Jump to content

Demasoni....τι Είναι Αυτό;;;

thanashs

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα....το ένα ντεμασονι έχει κάνει σαν μικρό προγουλη και κάτω από το στόμα του έχει κάτι μαύρα σαν ελιές....τι είναι???

Προγούλι? Μήπως είναι μπουκωμένο?

Όσονα αφορά τα μαύρα, εμφανίζονται όταν δίνεις υπερβολική δόση σπιρουλίνας. Έχουν εμφανιστεί και στα δικά μου. Μια ισσοροπημενη διατροφή με λαχανικά, και θα φύγουν.

Αλλά χωρίς φωτό αερολογούμε!

Πηγα εχθες ναύπακτο να ελεγξω και εφυγα πάλι....οπότε φωτό δυσκολα...για το προγουλη αυτό υπςθεσα αλλά είναι μικρό για να είναι μπουκωμα....

Πόσο μεγάλο είναι το ψάρι?

Κάτσε ρε συ! Τι εννοείς πήγες έλεγξες και έφυγες? Το ενυδρείο το έχεις στον αυτόματο? Ποιος το κουμαντάρει?

Περίπου 6 εκατοστά....

Επειδή είμαι σε μια σχολή στη πατρα εχω αφήσει στον αδερφό μου δώσεις τροφών για να ταΐζει και εχω βάλλει και χρονοδιακοπτες για τα φώτα....και κάνω αλλαγές μια φορά στις 2 εβδομάδες...

Με το καλο:-)

Λες λόγο μεγέθους να μην έκανε πολλά αυγά και γι'αυτό να είναι μικρό το προγουλη???

Με το καλο:-)

Λες λόγο μεγέθους να μην έκανε πολλά αυγά και γι'αυτό να είναι μικρό το προγουλη???

Kαι αυτό, και λόγω απειρίας!

Και σε εμένα ενα μικρούλι demasoni το ξεγέλασε κάποιος μάγκας αρσενικός και το μπούκωσε

Ίσως είναι το πιο μικρό σ ηλικία ψαράκι στο ενυδρείο

Στα 6 εκ που αναφερεις μπορει να μπουκωθει.

Για σιγουρια σηκωσε μια φωτο....

Δεν εχω κάμερα δυστιχως και οι μόνες φωτό είναι από το κινητό και λόγο πολύ χαμηλής ανάλυσης δεν φενεται τίποτα....

• 2 weeks later...

Θαναση τι εγινε τελικα;Ηταν οντως μπουκωμα;Πως το ειδες στις μερες που περασαν;

Κρατούσε το προγουλη αλλά δεν μπόρεσα να διακρίνω αυγά....δεν έτρωγε και κρυβόταν συνέχεια....τώρα εχω να το δεν ξέρω...μακάρι μα δω ουριτσες

Πάντως, να ξέρεις ότι δεν γίνεται να κρατήσεις σωστά ενα ενυδρείο εξ αποστάσεως! Αν τύχει κάτι τι θα κάνεις?

καλημερα παιδια.....

λοιπον τελικα δεν ηταν μπουκωμα στο ντεμασονι αλλα εχ9εσ ειδα μπουκωμενα 2 λαμπιντο που ειναι 100% μπουκωμενα γιατι φενοντουσαν τα αυγα στο στομα τους :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...