xrhstos_ 2 Οκτωβρίου 2012 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Τελικά αγόρασα το mce600 που έκατσε τέλεια πάνω στο 300αράκι μου. Έβαλα λοιπόν 300λτ νεράκι 10κιλά αλατάκι και όλλα μια χαρά μέχρι που........ αποφάσισα ν ρίξω αντιχλόριο! Αυτό ήταν γέμισε όλο το σπίτι αφρούς. Και τώρα τι κάνουμε? ιδού η απορία??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danis 2 Οκτωβρίου 2012 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Το νερο δεν ηταν απο οσμοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Οκτωβρίου 2012 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Το σκίμερ δεν το βάζεις στην πρίζα όταν στήνεις ενυδρείο! Το σκίμερ το βάζεις όταν βάλεις ζωντανό βράχο ή αραγωνίτη! Επίσης, ακόμα και στην αλλαγή νερού που θα χρησιμοποιήσεις αντιχλώριο, θα το προετοιμάσεις σε δοχείο για κανα 24ωρο ώστε το σκίμερ να μην αντιδράσει με το αντιχλώριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrhstos_ 2 Οκτωβρίου 2012 Author #4 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Αν ήταν από αο δεν θα χριαζότα και αντιχλώριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrhstos_ 2 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Έχω κλείσει το σκίμερ και έχω αφήσει το φίλτρο και τους κυκλοφορητές. Σε 24 ώρες δεν θα αφρίζει τόσο πολύ λες Πάνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrhstos_ 2 Οκτωβρίου 2012 Author #6 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Αραγωνίτης υπάρχει στο ενυδρέιο. Και έλεγα να βάλω βράχο αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danis 2 Οκτωβρίου 2012 #7 Share 2 Οκτωβρίου 2012 βαλε στο προγραμα μια οσμοση ειναι απαραιτητη ως τοτε κανε αυτα που σου ειπε ο φιλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrhstos_ 2 Οκτωβρίου 2012 Author #8 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Είναι στο πρόγραμα ντανι. Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Έχω κλείσει το σκίμερ και έχω αφήσει το φίλτρο και τους κυκλοφορητές. Σε 24 ώρες δεν θα αφρίζει τόσο πολύ λες Πάνο? Αν δεν έχεις ζωντανούς οργανισμούς μέσα συμπεριλαμβανωμένων βράχο και αραγωνίτη, κλείσε το σκίμερ και μόλις ξεκινησεις στρώσιμο τότε βάλτο μπρος! Επίσης, να ξέρεις ότι γέμισες αφρό, επειδή ήταν φρέσκο το αντιχλώριο και ήταν σαν να έριχνες αποριπαντικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrhstos_ 2 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Για να καταλάβω... έκανες πρώτα το αλάτι και μετά έριξες αντιχλώριο μέσα σ αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος