GSX 4 Οκτωβρίου 2012 Author #26 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Παρακαλώ να προαχθεί πάραυτα μετά της μέριμνας της διοικήσεως ο Κιχλιδάτος σε εκλεκτότερο μέλος απ'ότι είναι και ο adib σε επίτιμος Πρόεδρος!!! Σας έφτιαξα πάλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 4 Οκτωβρίου 2012 #27 Share 4 Οκτωβρίου 2012 μπραβο κ απο μενα για την προσπαθεια.................κ ακου τα ''τυμπανα'' των αφρικανων!!!! οσο για το χιουμορ σου..........................ανεκτιμητο την σημερον ημεραν!!! απο τον αμαζονιο με.....................συμπονοια..........................καλως ηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2012 #28 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Παρακαλώ να προαχθεί πάραυτα μετά της μέριμνας της διοικήσεως ο Κιχλιδάτος σε εκλεκτότερο μέλος απ'ότι είναι και ο adib σε επίτιμος Πρόεδρος!!! Σας έφτιαξα πάλι!!! :lmao: Το πιο σπαμαδορικο θεμα του φορουμ ειναι,αλλα μαρεσει.Λυπαμαι αυτους ,που μετα απο καιρο,πανε να το διαβασουν,εως οτου καταλαβουν γιατι μιλαμε,θα ζαληστουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Οκτωβρίου 2012 #29 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Παρακαλώ να προαχθεί πάραυτα μετά της μέριμνας της διοικήσεως ο Κιχλιδάτος σε εκλεκτότερο μέλος απ'ότι είναι και ο adib σε επίτιμος Πρόεδρος!!! Σας έφτιαξα πάλι!!! :lmao: Το πιο σπαμαδορικο θεμα του φορουμ ειναι,αλλα μαρεσει.Λυπαμαι αυτους ,που μετα απο καιρο,πανε να το διαβασουν,εως οτου καταλαβουν γιατι μιλαμε,θα ζαληστουν :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-85: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSX 4 Οκτωβρίου 2012 Author #30 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Eκλεκτέ buelligan75....τα λόγια σας με τιμούν! Αν και αλόθρησκος,σας εκτίμησα είδη και θα μεριμνήσω για σας,στον υπεύθυνο Βορειο Αμερικάνο γενικό νταουλάρχη του φορουμ! Να βρε κανίβαλοι...Αφρικάνοι είδατε τακτ ο άνθρωπος! Ηρθε να με καλωσορισει....οχι σαν εσάς.....αμέσως να με πιάσετε απ'τα μουτρα!!!....και πόσο το έχεις....και ποιες εχεις μέσα....και τι τις ταιζεις....και πότε τα κάνουνε....και βγαλε αυτες....και χωσε τις άλλες!!!! Τστστς!!!! Δεν βρισκω και τις κωλ...φατσουλες που χαχανιζουν τ'ανασκελα στο κωλ....iphone!!! Χιχιχιχ!!! Αααα και μην ξεχνιομαστε,youuu Amazonian😁......που είναι τα κουρκουμπινια; Ένα φονταν....κατοιτις!!! Ετσι ηρθες; Με άδεια χερια;.....εχε χαρη που έιμαι στο δρομο και δεν μπορω να κουμπώσω στο κατά ριπας,γιατί δεν σας έμενε άντερο απ΄τα γέλια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 4 Οκτωβρίου 2012 #31 Share 4 Οκτωβρίου 2012 εισαι θεμα εσυ! το χιουμορ στης μερες μας ειναι κατι σπανιο και σε ευχαριστουμε για αυτο! οπως σωστα ο adlib σου εδειξε καποια πολυ ωραια ενυδρεια ,μην φοβηθεις να πειραματηστεις για να φτιαξεις κατι αντιστηχο. καταρχιν για να σε ξεθολοσω λιγο υπαρχουν 2 μεγαλες κατηγοριες στην μαλαουι. 1 ειναι τα mbuna ( πετροψαρα ) οπως το λεει η λεξη αυτα θελουν αρκετες πετρες οπως στα ενυδρεια που σου εδειξε ο adlib. στης πετρες κανουν της φωλιες τους και εκει κρυβονται. συνηθος ειναι φυτοφαγα αλλα συναντουμε και σαρκοφαγα. τα δευτερα ειναι τα haps (ανοιχτου πελαγους ) αυτα δεν χρειαζονται πετρες για να κρυφτουν αλλα περισσοτερο χωρο στο ενυδρειο για να σουλατσαρουν. ειναι συνηθος σαρκοφαγα . haps ειναι τα μοορι που εχεις.πολυ φιλικο προς τα αλλα ψαρακια του ενυδρειου και δεν θα εχεις ποτε προβλημα με αυτα. τωρα για συνδιασμους επιδη θα κρατησεις τα μοορι πρεπει να πας σε σαρκοφαγα μονο ψαρια (λογο διατροφης) ας μας προτηνουν και τα παιδια με τι θα μπορουσες να τα συνδιασεις.. το επιθετο μου ξεκιναει με το κουμαν-τζέλης και για να γελασουμε koum-angel-is ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Οκτωβρίου 2012 #32 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Καλως ηρθες τρελοκομιο στην παρεα μας και ελπιζω να βγαλεις ακρη με το πλυντιριο σου ........................ Καταλαβαινω πως υπαρχει δεσιμο ποια με τα ψαρακια σου αλλα καλο ειναι να παρεις μια αποφαση πριν περασεις απο τις σφαλιαρες στα θυματα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSX 4 Οκτωβρίου 2012 Author #33 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Στείλτε κι άλλες οπσιον λεβέντες για μπούνα λοιπόν λέω....αλλά βάλτε και τιποτά αλλο στο πακέτο....ανοίξτε καμιά εγκύκλιο...δώστε λίγο....χρωματάκι....βάλλε λίγο ποκιλία....καμιά εξάιρεση στον κανόνα; Αυτός ο pseudo-κλαρινιτζης που εχω έιπαμε είναι γυναικάς και μπούνας...εμένα για μπουμπούνας βασικά μου κάνει! Τελοσπα...3γυναικάκια του φτάνουνε! Ο αποδωσει το παληκάρι μας ή δεν θα μπορεί να ολοκληρώσει; Άλλη μία τετρας μάχιμη με λαμπιδοχρομις....σηκώνει το μαγαζι; Τι λέτε...τσάμπα το παζαρεύω; Θέλω τζέρτζελο...δεν τους μπορώ τους μπουνταλάδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 4 Οκτωβρίου 2012 #34 Share 4 Οκτωβρίου 2012 για labidos εγκρινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2012 #35 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρα το πας,2 αφεντιδες και απο τρια χανουμακια εισαι αγας ,θα εχεις και χρωμα και πολυ τζερτζελο-σεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Οκτωβρίου 2012 #36 Share 4 Οκτωβρίου 2012 να μου επιτρεψουν οι κιχλιδατος και κουμαν αλλα λιγο κολλαω στο 1 μετρο..να ηταν 1,20 θα προτεινα και εγω με σιγουρια 2 χαρεμια..για 2 χαρεμια σε ενα μετρο ενυδρειο κραταω τις επιφυλάξεις μου! (o GSX θα με κραζει τωρα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Οκτωβρίου 2012 #37 Share 4 Οκτωβρίου 2012 να μου επιτρεψουν οι κιχλιδατος και κουμαν αλλα λιγο κολλαω στο 1 μετρο..να ηταν 1,20 θα προτεινα και εγω με σιγουρια 2 χαρεμια..για 2 χαρεμια σε ενα μετρο ενυδρειο κραταω τις επιφυλάξεις μου! (o GSX θα με κραζει τωρα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!) Και εγω θα συμφωνήσω με το Στάθη........ Η καλύτερη λυση φιλε Gsx είναι να πας σε species tank με ενα είδος, αρα ενα χαρεμι το οποίο μπορεί να είναι (διμορφικό άλλο χρωμα το αρσενικό άλλο το θηλυκό) οπως τα ps. saulosi..... Αν και κακα τα ψεμματα....το καλύτερο που μπορεις να κανεις και να ευχαριστηθείς περισσότερο απο όλα, είναι τα demasoni....και ας στερηθείς λιγο απο χρώμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSX 4 Οκτωβρίου 2012 Author #38 Share 4 Οκτωβρίου 2012 ΚΟΥΜΑΝ....Προάγεσαι και εσύ!!! Φαντάζεσαι να γίνει και κανά κουλο με τον pseudo-σπασοκλαμπανια που έχω και και καμία Λάμπιντο! Αυτο δεν θα είναι ψάρι....θα είναι δίγμα ταπετσαρίας! Θα είναι σαν να φοράει την χειμερινή εμφάνιση της Μπαγιερν....και ψιλοχεσμένη!!!! ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! Κιχλιδάτε είσαιιιιι....γεννημένος σουλτάνος ρε παιδί μου....με νιώθεις!!! Χαρεμιτζηηηή!!! Adib....λες και τον καφε; Έχω ρίξει κανα δυο γαλλικα,γιατι με αποηοητευεις ρε παιδι μου....μου κόβεις τα φτερα!!! Θέλω να πρωτοτυπίσω....εδω έχω επιστρατευσει δίπιτα και μπουγάτσες....δες το λίγο πιο ανάλαφρα! Κανε κανά σκόντο! Ειναι ένα μετρακι,βαλλε και το κατοιτις,γυρνα τη μεζούρα τούμπα και μέτρα με τις ίντσες,καλε κανα κουλο τρικ μπας χορεσουν όλες! Εξωχοτατε...PRINCE....με κίνδυνο να σταλλω στα λιοντάρια....εγω ποιο εχω; Ο pseudo μαγκας μου,δεν είναι ενας απο τα 2 που πεειγραφεις; Έχω χάσει επειδόδια...καβάλησε καδένα το μοτεεεέρ!!! Γιαααα εξηγήσου!!! Γιατι το άλλο που περιγραφεισ σαν επιλογή είναι κακομούτσουνο....και λες και του φάγαν του; Απαπαππα,πολυ σκατ....φατσα μιλάμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Οκτωβρίου 2012 #39 Share 4 Οκτωβρίου 2012 GSX να σου τα κανω λιγο πιο λιανά για να βγαλουμε νόημα παλικαρε!! αν παραμεινεις malawi εχεις 3 επιλογες: η μια ειναι να κρατησεις καποιο απο τα mbuna σου(οποτε τα δελφινακια τρωνε ακυρο) και να κανεις χαρεμι! βλεπω οτι γουσταρεις πολυ το melanochromis cyaneorhabdos(ελληνιστή= μελανοχρωμος ο κυανοραβδος!χαχαχαχαχα!!!) που σου ειπα απο το 1ο ποστ οτι ειναι αυτο το μπλε που εχεις! η 2η επιλογη σου ειναι να δωσεις τα ψαρια σου ολα και να βαλεις ενα χαρεμι απο οποιοδηποτε αλλο mbuna σ'αρεσει(ο prince ειπε τα ps.saulosi λογο της διχρωμιας που ξεχωριζει αρσενικα απο θηλυκα) και η τριτη επιλογη ειναι να βαλεις μια ομαδα απο demasoni! τωρα παμε και απο tanganyika μερια οπου μπορεις να φιλοξενησεις μεχρι και 2 ειδη! ενα ΖΕΥΓΑΡΙ πετροψαρα και μια αποικια(μπορει να ξεπερασει και τα 20 ατομα δηλαδη) κογχυλοψαρα! οποτε φαντασου ενα ενυδρειο απο τη μια μερια πετρες και απο την αλλη γεματο κογχυλια!! οτι και να επιλεξεις το σιγουρο ειναι οτι θα το ευχαριστηθείς! θα δεις γεννες, τσαμπουκαδες και γενικα τρελη συμπεριφορά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSX 10 Οκτωβρίου 2012 Author #40 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Εξαιρετοι αφρικανο-συνφιρουμητες....καλησπερα! I apologise....δια την ολιγοημερη αποχη αλλαααα... εδινα και αλλου παραστασεις!😜 Οι συνταρακτικες εξελιξεις που χασατε και φανταζομαι δεν κλεισατε ματι γιατι δεν αντεχετε χωρις εμενα.....😘 εχουν να κανουν με την αποχωριση ολης της συμμοριας των ταλιμπανοψαρων που ειχα,με εξαιρεση της albino,pseudo socolofi ....(καλα ζωγραφιζω για πολλαπλη φορα με τις αφρικανογνωσεις μου)....διοτι ηταν προφανως η πιο μαμουχαλη,περαν απο την αδυναμια της Κυριας,καθως και η πιο κουλτουριαρα-ψιλοδιανοουμενη διοτι απειχε ή αδιαφορουσε επιδεικτικα επανειλημενα σε οποιοδηποτε ειδους αρπαχτες σφαλιαροκαταστασεις παιζοντουααν στο κλαμπ και τα πλησιον αυτου. Οι υπολειπες λοιπον μοιραστηκαν απο'δω και απο'κει και δεν θα παρει πολυ καιρο μπορω να προφητεψω...που τα καντηλια θα πανε συννεφο,οταν θα με παρουν τηλεφωνο οι συναδελφοι και φιλοι και τις εδωσα και θα μου σουρουν οτι δεν μου εχουν σουρει οσο καιρο με ανεχονται....αυτη τη φορα,προβλεπω να μου κανουννκ αι βουντου! Ολοι νομιζουν οτι τους εδωσα τος συμπαθεστερες και κοινωνικοτερες κιχλιδιτσες του κοσμου! 😁 Το εκανα για το καλο των παιδιων μου! Παρτεεεε,παρτε ελεγα απο μεσα μου! Παρτε να δειτε τη γλυκα! Παρτε τες ν α ησυχασουμε! Και ετσι οπως ειναι συνηθισμενες αυτες στα πιτογυρα....οχι σπιρουλινα....τα δαχτυλα κθ το ντεκορ,προβλεπω να τους τρωνε!!! Καλα η δε εξαγωγη ηταν σοου ετσι! Το desert storm των Αμερικανων ηταν παιδικο παρτυ μπροστα σε αυτο που φεραμε εις περας οικογενειακως! Η δεν κινηση ματ....και επειδη δεν ειχαμε προχειρο λιγο δυναμιτη,ηταν να καλυψουμε τις τρυπες με lego,μπας και ξεκαβατζοθουν τα κωλ...ψαρα και παψουν να το παιζουν John Rambo και καλυψη-αποκριψη! Εχω και φωτο! Και ετσι για την ιστορια, ΜΟΝΟ ενα γυναικειο-σατανικο μυαλο θα μπορουσε να σκεφτει κατι τετοιο! Εγω ειχα καταληξει αν οχι στο δυναμιτη,τουλαχιστον στο χλωροφορμιο,κανα αρσενικο,κυανιο εστω για πιο light....λιγο στην τροφη,για να εχει και σασπενς! Θα'τανε πιο Χολιγουντιανο αλλα ηταν μπροστα και το παιδι και λεω αστο καλυτερα. Επαθε που επαθε σοκ....και εξαντληθηκε με την αναμεταδοση του σαφαρι....το ξεπερασε με ενα 3ωρακι spider man στο dvd! Το καινουργιο επεισοδιο ηταν αποχαυνωτικο....δεν μπορω να πω!!! Βγηκαν εν τελη,αυτο εχει σημασια....δε 2 μερες,7ωρες,43 λεπτα και κατι ψιλα...και τωρα η snowhite εχει παρεα αλλες τρεις ομοειδεατισες και τα λενε χαμηλοφωνως,οπως το συνηθισουν! Ειμαι στην ανευρεση αλλων 6 ομως αντιστοιχου βεληνεκους και Ηθους πανω απ'ολα κυριων...και ολα διχνουν οτι θα ειναι οι λαμπιδοχρομις οι κιτρινες,οι ετσι οι αλλιως, οι αλλιοτικες...που μονο εγκομιαστικα σχολια διαβαζω και οτι ειναι ηρεμοτατες και φανταζομαι οτι λογο ηρεμιας και των αλμινο ολα θα κοιλησουν ομαλλως! Οι υπαρχουσεα ειναι 3ποντες και θελω να βρω του ιδιου μεγεθους αυτες που σας προανεφερα! Αναμενω εκτιμησεις για το ενωθεν σεναριο καθως καη πληροφοριες για το που θα βρω.....γιατι στις μαγαζαρες τις γνωστες,της κακιας ωρας,δεεεν ξαναπαταω!!!! Ελα να βλεπω τζερτζελο....αφρικανικο!!! Ελειψα 2 μερες....και μου το κανατε εδω περα....Αμερικαν Cichlid....Bar!!!😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 10 Οκτωβρίου 2012 #41 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Πιστεύω ότι η τελευταία σου πρόταση είναι και η καλύτερη για τίτλο του τοπικ αλλα κάτι σε Αφρικαν cichlid....bar. Όσο για τις αλλαγές καλώς έκανες. Labido για εμένα ψάξε στις αγγελίες του φορουμ. Κάτι έχει πάρει το μάτι μου. Θα σου έδινα και εγω γτ θέλω να άραιωσω λίγο το κοπάδι αλλα να σου πω την αλήθεια βαριεμαι να βρίσκω δυναμιτη να χάλασω το νταμάρι για να τις πιάσω. Ίσως πρέπει να μου δώσεις τα Lego. Αλλα θα τις αφήσω να μεγαλωσουν λίγο ακόμα. Αν δεν βρεις αρσενικό. Εδω είμαι. Έχω σίγουρα 2 μη σου πω 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Οκτωβρίου 2012 #42 Share 10 Οκτωβρίου 2012 γεια σου ρε GSX με τα τρελα post!!!! πολυ καλη η κινηση να δωσεις τα ψαρια και να κρατησεις ενα ειδος! αφου βρήκες και αλλες του ειδους εισαι πολυ τυχερος!!!!! σιγουρεψου μια φορα οτι ειναι χαρεμι και δες τα πως κινουνται στο ενυδρειο! αν κρινεις μετα οτι σε παιρνει και για ακομα ενα χαρεμι μπορεις να το κανεις..απλα μην τα βαζεις ολα μαζι γιατι θα χρειαστεις σχεδον διπλασιες πετρες για 2 χαρεμια και θα δυσκολευτεις παρα πολυ να βγαζεις αρσενικα! νομιζω οτι ξεκινησες πολυ σωστα φιλε μου!! περιμενουμε φωτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2012 #43 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Labido στους τρεις ποντους παντως και να ξεχωριζει το φυλο τους δεν προκειται να βρεις.Οποτε δεν θα παρεις χαρεμι αλλα περισσοτερα ψαρια,κι οταν μεγαλωσουν και μπορεις να ξεχωρισεις,τραβας μια ταλαιπωρια ακομα,ωστε να βγαλεις καποια και να μεινει ενα χαρεμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSX 10 Οκτωβρίου 2012 Author #44 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα στην παρέα, ειλικρινά έτσι και βλέπατε την επιχείρηση ''Exctraction''.....(γουστάρω κατασκοπευτικά και Μποντιλικία).....παιδιά θα κλαίγατε απ'τα τα γέλια! Εκτός από τον pseudo-μάστορα,όλα τα άλλα,κυριολεκτικά....πέραν απ'το φούμο και την παραλλαγή,μιλάμεεεε μπήκανε και WAR-MODE!!!! Σουφρόσανε τις μούρες,καβάτζωσαν θέσεις μάχης....ΟΠΛΟ-ΚΡΑΝΟΣ-ΕΞΑΡΤΗΣΗ.....και ντουυυυ!!! Πολύ τσαντίλα βρε αδερφέ!!! Απαπαπαπα,γκανιάξαμε σας λέω! Το ζήσαμε και αυτό! Χαίρομαι που ακούω συνχαρητηλίκια για τις επιλογές και τα σενάρια που διεκπαιρεώνω αλλά μην ξεχνάμε και την σοφότατη παροιμία ότι με ''όποιους κιχλιδο-δάσκαλους καθήσεις......'' Αν και μου την βαράνε όλες οι αλιγορικές παπαρ.....γιες,είναι λίγο σπαστικές! Η αλήθεια είναι πάντως ότι πέραν από τρελοπαρέα...βρήκα τους ΓΚΟΥΡΟΥ....της κιχλιδο-θρησκειας! Τους μεεετρ....του είδους! Τους ειδήμονες......του αντικειμένου!Για δώρα,φακελάκια και ότι έχετε ευχαρίστηση,σας στείλτε pm...μην εκτιθόμεθα...διακριτικά! Λοιπόν....πάει και το γλείψιμο....στο δια ταυτα! fmnstr...οσάν καλός φίλος,κιχλιδοποιμένας,σύντροφος,συνφορουμήτης-ομο'ι'δεάτης και λαμπιδοχρωμο-πατέρας....εάν απελπιστώ πολύ....θα πρέπει να εκτελέσεις το καθήκον σου! Θρέψτες εσύ απο'κει,να ψάξω εγώ απο'δω....μπας και βγάλουμε άκρη! Δεν με βλέπω να βρίσκω δλδ. Για τις αλμπίνο γκάνιαξα! Και μετά απο 43χλμ με το πρι πρι....κίνηση,βαβούρα,κακό,καντήλια και κατεβαίνοντας από το εργαλείο σαν τον John Wane....σαν συγγαμένος πήγαινα....βρήκα σε έναν Χριστιανό στη Μαραθώνος....μία μονόφθαλμη,μία βλαμμένη και τρεις φαινομενικώς ομαλές! Τις πήρα με συνοπτικές διαδικασίες,τις έκανα φραπέ με το πρι-πρι (ps:πρι-πρι=Σκουτεριά Καβούρικη),τις πέταξα μέσα εδώ στο κλαμπ.....οοοολα κυρία! Τσιμουδιά! Εκκλησία σου λέω! Λες και γνωριζόντουσαν. Εδώ κάνω και πάσα επι του θέματος για το έταιρο φιλαράκι adib....ως προς τι συμπεριφορές. 4η μέρα και δεν έχω δει κλωτσομπουνήδια και καρατιές! Τώρα να έχω τέτοιο φάρδος και να ξαναβρώ και άλλες....εεε τσάμπα οι βενζίνες....πλάκα κάνω...αλλά θα μου μείνει μόνιμο το κουσούρι αν ξαναγράψω τόσα χιλιόμετρα! Δεν λεέι να μείνουμε και 4 κομματάκια βρε φίλε σε ολόκληρο σε ολόκληρο εργαλείο!Εδώ έχουμε σοβαρές εγκαταστάσεις! Άμα τις αφήσω μοναχές τους,θα είναι σαν να κατεβάζεις ποιον να σου πωωωω....σαν να κατεβάζεις τον,Παντζιτζιφιακό...να παίζει στο Μαρακανά! Ε δεεεε γίνεται ρε γαμώτο! Είναι κρίμα! Χόρια που θέλω τζέρτζελο είπαμε! Καταλαβαίνω,πως το εννοεις....να κόψω κίνηση πρώτα....καλά και μετά αν προκύψει,περνάω και στο παρασύνθημα και βάζω και άλλο σωματείο. Έχει γίνει βίωμα πλέον,don't worry! Δεν ξανακάνω πατάτες του παρελθόντος! Πάντως για labido....εγκρίνεις έτσι? Και με τις αλμπινο,στο φορουμ που με παραπεμψες με τις πληροφοριες την αλλη φορα φορα,τις έχει και τις μεν και τις δε....για πολυ cooool κατασταση. Τιγινεται εδω ρε παιδια? Και αυτας malawi δεν ειναι...και μπουνα μαλιστα! Αρνταν κουμπονουνε? Ντεν καταλαβαινει! Τελοςσπα! Πανσοφε Δια συμφωνω.....αλλα τι να κάνω? Για κομαντηλίκια ξεχνατο! Την επομενη φορα,θα επιστρατευω ναρκες κατα προσωπικου,ξοβεργες για μπεκατσο-σταυραετους και παιζει να φωναξω και τον Τσακ Νορις! Τωρα για το αν θα βγει χαρεμι απ'το ενχειρημα ή θα καταλήξει http://www.youtube.c...u;αι.....ετσι....επιφυλάσομαι! Κανα αλλο κομαντηλικι?....είμαι όλος αυτια!Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον οπως για πολλαπλη φορα και τα υπολοιπα παιδια! Χαιρετω για την ωρα! Τα λέμε συμορριτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2012 #45 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Χειμαρος εισαι στο γραψιμο Δυστυχως σε περισσεια ψαριων θα πρεπει να ξανακανεις το κομμαντο.Μεχρι τοτε το ξανασυζηταμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GSX 10 Οκτωβρίου 2012 Author #46 Share 10 Οκτωβρίου 2012 Roger that! .....διάβαζα πολύ Παπανούτσο!μου'μεινε κουσούρι!...έφευγε η μπούφλα, στο κατά ριπάς! ΩΡΑΙΙΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Οκτωβρίου 2012 #47 Share 10 Οκτωβρίου 2012 την γνωμη μου για 2 χαρεμια σε ενα μετρο ενυδρειο στην εχω πει φιλαρα GSX!! το οτι διαβαζεις πως ειναι ηρεμα ψαρια σημαίνει οτι ειναι ηρεμα σε σχεση με καποια αλλα mbuna! γενικα ομως οι malawi ειπαμε οτι ειναι διαβολια! οταν σχηματιστει χαρεμι θα δεις εντελως νεες συμπεριφορες! μην περιμενεις μεσα σε μερικες μερες να δεις ξυλο! σου ειπα να περιμενεις να δεις πως κινουνται τα ψαρια στο ενυδρειο για να κρινεις και απο μονος σου αν σε παιρνει για 2ο χαρεμι! το στησιμο στις πετρες το αλλαξες καθολου? αυτο το εχεις ριξει καμια ματια? (συνεχεια για διαβασμα σε στελνω και αισθανομαι ασχημα ρε γμτο!!!) :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος