Jump to content

Χωράει Ενα Oscar Σε80Λίτρα;

Recommended Posts

Ίσος μόνο η ουρά του και αυτό με κάθε επιφυλάξει. Προφανώς χαριεντίζομαι γιατί σαφώς δεν μπαίνει ένα ψάρι με τελικό μέγεθος πολλών εκατοστών σε ένα τόσο μικρό ενυδρείο.

AΝ θέλεις όσκαρ, τότε πάνε για όσκαρ! Σε ενυδρείο μικρότερο απο 500 λίτρα δύσκολα! :bigemo_harabe_net-127:

Αν θες να παραμείνεις στην αμερική, τότε κάντο ένα ωραίτατο βιοτοπικό αμαζονιακό και θα με θυμηθείς!

Έγινε επεξεργασία - vasilispower

μπορω να το βαλω σε 400 λιτρα???????

οκ την ανοιξη θα παρω 500 λιτρα :thaman:

Και μεχρι την ανοιξη θα το εχεις στα 80 λιτρα?το καημενο το ψαρακι....

μέχρι την άνοιξη θέλουμε μισό χρόνο+ και μέχρι τότε αυτό θα έχει διπλασιαστεί μην πω και παραπάνω!

εχω εναν φιλο που έχει ενυδρεια με οσψαρ καιασχολειται πανω απο 20 χρονια και μου ειπε οτι χωρανε και2 οσκαρ σε 300 λίτρα

Φιλε μου αφου θελεις να κανεις του κεφαλιου σου,γιατι ανοιγεις θεμα να ζητηεσεις την γνωμη μας?

Αν πιστευεις οτι χωραει τοτε καντο,εμεις παντως σου ειπαμε τι ειναι το σωστο!

εχω εναν φιλο που έχει ενυδρεια με οσψαρ καιασχολειται πανω απο 20 χρονια και μου ειπε οτι χωρανε και2 οσκαρ σε 300 λίτρα

Ρωτησες πουθενα παραπάνω για 2 οσκαρ σε 300λτρ και σου απαντησε κανενας όχι???

Σε 300 εγω θα σου ελεγα πως μπορεις να βάλεις 2. Τωρα αν σφαχτουν και μεινει στο τέλος 1, αυτό ειναι αλλο θέμα και υπάρχει κι αυτο το ενδεχόμενο.

Απο κει και πέρα το αν χωρανε σε 300λτρ 2 δε σημαινει οτι χωραει 1 σε 150λτρ!!! Δεν πάει αναλογικά!!!

δεν ειπα οτι θα το κανω για αυτο θέλω να ξέρω ποσσα ειναι τα λιγοτερα δυνατα λιτρα που μπορω να παρω

συγγνωμη αν σασ πρασβαλα

800-900 λιτρα τουλαχιστον!!! Για ενα ζευγαρι οσκαρ.

800-900 λιτρα τουλαχιστον!!! Για ενα ζευγαρι οσκαρ.

Υπερβάλεις κωστή........

Υπερβαλλω νικο μου;ναι σιγουρα μπορουν να μπουνε και σε λιγοτερα αλλα συμπεριφορα νορμαλ και επιθετικοτητα θα φασκουν και θα αντιφασκουν.ειναι ιδιορυθμα πετ και αυτο πρεπει μα το σεβαστουμε δινοντας τα λιτρα που χρεοαζονται.

Υπερβαλλω νικο μου;ναι σιγουρα μπορουν να μπουνε και σε λιγοτερα αλλα συμπεριφορα νορμαλ και επιθετικοτητα θα φασκουν και θα αντιφασκουν.ειναι ιδιορυθμα πετ και αυτο πρεπει μα το σεβαστουμε δινοντας τα λιτρα που χρεοαζονται.

Εξακολουθώ να επιμένω οτι υπερβαλεις!!! Οκ, να σεβαστούμε τα pet, αλλα και στα 500λτρ μια χαρα καθεται ένα ζευγαρι!!

Στα 300λτρ είναι ρίσκο οπως αναφέρω και παραπάνω!!

το μονο ελαφρυντικο ειναι το νεαρο της ηλικιας!!!............ολοι καπως ετσι καναμε κ τοτε δεν υπηρχε κ ιντερνετ!!!

φιλε red tiger ξερω οτι αυτα σου αρεσαν κ ο πετσοπας ειδε ευκολο χρημα!!

απλα ολοι μας σου λεμε τι σκεφτονται τα ψαρια κ οχι εμεις!!!

ειναι κριμα κ για σενα κ για τα ψαρακια

ο rik ειναι οσκαρας εχει 2μετρο ενυδρειο κ πιστευω οτι αν μπορουσε θα τα βαζε κ σε μεγαλυτερο!!

αυτα στα λεμε ολοι φιλικα!!!......με τα λιτρα σου θα πρεπαι να τουσ κανεις αλλαγες καθε μερα!!!

σιγουρα τρωνε πολυ..........αλλα ελλατωσε προς το παρων!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...