Sturm 7 Οκτωβρίου 2013 #126 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Ε που να παει μετα την φωλα που εχω φαει; Παντως το πηρα αποφαση. Ο Κυβος εριφθη! Ή Παρασκευη ή Κυριακη αδειαζει και φτιαχνεται Παντως τι ειναι, νερα;. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Οκτωβρίου 2013 Author #127 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Άντε κουράγιο! Νερά και λεκέδες από νερά είναι ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Οκτωβρίου 2013 #128 Share 7 Οκτωβρίου 2013 Καθαρισε τα γρηγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Οκτωβρίου 2013 #129 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω δει πιο όμορφο και χαριτωμένο μονομάχο! Συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη!! Ε που να παει μετα την φωλα που εχω φαει; Παντως το πηρα αποφαση. Ο Κυβος εριφθη! Ή Παρασκευη ή Κυριακη αδειαζει και φτιαχνεται Παντως τι ειναι, νερα;. Καλή υπομονή φίλε και ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα! Καθαρισε τα γρηγορα! xaxaxaxaxaxa πολύ καλό το avatar!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Οκτωβρίου 2013 Author #130 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ Πάνο. Θοδωρή θα το αλλάξω σήμερα εντάξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Οκτωβρίου 2013 #131 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Θα σε εξετασω σημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Οκτωβρίου 2013 Author #132 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Θα σε εξετασω σημερα! Άντε που είσαι ;;;;; Ήταν έτοιμος να τα φτύσει , αλλά , σα να πήρε τα πάνω του ... Σήμερα είχαμε ντροπές ... Α Εδώ ; Τι θα βγει ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 31 Οκτωβρίου 2013 #133 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Πολυ πιο ωραιο το ενυδρειο τωρα με τα φυτα που φουντωσαν λιγο που να φουντωσουν και αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 31 Οκτωβρίου 2013 Author #134 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Πολυ πιο ωραιο το ενυδρειο τωρα με τα φυτα που φουντωσαν λιγο που να φουντωσουν και αλλο Έδειξε καλύτερα με το φόντο, ναι ! Έχει περίπου 2 εβδομάδες που μπήκε CO2, για να δούμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Νοεμβρίου 2013 #135 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Φιλαρακι τι καερατοφυλλο ειναι αυτο; Παραγωγη κανεις; Μπραβο ρε Δημητρη εισαι παραδειγμα προς μιμηση για μονομαχοενυδρεια! Τωρα με το co2 ειδες διαφορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Νοεμβρίου 2013 Author #136 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Θοδωρή! Το κερατοφυλλο το στριμωξα σε μια γωνιά με βεντούζα γιατί πιάνει ολόκληρη την επιφάνεια. Η διάφορα που έχω δει, πρέπει να οφείλεται και στο co2, αλλά και στην λάμπα που είναι στα 6500κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 1 Νοεμβρίου 2013 #137 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο Δημήτρη... Ζηλεύω... Περιμένω και εγώ να φουντώσουν λίγο τα φυτά μου μήπως και σου μοιάσουμε λίγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Νοεμβρίου 2013 Author #138 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Μαίρη! Υπομονή θέλει και να τηρεις τις ρουτίνες σου. Ουτε που θα καταλάβεις για ποτε θα γίνει ζούγκλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Νοεμβρίου 2013 #139 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Μητσε ομορφο φιλε,αλλα βγαλε αυτο το κερατοφυλλο ρε αδερφακι μου και βαλε κανενα φυτο επιφανειας της προκοπης! Σιγουρα το co2 κανει την διαφορα μαζι με τα φωτα φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Νοεμβρίου 2013 Author #140 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Κανει σκιά και κόβει την ροή Κώστα! Τα βράδια εκεί την αράζει ο μονομάχος. Είχα pistia άλλα μου έκοβε όλο το φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Νοεμβρίου 2013 #141 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Βαλε κανενα αλλο ρε για επιφανεια,προσωπικα ειναι απο τα λιγα φυτα που δεν μου αρεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Νοεμβρίου 2013 Author #142 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Επειδή μοιάζει με άνιθο ; χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Νοεμβρίου 2013 #143 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ειναι λες και εχεις παρει ενα φυτο και το εχεις πεταξει μεσα στο ενυδρειο χημα. Ασε που αν δεν εχεις νιτρικα μαδαει και ειναι σπαστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Νοεμβρίου 2013 #144 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ειναι λες και εχεις παρει ενα φυτο και το εχεις πεταξει μεσα στο ενυδρειο χημα. Ασε που αν δεν εχεις νιτρικα μαδαει και ειναι σπαστικο. Εμενα μου αρεσε ετσι που πηγαινοερχοταν μεσα στο ενυδρειο! Σε αυτο θα συμφωνησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Νοεμβρίου 2013 Author #145 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Να ταιζετε τα ψάρια σας να έχετε και νιτρικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 4 Νοεμβρίου 2013 #146 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Συνεχίζω να επιμένω ότι είναι πραγματικό στολιδάκι το ενυδρείο σου Δημήτρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Νοεμβρίου 2013 Author #147 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Να σαι καλά Πάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Νοεμβρίου 2013 Author #148 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Που θα πάει αυτό και τι είναι ; Δείτε και την τελευταία φώτο από το προηγούμενο ποστ. Με προσθήκη μερικών φυτών ακόμα : Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Νοεμβρίου 2013 #149 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Είναι ανθός, που πετάνε αρκετά φυτά όπως οι anubia και οι valisneria Δημήτρη. Echinodorus δεν είναι? Δεν ξέρεις ποιο είδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Νοεμβρίου 2013 Author #150 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Μεγαλώνει πολύ γρήγορα Στάθη... Echinodorus ειναι, αλλα το είδος δεν το έχω συγκρατήσει... Πρεπει να είναι απο αυτούς που μεγαλώνουν πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος