vagelis87 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #76 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης, πρόσθεσα και κάποια κόκκινα φυτάκια (ludwigia repens rubin, altnethera rubin και Πολύσπερμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #77 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Μία σκέψη μου είναι να φέρω την μία altenethera μπροστά και να πάω το πολύσπερμα πιο πίσω που θεωρητικά είναι πιο εύκολο και θα γεμίσει περισσότερο πίσω... Πείτε μου και τη γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #78 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Πωπω ρε φιλαράκι έχεις γεμίσει :D Υ.Γ. Πρόσεχέ το όμως γιατί θα σου ρίχνει το επίπεδο φωτισμού στο ενυδρείο σου και από τα άλλα φυτά... Ναι μέσα σε 2 βδομάδες. Πιστεύω μεγάλη διαφορά. Δες post 69 09 Δεκέμβριος 2012 - 16:22 , είναι η μέρα που τα έβαλα. Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2012 - vagelis87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 23 Δεκεμβρίου 2012 #79 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Επίσης, πρόσθεσα και κάποια κόκκινα φυτάκια (ludwigia repens rubin, altnethera rubin και Πολύσπερμα) Μία σκέψη μου είναι να φέρω την μία altenethera μπροστά και να πάω το πολύσπερμα πιο πίσω που θεωρητικά είναι πιο εύκολο και θα γεμίσει περισσότερο πίσω... Πείτε μου και τη γνώμη σας. Τώρα μάλιστα, ακόμα πιο όμορφο αφού μπήκε και χρώμα Προσωπική μου άποψη το Polysperma πρόσεχέ το γιατί μεγαλώνει πολύ γρήγορα, και η καλύτερή του θέση είναι στο πίσω μέρος του ενυδρείου (και στο μέσο ανάλογα το aquascape). Εγώ που το έχω βάλει στο μικρό ενυδρείο ούτε που το προλάβαινα πότε μεγάλωνε!! και ειδικά αν έχεις την ποικιλλία η οποία γίνεται ροζ στην κορυφή είναι ακόμα πιο απίστευτη http://www.tropica.c...n.aspx?pid=050B Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2012 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Απριλίου 2013 Author #80 Share 8 Απριλίου 2013 Νέα προσθήκη στο ενυδρείο...ένα ζευγαράκι Ramirezi... Τα ψαράκια μπήκαν την Τρίτη.Ήδη έχουν αρχίσει και παίρνουν χρώμα...Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιο είδος είναι??Με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να τα βγάλω φωτογραφία και μέσα στο ενυδρείο.Είναι στο πίσω μέρος του ενυδρείου μέσα στα φυτά και δύσκολα μπορώ να τα βγάλω φωτό.Σιγά σιγά "ξεψαρώνουν" και βγαίνουν προς τα έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Απριλίου 2013 Author #81 Share 8 Απριλίου 2013 Και μια νέα με τα φυτά μεγαλωμένα γιατί απ' ότι βλέπω έχω καιρό να ανανεώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Απριλίου 2013 Author #82 Share 8 Απριλίου 2013 Μερικές ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2013 #83 Share 8 Απριλίου 2013 Στην τελευταία είναι τα ψαράκια που έβαλες ; Μήπως είναι αυτά ; Εσύ για ποιο είδος το αγόρασες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Απριλίου 2013 Author #84 Share 8 Απριλίου 2013 Μερικές ακόμη απ' το ένα rami Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Απριλίου 2013 Author #85 Share 8 Απριλίου 2013 Ναι είναι τα ψαράκια της σακούλας...Δεν θυμάμαι καθόλου ποιο είδος ήταν...Aκόμη δεν έχουν βγάλει τα χρώματα που βλέπω στις φωτο και ρωτάω μήπως είναι κάποιο είδος (πχ bolivian ram) που δεν έχει τόσο έντονα χρώματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Απριλίου 2013 #86 Share 8 Απριλίου 2013 Τα χρώματα που βλέπεις στη φωτογραφία του προφίλ, μπορεί και να μην τα βγάλουν ποτέ. Mikrogeophagus πρέπει να είναι πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Απριλίου 2013 #87 Share 8 Απριλίου 2013 πολυ ωραιο εχει γινει αλλα και το νεο αποκτημα φανταστικο με το καλο και γεννες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Απριλίου 2013 Author #88 Share 8 Απριλίου 2013 Τα χρώματα που βλέπεις στη φωτογραφία του προφίλ, μπορεί και να μην τα βγάλουν ποτέ. Mikrogeophagus πρέπει να είναι πάντως. Όντως της φωτογραφίας είναι απίστευτα!!! Απλά και από googlάρισμα που έκανα είναι λιγότερο έντονα τα χρώματά των δικών μου... Θα δούμε πως θα πάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Απριλίου 2013 Author #89 Share 8 Απριλίου 2013 πολυ ωραιο εχει γινει αλλα και το νεο αποκτημα φανταστικο με το καλο και γεννες Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!!!!! Μακάρι να δω και γένες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Οκτωβρίου 2013 #90 Share 4 Οκτωβρίου 2013 Τι εγινε πως παει το ενυδρειο εμαθες τελικα ποια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 7 Οκτωβρίου 2013 Author #91 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Τι εγινε πως παει το ενυδρειο εμαθες τελικα ποια εχεις? δυστυχώς τα ramirezi τα έχασα πριν κανα μήνα περίπου χωρίς καμιά αιτία για να καταλάβω το γιατί !!! Τώρα ποιό είδος συγκεκριμένα ήταν δεν το γνωρίζω αν και ποιο πολύ μου έμοιαζαν mikrogeophagus ramirezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Οκτωβρίου 2013 #92 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Κρίμα για τα ψαράκια... Σε ποια φάση είναι τώρα το ενυδρείο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Οκτωβρίου 2013 #93 Share 7 Οκτωβρίου 2013 (edited) Μikrogeophagus ramirezi ηταν. Τα συγκεκριμενα ειναι πολυ ευαισθητα και στα νιτρικα! Κριμα. Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 8 Οκτωβρίου 2013 Author #94 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Κρίμα για τα ψαράκια... Σε ποια φάση είναι τώρα το ενυδρείο ; Πάντως στεναχωρήθηκα και εγώ γιατί ήμουν πολύ τυπικός στις ρουτίνες τάιζα καλά και σε ποσότητα και ποιότητα (κατεψυγμένες 3 φορές την εβδομάδα) δεν υπήρχαν αλλαγές στις συνθήκες. Νιτρικά το μέγιστο που είχα πριν την αλλαγή ήταν 15. Τώρα το ενυδρείο παραμένει σε φυτά το ίδιο και με την μόνη αλλάγη ότι την θέση των columbian tetra την πήρε ένα κοπάδι από 20 black neon tetra. Ψάχνω να βρώ να προσθέσω και ένα ζευγάρι apistogramma cacatuoides triple red. Μόλις το βρώ θα κάνω και ανανέωση με νέες φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Οκτωβρίου 2013 #95 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Τα νιτρικα πρεπει να ειναι 0! Αντε με το καλο τα καινουρια και περιμενουμε φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Οκτωβρίου 2013 #96 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Τα νιτρικα πρεπει να ειναι 0! Αντε με το καλο τα καινουρια και περιμενουμε φωτο! Γιατί πρέπει να είναι μηδέν ; Με μπέρδεψες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Οκτωβρίου 2013 #97 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Για τα ραμιρεζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Οκτωβρίου 2013 #98 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Για τα ραμιρεζι! Οκ ! Κατανοητό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 17 Νοεμβρίου 2013 Author #99 Share 17 Νοεμβρίου 2013 Είπα να κάνω μια ανανέωση στο θέμα γιατί προστέθηκε στο ενυδρείο ένα σούπερ ζευγαράκι από apistogramma agassizii πρίν κανά μήνα περίπου. Επίσης προστέθηκε και ένα κοπαδάκι απο 21 black neon tetra. Τέλος πρόσθεσα και μία νέα ριζα red moorwood η οποία ανανέωσε πολύ την εικόνα του ενυδρείου. Οι φωτογραφίες είναι από κινητό και μετά από πολλές προσπάθειες φωτογράφησης (δεν το χω καθόλου με άθλημα αυτο χαχαχαχαχα) ανεβάζω μερικές : Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 17 Νοεμβρίου 2013 Author #100 Share 17 Νοεμβρίου 2013 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος