Jump to content

Κυκλοφοριτής Juwel Κάηκε!!!

malaw

Recommended Posts

Γειά σας φίλοι μου σήμερα διαπίστωσα ότι ο κυκλοφοριτής που είχα μέσα στο filter box της JUWEL RIO 180

απεβίωσε λόγω παλαιότητας (4 χρόνια!) το πρόβλημα είναι όμως ότι επειδή πλεόν αλλάξανε τα filter box

και οι εργοστασιακές ρυθμίσεις στα juwel δεν μπορώ να ξανα βρώ τους παλιούς κυκλοφοριτές της juwel που

καθόντουσαν πάνω σε αυτό το adapter!!! θα

θα ήθελα να μου πείται τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση και πως λύνεται το θέμα?

Νομιζω πως κάθονται σωστα και οι νέοι.

Παντως εγω θα σου πρότεινα να τον αντικαταστήσεις με έναν hydor pico 1000 ειναι και πιο φθηνός και πιο αξιόπιστος και ταιριάζει ακριβως!!!

Εγω καταφερα να καταστρέψω μέσα σε 3 χρόνια 2 juwel, ενω οι 2 hydor που τους έχω 3 χρόνια δεν έχουν παθει τίποτα και είναι και μεσα στην αλμύρα!!!

Δυστυχώς η εταιρία εισαγωγέας Hydor στην ελλάδα απ ότι πληροφορήθηκα έκλεισε!!!! και δεν υπάρχει πλέον!!!

ναι κάθονται αλλα όχι σε αυτό το adapter νομίζω......μάλλoν θέλει αυτό το adapter...αλλά θα κολλάει στο input για να κάτσει??

επίσης θέλω να ρωτήσω εα οι Hydor 800/1000/1200 κάθονται σε αυτό το adapter??

και τί εξάρτημα μπορώ να βάλω στην εξαγωγή του hydor για να κατευθύνω την ροή πρός την επιφάνεια??

αγοράστηκε Hydor pico 1000 +juwel adapter και τοποθετήθηκε και βρήκαμε την υγειά μας!!!! :bigemo_harabe_net-64:

ονομασε μερος, ανθρωπο και τιμη.... αλλιως μισολογα μας λες!!!!!!

Συμφωνώ και εγώ,πές μας από που τον πήρες και σε ποια τιμή,υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...