Jump to content

Καλησπέρα

Force

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Το όνομά μου έιναι κώστας και χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ είμαι αρχάριος με τα ενυδρεία, έχω στην κατοχή μου ένα 60 lt Hailea φωτιζόμενο, με 4 χρυσόψαρα, το ενυδρείο διαθέτει ένα φιλτρο νερού της ίδιας εταιρίας, ένα θερμοστάτη ρυθμισμένο στους 21 C και αεραντλία, θα σας ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες το συντομότερο να μου πείτε την γνώμη σας.

Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω από τώρα αλλά τα ψάρια σου είναι υπερβολικά πολλά για 60 λίτρα ενυδρείο αλλά το συζητάμε αργότερα αυτό στην σωστή κατηγορία!

Καλή συνέχεια και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Καλως ηρθες!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, διαβάζω πολλά για τα φίλτρα και θα ήθελα την γνώμη σας ποιό είναι καλύτερο σαν φίλτρο, όταν αγόρασα το ενυδρείο(καινούργιο) είχε το φίλτρο Hailea BT-400, έχω διαβάσει ότι και τα Eheim είναι καλά,

ποιά είναι η γνώμη σας.

Καλως το παιδι............... :)

Απο φιλτρα πολλα και διαφορα αλλα το κυριο προβλημα σου δεν ειναι μονο αυτο αλλα τα λιτρα. Ανοιξε ενα καινουργιο θεμα κανοντας παρουσιαση του ενυδρειου σου και τα λεμε................

Καλώς ήρθες στην παρέα του ΑΖ! Ετοιμάσου για πολλές ώρες διαβάσματος, "κουβεντούλας" και σερφαρίσματος !!! :)

Καλώς όρισες!

καλως ηρθες

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...