dpap 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #226 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 μπράβο ρε φίλε .κουκλάκι . Να σαι καλά Γιώργο ! Πως παει η αλλαγή ; Βρηκες χρόνο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 9 Δεκεμβρίου 2013 #227 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Πανέμορφο ενυδρείο, πανέμορφο ψαράκι, μπράβο σου! Παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους νεότερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Δεκεμβρίου 2013 #228 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Κάτσε ρε Θοδωρή , με ένα λεπτό διαφορά έγραψες !!!! :ph34r: Από τα κλαδέματα βγήκαν 2 εχινόδοροι , 2 "ντοματιές" και αυτό που όλο το ξεχνάω ... Σε λίγο θα βγάλω ακόμα μια ποσότητα κερατόφυλλου. Αφου ημουνα μεσα και το ειδα τι να κανω, να μην γραψω; Αααα φιλε εγω το καλο το εκτιμαω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Δεκεμβρίου 2013 Author #229 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Να σαι καλά φίλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 9 Δεκεμβρίου 2013 #230 Share 9 Δεκεμβρίου 2013 Οσο παει και ομορφαινει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #231 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Οσο παει και ομορφαινει!!!!! Να σαι καλά ! Έφυγε το πλαστικό , επάνω στο οποίο ήταν η μος και δέθηκε σε ξύλο. (Δεν φαίνεται όμως Θοδωρή , μην φωνάζεις :ph34r: ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Δεκεμβρίου 2013 #232 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Ζουγκλα εγινε Μητσο,ωραιος φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Δεκεμβρίου 2013 #233 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Tο ψαρι ειναι σουπερ! Η πρασιναδα σουπερ! Η κρυπτοκορινα εκει αριστερα ( αν δεν κανω λαθος ) σουπερ κι αυτη! Δωσε μου ενα λογο να φωναξω ρε φιλαρακι!! Δεν υπαρχει! Πολλα ευγε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #234 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Να είστε καλά παιδιά ! Κρυπτοκορίνα είναι Θοδωρή ναι ! Λέω να μην φωνάξεις που δεν φαίνεται το ξύλο με την μος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Δεκεμβρίου 2013 #235 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Να είστε καλά παιδιά ! Κρυπτοκορίνα είναι Θοδωρή ναι ! Λέω να μην φωνάξεις που δεν φαίνεται το ξύλο με την μος. Ειμαι σιγουρος κατι θα σκεφτεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2014 Author #236 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Γράφω εδώ την ερώτησή μου γιατί αφορά το συγκεκριμένο ενυδρείο. 23 Οκτωβρίου, έβαλα σύστημα co2 με 2κιλη μπουκάλα. Τα bar στην μπουκάλα ήταν στα 70 και τα bar "εργασίας" ήταν καρφωμένα στο 1,5. Η παροχή ήταν σταθερή από την αρχή και δεν την πείραξα μετά τη 2η ημέρα. (δεν ξέρω πόσες φ/λ γιατί δεν έχω μετρητή. Από τον διαχυτήρα , είχα υπολογίσει στην αρχή 5 φυσαλίδες το λεπτό την πρώτη ημέρα και από την 2η το ανέβασα στις 30 περίπου. Η πτώση της πίεσης στην μπουκάλα ήταν επίσης σταθερή. Έχει μια εβδομάδα, που βλέπω ότι η πίεση "εργασίας" από το 1,5 bar , έπεσε περίπου στο 1, χωρίς να πειράξω κάτι. Επειδή με παραξένεψε , κοίταξα και την πίεση στην μπουκάλα και είδα απότομη πτώση ! Λέτε να έχουμε καμιά διαρροή ; (θα κάνω αύριο έλεγχο με σαπουνάδα και πινέλο) Ή είναι φυσιολογική αυτή η πτώση, όταν φτάνει στο τέλος ; Αν τα έχω γράψει ακαταλαβίστικα , να μου το πείτε να τα σβήσω και να τα γράψω ξανά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιανουαρίου 2014 #237 Share 6 Ιανουαρίου 2014 (edited) Είναι φυσιολογική αυτή η πτώση γιατί πλέον σου τελειώνει το υγρό και μετράει αέριο. Προς το παρόν άνοιξε τελείως την βάνα πάνω από την μπουκάλα. . . Αυριο θα είναι άδεια εντελως. Την πάτησα πρόσφατα. . . Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2014 - rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2014 Author #238 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Θυμάμαι ότι την είχα ανοίξει 1μιση στροφή την επάνω βάνα ! Η παροχή βέβαια δεν έχει πέσει ακόμα. Λες να την ανοίξω για να τελειώνει πιο γρήγορα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιανουαρίου 2014 #239 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα τελειώσει πιο γρήγορα ίσως δεν διατυπωσα σωστά!! Ανοιγεις παραπάνω την βάνα "για να βγαίνει πιο ελευθερα το αέριο" !! Η παροχή σου από την μπουκάλα έχει πέσει από το 1,5 στο 1 bar καθώς και η παροχή προς το ενυδρείο (ο αριθμός των φυσαλλίδων δλδ)!! Σε αυτή την φάση που είσαι απλά δεν θα σου κρατήσει πολύ και είσαι για άμμεσο γέμισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2014 Author #240 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Ανοίγω τέρμα λοιπόν και ρωτάω πόσο πάει το γέμισμα στα καταστήματα ! Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιανουαρίου 2014 #241 Share 6 Ιανουαρίου 2014 και την μπουκάλα αλλά και την άλλη βαλβίδα πάνω στα μανόμετρα πριν την μικρομετρική. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2014 Author #242 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Ελήφθη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Ιανουαρίου 2014 #243 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Καμιά εξέλιξη με την μπουκάλα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Ιανουαρίου 2014 Author #244 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Γύρισα τέρμα την επάνω βαλβίδα όπως πρότεινες. Πέφτει σιγά σιγά η πίεση αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα και η ροή είναι σταθερή. Υπολογίζω μέσα στο σ/κ να την πάω για γέμισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Ιανουαρίου 2014 #245 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Το νου σου Δημήτρη γιατί ξέμεινα Σαββάτο βράδυ!Βέβαια μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα που πήγα να γεμίσω δεν χάθηκε ο κόσμος αλλά το είχα έννοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Ιανουαρίου 2014 Author #246 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Βασίλη , να το ανοίξω το Σάββατο πρωί , να αδειάσει και να το πάω ; Με έβαλες φιτίλια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Ιανουαρίου 2014 #247 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Για μένα όποτε έχεις χρόνο πήγαινε . . . Το ξέρεις πως με τα σκαμπανεβάσματα του co2 οι άλγες παραμονευουν. . . αν δεν το ξέρεις στο επιβεβαιώνω εγώ που μου πήρε καμιά βδομάδα να ασχοληθώ και να σταντάρω τις ροές. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Ιανουαρίου 2014 Author #248 Share 8 Ιανουαρίου 2014 Σάββατο πρωί αδειάζει και το πάω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Ιανουαρίου 2014 Author #249 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Πριν αδειάσει η μπουκάλα : Από την Hygrophila Ξεκούραση : Όντως αργή ανάπτυξη η συγκεκριμένη : Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2014 #250 Share 9 Ιανουαρίου 2014 Πωωωω απο τοτε που εβαλες την μπουκαλα ολα τα φυτα εχουν τουμπανεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος