Jump to content

Φιλτρο Βρυσης

sailor247

Recommended Posts

Ειδα σημερα μια προσφορα για αυτο το φιλτρο http://www.yadis.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=27&flypage=flypage-vmblend.tpl&product_id=59&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=88 .Αξιζει να το παρω λετε?Λεει οτι μειωνει την σκληροτητα,κατακρατει το χλωριο κτλ

κυριως για ποσιμο αλλα και για τις αλλαγες στα ενυδρεια μου αν κανει

Ας πουμε οτι κανει δουλεια, μονο 400 λιτρα καθαρου νερου, συμφερει;;;

Αν χρειαζεσαι ΑΟ μονο για το ενυδρειο υπαρχει και αυτη η λυση.

• 1 month later...

Παρε φιλτρο νερου olympus φτηνο και καλο!!!!!!

Παρε φιλτρο νερου olympus φτηνο και καλο!!!!!!

Φιλε μου αυτο το φιλτρο δεν κατεβαζει τις σκληροτητες. Για το σπιτι καλο ειναι αλλα δεν εχει καμια σχεση με την οσμωση.

• 5 weeks later...

Eαν θες να κατεβαζει τις σκληροτητες εχει φυσικα πραγματα να την κατεβασεις κατα τα αλλα το φιλτρο ειναι καλο!!!!

Ειδα σημερα μια προσφορα για αυτο το φιλτρο http://www.yadis.gr/...emart&Itemid=88 .Αξιζει να το παρω λετε?Λεει οτι μειωνει την σκληροτητα,κατακρατει το χλωριο κτλ

Δεν ξέρω τι λέει σαν φίλτρο για πόσιμο νερό, αλλά σίγουρα κάτι καλό θα κάνει. Για ενυδρειακή χρήση όμως είναι ασύμφορο. Φαντάσου να κάνεις αλλαγές νερού στα δύο ενυδρεία που γράφεις στο προφίλ σου κάθε 10 μέρες. Με μεγάλη δυσκολία θα βγάζεις δεύτερο μήνα με το ίδιο φίλτρο.

Η μόνη συμφέρουσα οικονομικά λύση είναι η αντίστροφη, αν και έχω τις ενστασεις μου λόγω του <<ακάθαρτου>> όγκου νερού που πετάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...