commandersotos 4 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Παιδια καλησπερα...!!! Πηρα καποια κομματια πλεξι γκλας και θελω να τα κολλησω...εψαξα και βρηκα πως το χλωφορμιο ειναι ο καλυτερος τροπος να το κολλησεις....να ομως που δεν μπορω να το βρω....ρωτησα και εκει που τα πηρα και μου ειπε οτι εχει μια κολλα και δεν μπορει να μου δωσει γιατι εχει μονο μεγαλες συσκευασιες...μηπως ξερει κανεις που εχει;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 4 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Φαρμακείο..... αλλά πρέπει να είναι δικός σου άνθρωπος για να σου δώσει και αυτό σε μικρή ποσότητα! Αν σου δώσει πάρε και μια μικρή σύριγγα . Θα σου χρειαστεί γεμίζοντας την με το υγρό (με την βελόνα πάνω). Μέτα με τα 2 κομμάτια που θες να κολλήσεις ενωμένα περνάς με την σύριγγα στην ένωση τους μια ποσότητα υγρού (δεν θέλει υπερβολές , μικρή πίεση στην σύριγγα είναι αρκετή να βγάλει την ποσότητα που χρειάζεσαι) και κρατάς σταθερά για μερικά δευτερόλεπτα! Έτοιμο προχωράς στο επόμενο κομμάτι! Υ.Γ.: Ένδειξη σωστής κόλλησης είναι να δεις το υγρό να "γεμίζει" όλη την επιφάνεια της βάσης του κομματιού που πατάει στο άλλο! Όταν το κάνεις θα το καταλάβεις πιο εύκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
commandersotos 5 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 5 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω lamprosk...μετα απο πολυ μα παρα πολυ ψαξιμο βρηκα σε ενα καταστημα χημικων στον πειραια αλλα ποιος παει μεχρι εκει ειναι το θεμα ειμαι 80χλμ μακρια δεν αξιζει ο κοπος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος