλιστερο λεσ να εχει απο την μανα τ ανακλαστηρα? Δεν ειναι τυχαιο που πολλα φωτιστικα του εμποριου εχουν απο πισω ασπρο ανακλαστηρα. Σιγουρα οι μεταλλικοι νικελ ανακλαστηρες αποδίδουν καλυτερα αλλα μην ξεχνας πως θα πρεπει να τους καθαριζεις απο τα αλατα για να εχουν παντα την καλυτερη αποδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 7 Νοεμβρίου 2012 #14 Share 7 Νοεμβρίου 2012 Στραντζαρουμε ινοξ λαμαρινα 1cm γιαλιστερο και τελος ουτε μαυριζει και καθαριζει ευκολα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Νοεμβρίου 2012 #15 Share 7 Νοεμβρίου 2012 (edited) Στραντζαρουμε ινοξ λαμαρινα 1cm γιαλιστερο και τελος ουτε μαυριζει και καθαριζει ευκολα!!!!!!! 3η χρονια με inox λαμαρινα και κανενα προβλημα! υ.γ. μαλλον εννοεις 1mm και οχι 1cm! Έγινε επεξεργασία 7 Νοεμβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 7 Νοεμβρίου 2012 #16 Share 7 Νοεμβρίου 2012 λαμαρίνα καλό ινοξ μέταλλο και μια χαρά . α το 1 εκ που βλέπω παραπάνω μάλλον είναι λάθος ορθογραφικό . με 2 χιλιοστά λαμαρίνα είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 7 Νοεμβρίου 2012 #17 Share 7 Νοεμβρίου 2012 3η χρονια με inox λαμαρινα και κανενα προβλημα! υ.γ. μαλλον εννοεις 1mm και οχι 1cm! Ναι συγνωμη παιδια για τη μα....κια 1cm 1mm σωστα !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 11 Νοεμβρίου 2012 #18 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Kαλα ολα αυτα που λετε, αλλα τα αλατα πως φευγουν πιο ευκολα απο τους ανακλαστηρες? εχω δοκιμασει με ζεστο νερο και ξυδι και μετα με λαδακι που ειναι για τα innox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Νοεμβρίου 2012 #19 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Kαλα ολα αυτα που λετε, αλλα τα αλατα πως φευγουν πιο ευκολα απο τους ανακλαστηρες? εχω δοκιμασει με ζεστο νερο και ξυδι και μετα με λαδακι που ειναι για τα innox. ολα καλα αλλα οχι λαδι.δεν ειναι καλο γιατι με τν εξατμηση μπορει να σταξει μεσα στο νερο και δεν λεει καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 13 Νοεμβρίου 2012 #20 Share 13 Νοεμβρίου 2012 ολα καλα αλλα οχι λαδι.δεν ειναι καλο γιατι με τν εξατμηση μπορει να σταξει μεσα στο νερο και δεν λεει καθολου Παιδια ειπαμε οχι λαδι γιατι μετα τα βλεπω σαλατα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος