dpap 9 Ιανουαρίου 2014 Author #251 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Πωωωω απο τοτε που εβαλες την μπουκαλα ολα τα φυτα εχουν τουμπανεψει Δεν το συζητώ !! Άλλαξα και τον φωτισμό όμως την ίδια περίοδο ακριβώς. Ανέβηκα σε κέλβιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 9 Ιανουαρίου 2014 #252 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Ποσο μου αρεσουν αυτες οι φυσαλιδες πανω στα φυλλα!!!!!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 10 Ιανουαρίου 2014 #253 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Μπράβο Δημήτρη.Τούμπανο έχει γίνει. Ε ρε τι σου κάνει το CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 10 Ιανουαρίου 2014 #254 Share 10 Ιανουαρίου 2014 Βασίλη , να το ανοίξω το Σάββατο πρωί , να αδειάσει και να το πάω ; Με έβαλες φιτίλια ... Σαλονικιός είσαι Δημήτρη ; Καλημέρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 10 Ιανουαρίου 2014 #255 Share 10 Ιανουαρίου 2014 τούμπανο λέμε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2014 Author #256 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Ποσο μου αρεσουν αυτες οι φυσαλιδες πανω στα φυλλα!!!!!!!! :) Μόνο στην επιφάνεια εμφανίζονται. Δεν επαρκεί ο φωτισμός για τα κατώτερα στρώματα. Μπράβο Δημήτρη.Τούμπανο έχει γίνει. Ε ρε τι σου κάνει το CO2. Να σαι καλά ! Θαύματα κάνει το άτιμο. Σαλονικιός είσαι Δημήτρη ; Καλημέρα . Σαλονικιός ναι Βαγγέλη. τούμπανο λέμε!!!!! Να σαι καλά Γιώργο. Πόσο πάει το γέμισμα της 2κιλης στην Ελλάδα ; Μου την γέμισε μέχρι τα 60 bar. Για να δούμε διαφορές ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Ιανουαρίου 2014 #257 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Aυτό που βλέπεις στο μανόμετρο είναι η πίεση της μπουκάλας. Για να δεις πόσο co2 σου γέμισε ο μόνος τρόπος είναι η ζυγαριά. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2014 Author #258 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Βασίλη , όπως είναι τώρα , είναι 8,1 κιλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Ιανουαρίου 2014 #259 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Aποβαρο ξέρουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2014 Author #260 Share 11 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να είναι 6 kg Βασίλη , άρα μαζί με μανόμετρα κτλ πρέπει να μου έβαλε κάτι λιγότερο από 2 kg. ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 12 Ιανουαρίου 2014 #261 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος είναι αλουμινίου η δικιά σου . . . Είναι 6kg??Μήπως εχει χτυπημένα πάνω η μπουκάλα νουμερα και κάπου φαίνεται και το βάρος της ?? Αν την βρεις γκουγκλίζοντας μήπως βρεις κάπου το καθαρό βάρος της?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιανουαρίου 2014 Author #262 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος είναι αλουμινίου η δικιά σου . . . Είναι 6kg??Μήπως εχει χτυπημένα πάνω η μπουκάλα νουμερα και κάπου φαίνεται και το βάρος της ?? Αν την βρεις γκουγκλίζοντας μήπως βρεις κάπου το καθαρό βάρος της?? Είσαι ωραίος ! 4,87 απόβαρο λέει επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 12 Ιανουαρίου 2014 #263 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Είσαι ωραίος ! 4,87 απόβαρο λέει επάνω. Mην το κάνεις αυτό ματιάζομαι ευκολα Oπότε 8,100 που ζύγισες με μανόμετρα κτλ που έχει επάνω είσαι μια χαρα νομίζω από θέμα γεμίσματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιανουαρίου 2014 Author #264 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Θα ζυγίζω μετά από κάνα μήνα , να δούμε διαφορά ! Τελικά δεν είπε κανένας όμως , πόσο πάει το γέμισμα στην Ελλάδα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 12 Ιανουαρίου 2014 #265 Share 12 Ιανουαρίου 2014 10 ευρώ πλήρωσα την 5kg πριν κάνα μήνα και γυρω στα 4 ευρώ αν θυμάμαι καλά μου είχε πει για 2kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιανουαρίου 2014 Author #266 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Φαρμακείο η Γερμανία και ειδικά αυτό το κατάστημα που πηγαίνω ... 17€ πάει το 2κιλο γέμισμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 13 Ιανουαρίου 2014 #267 Share 13 Ιανουαρίου 2014 Φαρμακείο η Γερμανία και ειδικά αυτό το κατάστημα που πηγαίνω ... 17€ πάει το 2κιλο γέμισμα ... Πόσοοοοο. Δημήτρη μήπως θα ήταν καλύτερα να την στέλνεις Ελλάδα να την γεμίζεις?Πιο φτηνά θα σου ερχόταν χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Φεβρουαρίου 2014 Author #268 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 Την επόμενη Κυριακή μάλλον πρέπει να κλαδέψω ; \ Αυτή εδώ δεν μας τα λέει καλά .... Ενώ πήγαινε πολύ καλά , από την ημέρα που ξαναγέμισα την μπουκάλα co2 άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Φεβρουαρίου 2014 #269 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 Τιιιι απο τωρα να κλαδεψειςςς θελει ακομα 2 βδομαδουλες να μεγαλωσουν λιγο :P Πωωω τι τρελη αναπτυξη εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Φεβρουαρίου 2014 #270 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημηρη το νου σου μη τα δεις να ζωντανευουν! Σουπερμαντολινι τους δινεις ρε φιλαρακι! Πολλα μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 2 Φεβρουαρίου 2014 Author #271 Share 2 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτάω τις φωτογραφίες από τις 10 Γενάρη και βλέπω ότι η κρυπτοκορίνα έχει μείνει μισή !!! Η μόνη αλλαγή πρέπει να είναι στην παροχή του co2 , αφού βγήκε η μπουκάλα για να γεμίσει. Κάτι άλλο δεν έχω αλλάξει στις ρουτίνες. Από την πλευρά που βρίσκεται , δέχεται αρκετό φως , όπως στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 4 Φεβρουαρίου 2014 #272 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Aν αγοράσω και γω από το ακριβό co2 υπάρχει περίπτωση να γίνει έτσι το ενυδρείο μου ?? Πολύ όμορφο Δημήτριε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Φεβρουαρίου 2014 #273 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Μητσο τουμπανο εχει γινει. Την κρυπτοκορινα κατι την πειραξε και βλεπω οτι εχει την ασθενεια των κρυπτοκορινων αλλα ειναι στην αρχη ακομα.Οτι και αν γινει αστη και θα ξαναπαρει τα πανω της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Φεβρουαρίου 2014 Author #274 Share 4 Φεβρουαρίου 2014 Aν αγοράσω και γω από το ακριβό co2 υπάρχει περίπτωση να γίνει έτσι το ενυδρείο μου ?? Πολύ όμορφο Δημήτριε !! Δεν ξέρω : Η κρυπτοκορίνα πάντως έχει λιώσει σχεδόν όλη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Μαρτίου 2014 Author #275 Share 25 Μαρτίου 2014 Που να δω pearling ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος