thanos459 29 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 μολις με πηρε ενας συναδελφος μου απο την δουλεια ο οποιος εχει ενα 60 λιτρο με 2 μικρα σκαλαρακια μεσα,,,κατα λαθος και εκει που τα ταιζε,,,η γυναικα του εκανε τα τζαμια,,και μια ψεκασια αζαξ οι σταγονες εσκασαν μεσα στο ενυδρειο,,,,, του ειπα να να κανει μια αλλαγη νερου 50% και να βαλει ανθρακα στο εξωτερικο του φιλτρο,,,,, εχετε να προτεινετε κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 να παρει διαζυγιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 29 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι άλλο.Στην αλλαγή νερού ας ρίξει και λίγο παραπάνω αντιχλώριο και ας έχει το νου του στα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 να παρει διαζυγιο?? αχχαχαχααχαχχαχαχα,,,,,,,,,θα του το πω,,,,,,Νικο και εγω δεν μπορουσα να σκεφτω κατι αλλο,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος