rastaman 10 Νοεμβρίου 2013 #176 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Η μέρα με την νύχτα θα έλεγα !! Πολύ όμορφο Δημήτρη !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Νοεμβρίου 2013 Author #177 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Η μέρα με την νύχτα θα έλεγα !! Πολύ όμορφο Δημήτρη !! Να σαι καλά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 10 Νοεμβρίου 2013 #178 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Παρα πολυ όμορφο φίλε Δημήτρη! Και ο μονομαχος σου κούκλος Γιατι δεν βάζεις ενα ξυλο μπροστα απο τον εχινοδορο νομιζω πως του λείπει κατι ειδικα στο σημειο μπροστα απο τον εχινοδορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Νοεμβρίου 2013 #179 Share 10 Νοεμβρίου 2013 (edited) Νομιζω οτι το ενα ειναι Rotala rotundifolia η Rotala sp. ''green'' και το αλλο μηπως ειναι Hygrophila difformis ? Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Νοεμβρίου 2013 #180 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Δημήτρη, αυτό με το κερατόφυλλο το έχω και εγώ απορία.... Μου έδωσε λίγο ο Θοδωρής, μεγάλωσε λίγο, αλλά ρούφηξε όλα τα νιτρικά και είναι έτοιμο να αρχίσει μαδάει!!! Δεν έχει αφήσει στάλα νιτρικά!!!! Πριν την τελευταία αλλαγή νερού ήταν μεταξύ γύρω στο 1mg/l.... Λέω να το βγάλω μπας και μεγαλώσουν λίγο τα υπόλοιπα κλαδεματάκια.... :bigemo_harabe_net-111: (Σαλιγκαράκια δεν έχω βάλει... προς το παρόν...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Νοεμβρίου 2013 Author #181 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Παρα πολυ όμορφο φίλε Δημήτρη! Και ο μονομαχος σου κούκλος Γιατι δεν βάζεις ενα ξυλο μπροστα απο τον εχινοδορο νομιζω πως του λείπει κατι ειδικα στο σημειο μπροστα απο τον εχινοδορο Να κόψω ένα ξυλαράκι και να δέσω τη μος που έχω πίσω ; Νομιζω οτι το ενα ειναι Rotala rotundifolia η Rotala sp. ''green'' και το αλλο μηπως ειναι Hygrophila difformis ? Το 2ο είναι ναι ! Την ντοματιά την ξέρω ρε συ Κώστα ! Αν σου πω πως την λένε οι Γερμανοί εδώ, θα φρίξεις Δημήτρη, αυτό με το κερατόφυλλο το έχω και εγώ απορία.... Μου έδωσε λίγο ο Θοδωρής, μεγάλωσε λίγο, αλλά ρούφηξε όλα τα νιτρικά και είναι έτοιμο να αρχίσει μαδάει!!! Δεν έχει αφήσει στάλα νιτρικά!!!! Πριν την τελευταία αλλαγή νερού ήταν μεταξύ γύρω στο 1mg/l.... Λέω να το βγάλω μπας και μεγαλώσουν λίγο τα υπόλοιπα κλαδεματάκια.... :bigemo_harabe_net-111: (Σαλιγκαράκια δεν έχω βάλει... προς το παρόν...) Κανονίστε να μου τον ματιάξετε τον άνηθο Αν δω ότι λειτουργεί εις βάρος των άλλων φυτών, θα πράξω τα δέοντα ... Μέχρι στιγμής υπάρχει μια ισορροπία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Νοεμβρίου 2013 #182 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Το 2ο είναι ναι ! Την ντοματιά την ξέρω ρε συ Κώστα ! Αν σου πω πως την λένε οι Γερμανοί εδώ, θα φρίξεις Νομιζα ρε οτι ηθελες να μαθεις και τα 2 φυτα ποια ειναι! Πως την λενε την ντοματια οι Γερμανοι?Ντοματεν? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Νοεμβρίου 2013 Author #183 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Ινδικό Νερόφυλλο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Νοεμβρίου 2013 #184 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Σιγα μη λεγετε και Ινδικο χοιριδιο. αχαχαχαχαχαχααχαχαχ Αμαν αυτοι οι Γερμανοι ρε φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 11 Νοεμβρίου 2013 #185 Share 11 Νοεμβρίου 2013 Σιγα μη λεγετε και Ινδικο χοιριδιο. αχαχαχαχαχαχααχαχαχ Αμαν αυτοι οι Γερμανοι ρε φιλε! ναι δοκίμασε να γεμίσεις τον χωρο μπροστα και αριστερα, με moss τελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 11 Νοεμβρίου 2013 #186 Share 11 Νοεμβρίου 2013 φιλαράκι μια χαρά το βλέπω .μου αρέσει πολύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Νοεμβρίου 2013 Author #187 Share 11 Νοεμβρίου 2013 φιλαράκι μια χαρά το βλέπω .μου αρέσει πολύ . Να σαι καλά Γιώργο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Νοεμβρίου 2013 Author #188 Share 17 Νοεμβρίου 2013 Ένα update μετά από μια εβδομάδα : Αυτό τι κάνει ; Να το κόψω ; Όποιος/όποια έχει χρόνο και όρεξη και έχει καιρό να κάνει update της πορείας του ενυδρείου του , τον/την προτρέπω να πιάσει μηχανή και να μας δείξει την εξέλιξη ! Για να βλέπω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Νοεμβρίου 2013 #189 Share 17 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ομορφο!!!! Αρχοντας ο μονομαχος!!!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Νοεμβρίου 2013 #190 Share 17 Νοεμβρίου 2013 Ποιο χαλικι ειναι αυτο?Εχεις και υποστρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Νοεμβρίου 2013 Author #191 Share 17 Νοεμβρίου 2013 Να σαι καλά ! Το manado έχω σκέτο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Νοεμβρίου 2013 #192 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Ρε Μητσο,αυτο το κλαδι ειναι απο τον εχινοδορο?Τι προσπαθει να κανει,να περικυκλωσει το ενυδρειο σου? αχαχαχαχααχ Αστο λιγο ακομα,νομιζω θα πεταξει φυλλα,μετα το κοβεις και το μεταφυτευεις. Εχουν παρει τα πανω τους τα φυτα με τα φωτα και το co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 18 Νοεμβρίου 2013 #193 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 18 Νοεμβρίου 2013 #194 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Δημήτρη, από ότι βλέπω δεν στο ματιάσαμε τον άνιθο... Βάλε για καλό και για κακό ένα ματάκι στο ενυδρείο..... στο όριο είμαι να στο ματιάσω (δεν φταίω εγώ που είναι πανέμορφο...) (και τα δικά μου αρχίζουν και βγάζουν νέα φυλλαράκια....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2013 Author #195 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Ρε Μητσο,αυτο το κλαδι ειναι απο τον εχινοδορο?Τι προσπαθει να κανει,να περικυκλωσει το ενυδρειο σου? αχαχαχαχααχ Αστο λιγο ακομα,νομιζω θα πεταξει φυλλα,μετα το κοβεις και το μεταφυτευεις. Εχουν παρει τα πανω τους τα φυτα με τα φωτα και το co2. Ξέρω και εγώ τι θέλει να κάνει; Το παρακολουθώ στενά , έτσι και κάνει ότι βγαίνει από το ενυδρείο , το έφαγα ... Δημήτρη, από ότι βλέπω δεν στο ματιάσαμε τον άνιθο... Βάλε για καλό και για κακό ένα ματάκι στο ενυδρείο..... στο όριο είμαι να στο ματιάσω (δεν φταίω εγώ που είναι πανέμορφο...) (και τα δικά μου αρχίζουν και βγάζουν νέα φυλλαράκια....) Να είσαι καλά Μαίρη. Όσο ασχολείσαι με το ενυδρείο σου και το πρσέχεις (δε μιλώ για υπερβολές) , σε ανταμοίβει. Γι αυτό σας προτρέπω να φροντίσετε τα ενυδρεία σας και να παρουσιάσετε εδώ. Όχι για να εισπράξουμε τα μπράβο , αλλά για να δείξουμε και στα νέα μέλη , ότι μπορούν να φτιάξουν κάτι όμορφο με λίγη προσπάθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Νοεμβρίου 2013 #196 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Mερα με την μερα φουντωνουν Δημητρη! Η ριζα απο που προερχεται; Απο τον εχινοδορο στην μεση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2013 Author #197 Share 18 Νοεμβρίου 2013 (edited) Ναι Θοδωρή, ξεκίνησε από το κέντρο του ενυδρείου και όπως λέει ο Κώστας, σε λίγο θα κάνει τον κύκλο... Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2013 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Νοεμβρίου 2013 #198 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Ωρε φιλε! Τι αναπτυξη εχεις λεμε! Εγω θα ελεγα χωσε τα κομπακια μεσα στο χωμα και ωστε να σου αναπτυχθει περιμετρικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2013 Author #199 Share 18 Νοεμβρίου 2013 Λες ; Θα το δοκιμάσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Νοεμβρίου 2013 Author #200 Share 22 Νοεμβρίου 2013 Να περιμένω να βγάλει μερικά φυλλαράκια ακόμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος