JOHN1801 4 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2012 (edited) εδω και 2 ημερες το σεβερουμ που εχω ξαφνικα εχασε το χρωμα του και εχει αρχισει να ασπριζει.προσπαθει συνεχεια να κρυφτει,μηπως εχει καποια ασθενεια? μπορει καποιος νς με βοηθησει? Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2012 - JOHN1801 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 4 Οκτωβρίου 2012 Author #2 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Συμπληρωσε την φορμα για να καταλαβουμε τι συμβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 4 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 4 Οκτωβρίου 2012 το ενυδρειο τρεχει ενα χρονο τωρα,ειναι 200 λιτρα και εχει μεσα 6 ψαρια. 2 σεβερουμ,2 σκαλαρια και 2 jack dempsey.μετρησεις κανω με στικακια.PH=7,No2=0,No3=60. η θερμοκρασια του νερου ειναι 26 βαθμους.για φιλτρανση εχω το FLUVAL 305. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Οκτωβρίου 2012 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Τα ψαρια σου δεν ειναι συμβατα και τα λιτρα ειναι λιγα για τον αριθμο τους. Το ψαρι ειναι στρεσσαρισμενο απο κατι. Μηπως τα jack τα κυνηγανε; Μηπως εχεις κανενα πιτσιρικα................... Ποιο συχνα αλλαγες νερου.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 4 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 4 Οκτωβρίου 2012 (edited) ενα χρονο τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα,ουτε εχω παρατηρησει κυνηγητα.συμβιωνουν μια χαρα.αυτες τις δυο μερες εχασε αποτομα το χρωμα του και δεν τρωει καθολου.αν εχει κανενα μικρο πως θα το καταλαβω? Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2012 - JOHN1801 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 4 Οκτωβρίου 2012 (edited) To οτι τα εχεις ενα χρονο φιλε μου δεν θελει να πει πως μεγαλωνοντας δεν αλλαζουν και οι απαιτησεις και συμπεριφορα τους. Οσο ενηλικιονωνται αρχιζουν τα προβληματα. Οπως και να εχει λεγοντας αυτα δεν θελω να βγαλω συμπερασματα μια που δεν τα ζω προσωπικα καθημερινα για να σου απαντησω απολυτα. Το θεμα ειναι οτι το ψαρι κατι το στρεσσαρι και αυτο μπορει να οδηγισει και σε αρρωστια. Ποσπαθησε να παρατηρησεις τα ψαρια σου χωρις να σε βλεπουν αμεσα, κανε μια αλλαγη 50% κρατα τα ΝΟ3 κατω απο τα 40, και ριξε και λιγο stressguard ή stresscoat. Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 4 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 4 Οκτωβρίου 2012 εχω παρατηρησει κιολας πως οταν τα αλλα ψαρια το πλησιαζουν το δευτερο σεβερουμ που εχω προσπαθει να τα απομακρυνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Πιθανοτατα ειναι ζευγαρι.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 4 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 4 Οκτωβρίου 2012 λες να εχει τιποτα μικρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Συμπληρωσε και τη φορμα μηπως και βγαλουμε καποια συμπερασματα............. Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος