adlib 18 Μαρτίου 2013 #76 Share 18 Μαρτίου 2013 Πολύ τυπάς Δημήτρη!! Τα χρώματα του είναι τέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Μαρτίου 2013 Author #77 Share 18 Μαρτίου 2013 Πολύ τυπάς Δημήτρη!! Τα χρώματα του είναι τέλεια! Όμορφος είναι ο μικρός, φτου φτου ! χαχα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 19 Μαρτίου 2013 Author #78 Share 19 Μαρτίου 2013 Συμπαθάτε με , παίζω με το νέο παιχνίδι ... Διάβασα αυτό και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Έχω την εντύπωση ότι "καίω" το λευκό. Καμιά συμβουλή ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Μαρτίου 2013 #79 Share 19 Μαρτίου 2013 Δημητρη δεν εχω λογια! Πανεμορφο και το ενυδρειο και το ψαρι! Αχ μοιαζει με το παλληκαρι μου που αναγκαστηκα και το δωσα! Αλλα εκεινο τον θερμοστατη τι τον εχεις πλαγιασμενο; Χαλαει ολο το σκηνικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Μαρτίου 2013 #80 Share 20 Μαρτίου 2013 Πολύ καλές οι φώτος Δημήτρη!! Πες και μια στον Αλέκο για ιδιαίτερα, αφορμή ψάχνει αυτός να μιλάει για κάμερες! Το ενυδρείο μου βγάζει οτι κάτι λείπει, ίσως μια προσθήκη κορμού ή περισσότερα φυτά. Εκτός αν το έκανες επίτηδες για να δώσεις χώρο να κινείται ο αρχηγός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Μαρτίου 2013 Author #81 Share 20 Μαρτίου 2013 Δημητρη δεν εχω λογια! Πανεμορφο και το ενυδρειο και το ψαρι! Αχ μοιαζει με το παλληκαρι μου που αναγκαστηκα και το δωσα! Αλλα εκεινο τον θερμοστατη τι τον εχεις πλαγιασμενο; Χαλαει ολο το σκηνικο! Γιατί το έδωσες το ψαράκι Θοδωρή ; Είναι μεγάλος ο θερμοστάτης και δεν ξέρω που να τον κρύψω καλύτερα. Ίσως αν τον μετέφερα προς την επιφάνεια ; Πολύ καλές οι φώτος Δημήτρη!! Πες και μια στον Αλέκο για ιδιαίτερα, αφορμή ψάχνει αυτός να μιλάει για κάμερες! Το ενυδρείο μου βγάζει οτι κάτι λείπει, ίσως μια προσθήκη κορμού ή περισσότερα φυτά. Εκτός αν το έκανες επίτηδες για να δώσεις χώρο να κινείται ο αρχηγός! Μάλλον θα πάω για ρίζες Στάθη γιατί με pistia και κερατόφυλλο και ημι-blackwater δεν βλέπω να ευδοκιμεί κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Μαρτίου 2013 #82 Share 20 Μαρτίου 2013 Μάλλον θα πάω για ρίζες Στάθη γιατί με pistia και κερατόφυλλο και ημι-blackwater δεν βλέπω να ευδοκιμεί κάτι άλλο. Νομίζω οτι και τα φυτά που έχεις φυτεμένα το δείχνουν αυτό Δημήτρη. Και εγώ για ρίζες θα πήγαινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Μαρτίου 2013 #83 Share 20 Μαρτίου 2013 Γιατί το έδωσες το ψαράκι Θοδωρή ; Είναι μεγάλος ο θερμοστάτης και δεν ξέρω που να τον κρύψω καλύτερα. Ίσως αν τον μετέφερα προς την επιφάνεια ; Γιατι με εφαγε η γυναικα μου και αφοπλισα τα αλλα 2 στον βωμο του μεγαλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 20 Μαρτίου 2013 #84 Share 20 Μαρτίου 2013 Άπαιχτος ο μεγάλος Δημήτρη.Να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Μαρτίου 2013 Author #85 Share 20 Μαρτίου 2013 Γιατι με εφαγε η γυναικα μου και αφοπλισα τα αλλα 2 στον βωμο του μεγαλου! Θυσίες ... Άπαιχτος ο μεγάλος Δημήτρη.Να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ Μάνο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Μαρτίου 2013 #86 Share 20 Μαρτίου 2013 Δημήτρη δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα! Άψογο ενυδρείο, άψογος ο ψαρης, άψογος και ο χομπιστας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 20 Μαρτίου 2013 Author #87 Share 20 Μαρτίου 2013 Να σαι καλά Νίκο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Απριλίου 2013 Author #88 Share 15 Απριλίου 2013 Τι κοιτάς ρε φίλε ; Δοκίμασα την diy τροφή του Raven... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Απριλίου 2013 #89 Share 15 Απριλίου 2013 Χαχαχαχ παντα τετοια! αχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 16 Απριλίου 2013 #90 Share 16 Απριλίου 2013 Ομορφιές!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 16 Απριλίου 2013 #91 Share 16 Απριλίου 2013 Ομορφιές!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Απριλίου 2013 #92 Share 16 Απριλίου 2013 Σουπερ οι φωτος Μητσε! Η τροφη πως τα πηγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Απριλίου 2013 Author #93 Share 16 Απριλίου 2013 Ομορφιές!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ ! Σουπερ οι φωτος Μητσε! Η τροφη πως τα πηγε? Ευχαριστώ Κώστα. Η τροφή είναι απλά απίθανη. Στην αρχή έκανα το λάθος και έριξα μόνο ένα κομματάκι μέσα και καταβροχθίστηκε από το σαλιγκάρι. Σήμερα την έσπασα σε περισσότερα μπας και φάνε όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Απριλίου 2013 #94 Share 17 Απριλίου 2013 χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχα!!! Ωραίες φωτογραφίες Δημήτρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Απριλίου 2013 Author #95 Share 17 Απριλίου 2013 Να κάνουμε και λίγο χαβαλέ Σταθη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Απριλίου 2013 #96 Share 17 Απριλίου 2013 Ειναι οντως παρα πολυ καλη τη τροφη του Raven.Την εχεις κανει κατεψυγμενη η flakes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Απριλίου 2013 Author #97 Share 17 Απριλίου 2013 Flakes την εεχω κανει. Εβαλα παραπανω νερο απο οτι επρεπε και αργησε να στεγνωσει. Τωρα ειναι σε αλουμινοχαρτο με τρυπες για να παιρνει αερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Απριλίου 2013 #98 Share 17 Απριλίου 2013 Flakes την εεχω κανει. Εβαλα παραπανω νερο απο οτι επρεπε και αργησε να στεγνωσει. Τωρα ειναι σε αλουμινοχαρτο με τρυπες για να παιρνει αερα. Ααααα εγω την εκανα κατεψυγμενη την τροφη και παλι γινετε πανικος με το που πεσει μεσα στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2013 Author #99 Share 26 Μαίου 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 26 Μαίου 2013 #100 Share 26 Μαίου 2013 Υπέροχες οι φωτογραφίες Δημήτρη. Κάνει καλή δουλειά το εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος