sailor247 2 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ειδα σημερα μια προσφορα για αυτο το φιλτρο http://www.yadis.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=27&flypage=flypage-vmblend.tpl&product_id=59&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=88 .Αξιζει να το παρω λετε?Λεει οτι μειωνει την σκληροτητα,κατακρατει το χλωριο κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 2 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Το θες αντί όσμωσης? Ή ως φίλτρο για πόσιμο νερό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 2 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 2 Οκτωβρίου 2012 κυριως για ποσιμο αλλα και για τις αλλαγες στα ενυδρεια μου αν κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2012 Ας πουμε οτι κανει δουλεια, μονο 400 λιτρα καθαρου νερου, συμφερει;;; Αν χρειαζεσαι ΑΟ μονο για το ενυδρειο υπαρχει και αυτη η λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 4 Νοεμβρίου 2012 #5 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Παρε φιλτρο νερου olympus φτηνο και καλο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 4 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2012 Παρε φιλτρο νερου olympus φτηνο και καλο!!!!!! Φιλε μου αυτο το φιλτρο δεν κατεβαζει τις σκληροτητες. Για το σπιτι καλο ειναι αλλα δεν εχει καμια σχεση με την οσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 3 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Eαν θες να κατεβαζει τις σκληροτητες εχει φυσικα πραγματα να την κατεβασεις κατα τα αλλα το φιλτρο ειναι καλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 3 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 3 Δεκεμβρίου 2012 Ειδα σημερα μια προσφορα για αυτο το φιλτρο http://www.yadis.gr/...emart&Itemid=88 .Αξιζει να το παρω λετε?Λεει οτι μειωνει την σκληροτητα,κατακρατει το χλωριο κτλ Δεν ξέρω τι λέει σαν φίλτρο για πόσιμο νερό, αλλά σίγουρα κάτι καλό θα κάνει. Για ενυδρειακή χρήση όμως είναι ασύμφορο. Φαντάσου να κάνεις αλλαγές νερού στα δύο ενυδρεία που γράφεις στο προφίλ σου κάθε 10 μέρες. Με μεγάλη δυσκολία θα βγάζεις δεύτερο μήνα με το ίδιο φίλτρο. Η μόνη συμφέρουσα οικονομικά λύση είναι η αντίστροφη, αν και έχω τις ενστασεις μου λόγω του <<ακάθαρτου>> όγκου νερού που πετάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος