Force 4 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σας Το όνομά μου έιναι κώστας και χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ είμαι αρχάριος με τα ενυδρεία, έχω στην κατοχή μου ένα 60 lt Hailea φωτιζόμενο, με 4 χρυσόψαρα, το ενυδρείο διαθέτει ένα φιλτρο νερού της ίδιας εταιρίας, ένα θερμοστάτη ρυθμισμένο στους 21 C και αεραντλία, θα σας ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες το συντομότερο να μου πείτε την γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 4 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή! Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω από τώρα αλλά τα ψάρια σου είναι υπερβολικά πολλά για 60 λίτρα ενυδρείο αλλά το συζητάμε αργότερα αυτό στην σωστή κατηγορία! Καλή συνέχεια και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 4 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλως μας ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 4 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλως ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 4 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, διαβάζω πολλά για τα φίλτρα και θα ήθελα την γνώμη σας ποιό είναι καλύτερο σαν φίλτρο, όταν αγόρασα το ενυδρείο(καινούργιο) είχε το φίλτρο Hailea BT-400, έχω διαβάσει ότι και τα Eheim είναι καλά, ποιά είναι η γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλως το παιδι............... Απο φιλτρα πολλα και διαφορα αλλα το κυριο προβλημα σου δεν ειναι μονο αυτο αλλα τα λιτρα. Ανοιξε ενα καινουργιο θεμα κανοντας παρουσιαση του ενυδρειου σου και τα λεμε................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 4 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 4 Οκτωβρίου 2012 καλώς ήρθες στην παρέα μας !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicolorn 4 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλώς όρισες στη παρέα Κώστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Καλώς ήρθες στην παρέα του ΑΖ! Ετοιμάσου για πολλές ώρες διαβάσματος, "κουβεντούλας" και σερφαρίσματος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Καλώς όρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_schumi 12 Οκτωβρίου 2012 #14 Share 12 Οκτωβρίου 2012 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts