βαρδας 2 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα σε ολους!επεσε στα χερια μου αυτο εδω το cooler.http://www.cemsi.on.ca/Files/ECP1000_data.pdf απο την αριστερη μερια εχει μια σωληνα αδεια η οποια περναει το αεριο και γινεται η ψυξη.αν περασω το λαστιχο του εξ.φιλτρου λετε να κανω δουλεια?λογικα πρεπει να εχει και κοντρολερ θερμοκρασιας αλλα τα αγγλικα μου ειναι για το γαιδαρο καβαλα.οποια βοηθεια καλοδεχουμενη.ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 2 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2012 .... αλλα τα αγγλικα μου ειναι για το γαιδαρο καβαλα.... Με όλη την καλή διάθεση κα ιπαρότι δεν μπορώ να βοηθήσω σχετικά με το σύστημα ψύξης, μου άρεσε πάρα πολύ το παραπάνω σχόλιο, οπότε με μια αναζήτηση στο google translate βγήκε αυτό .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 2 Οκτωβρίου 2012 Author #3 Share 2 Οκτωβρίου 2012 χα χα υπαρχουν πολλα που θα μπορουσα να βαλω αλλα το ban δε το γλυτωνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος