Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #26 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Έγώ ήξερα αυτόν για χειρούργο Βαγγέλη, Epaulette Surgeonfish (Acanthurus nigricauda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Οκτωβρίου 2012 #27 Share 2 Οκτωβρίου 2012 και αυτο απο καποιους ''αρχαιους'' χομπιστες... το βατραχακι http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+1635+551&pcatid=551 βαγγελη με τις φωτος,δεν το εχω, βοηθα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #28 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Η Πεταλούδα Copperband Butterflyfish (Chelmon rostratus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Οκτωβρίου 2012 Author #29 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ο ΠΑΟΚΤΣΗς....... http://www.liveaquar...+104&pcatid=104 ΥΓ.εννοειται πως οτι γραφω ειναι της πιατσας.δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Να πας να το ζητήσεις έτσι από κατάστημα του Πειραιά και να σε κανουν μαύρο στο ξύλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #30 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ο Ηνίοχος Heniochus Black & White Butterflyfish (Heniochus acuminatus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Οκτωβρίου 2012 Author #31 Share 2 Οκτωβρίου 2012 βαγγελη με τις φωτος,δεν το εχω, βοηθα.... από google αντιγραφή εικόνας.. και επικόλληση στο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Οκτωβρίου 2012 Author #32 Share 2 Οκτωβρίου 2012 (edited) και αυτο απο καποιους ''αρχαιους'' χομπιστες... το βατραχακι http://www.liveaquar...+551&pcatid=551 βαγγελη με τις φωτος,δεν το εχω, βοηθα.... Το έχω ακούσει και ως "ελικοπτεράκι" Pterosynchiropus splendidus (Mandarinfish) To mandarin το πήρε διότι τα σχέδια του θυμίζουν τα ρούχα των Μανδαρίνων αυτοκρατόρων στη αρχαία Κίνα Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #33 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Το Διαμαντάκι Royal Gramma Basslet (Gramma loreto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #34 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ο Πάνθηρας Panther Grouper (Cromileptes altivelis) αχ που είσαι ρε Στράτο να γελάσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #35 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Το έχω ακούσει και ως "ελικοπτεράκι" Pterosynchiropus splendidus (Mandarinfish) To madrin το πήρε διότι τα σχέδια του θυμίζουν τα ρούχα των Μανδαρίνων αυτοκρατόρων στη αρχαία Κίνα είναι draconet...τι ελικοπτέράκι και βατραχάκι...ολόκληρο δρακόνι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #36 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Και συνεχίζουμε Το Λιοντάρι Volitan Lionfish,(Pterois volitans) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #37 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ο γιατρός... Labroides dimidiatus(μακρυά απο το κλάμ μου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Οκτωβρίου 2012 Author #38 Share 2 Οκτωβρίου 2012 (edited) Το αλογάκι της θάλασσας Ιππόκαμπος.. και υπάρχουν πολλά είδη * .. και το περίεργο είναι ότι γεννάει το αρσενικό !!! * Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #39 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ο αυτοκράτορας... Emperor Angelfish (Pomacanthus imperator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Οκτωβρίου 2012 #40 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ο ναύαρχος... Blue Girdled Angelfish (Pomacanthus navarchus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 2 Οκτωβρίου 2012 #41 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Μας έχει βγει το μάτι απ΄τις ομορφιές του θαλασσινού !! Ολα αυτά για να μπούν σε ένα ενυδρείο πόσα λίτρα χρειάζονται άραγε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Οκτωβρίου 2012 #42 Share 2 Οκτωβρίου 2012 σε 900 και πανω καλα θα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Οκτωβρίου 2012 Author #43 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Κωνσταντίνε το θέμα θα το κάνω αόρατο για σένα.... :bigemo_harabe_net-74: Θα σε πιάσει το καταναλωτικό και ποιος θα σε συμμαζέψει μετά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Οκτωβρίου 2012 #44 Share 3 Οκτωβρίου 2012 Το έχω ακούσει και ως "ελικοπτεράκι" Pterosynchiropus splendidus (Mandarinfish) To mandarin το πήρε διότι τα σχέδια του θυμίζουν τα ρούχα των Μανδαρίνων αυτοκρατόρων στη αρχαία Κίνα Να διορθώσω οτι οι Μανδαρίνοι ήταν ανώτατοι κοινωνικοί λειτουργοί στην Kίνα και στην Κορέα. Χαρακτηριστική είναι η παρουσία τους στην όπερα του Puccini ,Turandot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Οκτωβρίου 2012 Author #45 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Picasso, έτσι είναι η λαϊκή ονομασία αυτού του ψαριού... Rhinecanthus aculeatus (Humu Picasso Triggerfish) ....προφανώς λόγω των κυβιστικών σημάτων του γνωστού ζωγράφου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Οκτωβρίου 2012 Author #46 Share 7 Οκτωβρίου 2012 (edited) Πιτζάμα.... Acanthurus lineatus (Clown Tang) ... από τις παλιές σατέν γεροντίστικες πιτζάμες !!! Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Οκτωβρίου 2012 #47 Share 8 Οκτωβρίου 2012 Και μερικές προσθήκες απο τον φίλο Δίας.. βάτραχος ή Antennarius maculatus στρατιωτης,η γουρλοματης,η σκιουρος ή αλλιώς Myripristis sp καναρίνι ή αλλιώς Yellow Wrasse (Halichoeres chrysus) Και επίσης στο royal gramma Λόλιποπ! ευχαριστούμε Στράτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος