clooyn 3 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2012 Και ετσι ξαφνικα,μεσα σε μια νυχτα η bubble tip pink εγιναν τεσσερις.To μονο που αλλαξε την προηγουμενη νυχτα ηταν το mode στη vortech.Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2012 λεω να τις δωσεις και τις 4............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 3 Οκτωβρίου 2012 λεω να τις δωσεις και τις 4............ :bleh: Το ξερω θα δοθουν οταν απογαλακτιστουν.Ασε που μπορει μα μου πιασουν και την κεντροπικα και να την τσουρουφλισουν την ατιμη :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 3 Οκτωβρίου 2012 (edited) Συμβαίνει μερικές φορές..... κολλάει το πόδι τις σε δυο διαφορετικά σημεία και κάνει τον διαχωρισμό... πιθανών το κόλλησε σε παραπάνω από δυο !!! Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 3 Οκτωβρίου 2012 (edited) Συμβαίνει μερικές φορές..... κολλάει το πόδι τις σε δυο διαφορετικά σημεία και κάνει τον διαχωρισμό... πιθανών το κόλλησε σε παραπάνω από δυο !!! Παντως σημειο απο την μερα που μπηκε στο ενυδρειο δεν αλλαξε.Μαλλον τρομαξε απο την αλλαγη της κυκλοφοριας που της ηρθε αποτομα πολυ... Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Οκτωβρίου 2012 #6 Share 3 Οκτωβρίου 2012 Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 3 Οκτωβρίου 2012 Όπως κατάλαβες δεν την βγάζεις καθαρή! Θέλουμε φωτός! ΥΓ: Μην το μάθει ο geosid! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 3 Οκτωβρίου 2012 Παιδια οποιος απο θεσ/νικη κατεχει το σπορ της φωτογραφησης(εγω δεν το εχω το θεμα) και εχει την διαθεση κερναω καφε και μουχαμπετι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 3 Οκτωβρίου 2012 Πάντως ο τίτλος σου φίλε clooyn είναι όλο υπονοούμενα...θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός...διαβάζουν και μικρά παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 3 Οκτωβρίου 2012 :bigemo_harabe_net-74: αυτό να δω και τίποτα άλλο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 4 Οκτωβρίου 2012 Author #11 Share 4 Οκτωβρίου 2012 (edited) Πάντως ο τίτλος σου φίλε clooyn είναι όλο υπονοούμενα...θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός...διαβάζουν και μικρά παιδιά... Και εγω ειπα...Μα να μην το σχολιασει κανεις!!! :lmao: Υ.Γ Δεν γινετε για εναν και μονο λογο,η συγκεκρικενη ειναι πολυ τοξικη Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος