ataktoulis 29 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση μετακόμισης (ξανά μέσα σε ελάχιστο διάστημα), λόγω εύρεσης εργασίας αν τελικά φύγω θέλω να μεταφέρω και το ενυδρείο στη νέα μου πόλη. Τι θα πρέπει να προσέξω κατά τη μεταφορά και ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν; Η απόσταση που θα ταξιδέψει ο Ατακτούλης σε περίπτωση μετακόμισης είναι περίπου 1,5 ώρα.. Παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν έχω ιδέα τι και πως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Τι διασταση εχει το ενυδρειο,και τι ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 30 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Είναι 80X35X40 και προς το παρόν ζει σε αυτό ένα Comet χρυσόψαρο 5-6cm Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2012 - ataktoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Οκτωβρίου 2012 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Με καποιο τροπο κρατα τα 40 λιτρα νερου (βαρελακια τροφιμων πχ) βαλε το ψαρι σε μια σακουλα.πετα το υπολοιπο νερο. Η βιολογια για δυο ωρες δεν θα εχει κανενα προβλημα,αντεχι και 7 ωρες,οποτε αν ειναι εσωτερικο φιλτρο.βαλτο σε ενα καθαρο κουβα,και γεμισετο μεχρι εκαι που ειναι τα υλικα.Αν ειναι εξωτερικο,απλα βγαλτο απο την πριζα και οπως ειναι μετεφερε το. Προσοχη στο ενυδρειο.αν χωραει στο πορτμπαγκαζ επιπεδο ,κανενα προβλημα,αλλα αν θα το βαλεις σε καθοσμα,τοτε βαλτου στον πατο μια επιπεδη σανιδα να πατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataktoulis 1 Οκτωβρίου 2012 Author #5 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ θερμά!! Αν χρειαστεί τελικά να μεταφερθεί θα ενημερώσω για την έκβαση του εγχειρήματος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος