water fun 3 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2012 εδω και 2 εβδομαδες βγαινει αυτο στην επιφανεια του νερου το αφαιρω και μετα 2 μερες ξαναβγαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 3 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2012 πρωτεινικο φιλμ απο ταισμα και ψαρια? Με καλυτερη αναταραξη θα φυγει... Αλλα περιμενε και απαντηση απο καποιον πιο εμπειρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
water fun 6 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 6 Οκτωβρίου 2012 γιατι βγαινει αυτο? με την αναταραξη σπαει σε κομματια αλλα δεν διαλυεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Ειναι τα λιπη που μαζευονται στην επιφανεια. Εχεις βαλει προσφατα διοειδιο ή μειωσες την αναταραξη; Μπορεις να μαζεψεις το περισοτερο με χαρτι κουζινας απλωνοντας το στην επιφανεια,και καθαρισε τα φιλτρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
water fun 7 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 7 Οκτωβρίου 2012 εβγαλα το διοξειδιο γιατι θα βαλω διοξειδιο με μπουκαλα απλα λογο ελλειψης χρονου δεν την τοποθετησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Χμμμμ.....το εχω παρατηρηση και εγω στο ενυδρειο μου αναλογη φαση. Μην ανυσηχεις ειναι προσωρινη η ολη φαση αλλα πραξε οπως ανεφερα παραπανω για να βοηθησεις την κατασταση. Πιθανοτατα κανοντας μια υποθεση, οταν ειχες το διοξειδιο ειχες χαμηλοτερο ΡΗ και λιγοτερο οξυγονο και η βιολογια του ενυδρειου αργουσε να διασπαση τα αποβλητα σε σχεση με τωρα. Οταν σταματησες το διοξειδιο ανεβηκε το ΡΗ και τα ποσοστα οξυγωνου με αποτελεσμα την ποιο γρηγορη αποδομηση των αποβλυτων και αποδεσμευση των λιπων με αποτελεσμα να συσωρευτη μεγαλη ποσοτητα αυτων στην επιφανεια του νερου οπου υπαρχει αφθονο οξυγονο για τα βακτηρια και εξαρση αυτων. Μαλιστα μπορει να δεις και καποιο είδος επιπλεουσας αλγης μια που τα βακτηρια απελευθερωνουν τα θρεπτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
water fun 9 Οκτωβρίου 2012 Author #7 Share 9 Οκτωβρίου 2012 οντως εχω τωρα ph 7,05 και εμφανιζει σε καποια σημεια κατι σαν τριχοειδη αλγη λευκου-μπεζ χρωματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Εχεις 7 απο ποσο πουειχες πριν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
water fun 10 Οκτωβρίου 2012 Author #9 Share 10 Οκτωβρίου 2012 πριν ειχα 6,7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Πως παει τελικα καθαρισε καθολου, εβαλες παλι το διοξειδιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
water fun 13 Οκτωβρίου 2012 Author #11 Share 13 Οκτωβρίου 2012 καθαρισα το νερο με χαρτι κουζινας που ειπες καθαρισα και τα φιλτρα αλλα μετα 3 μερες ξαναβγηκε. το διοξειδιο δεν το εχω βαλει ακομα λογο ελλειψης χρονου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Οταν βαλεις και παλι το διοξειδιο ενημερωσε αφου παρατηρησεις καμια εβδομαδα πρωτα το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος