Jump to content

Μετακόμιση-Μεταφορά Ενυδρείου

Recommended Posts

Επειδή υπάρχει σοβαρή περίπτωση μετακόμισης (ξανά μέσα σε ελάχιστο διάστημα), λόγω εύρεσης εργασίας αν τελικά φύγω θέλω να μεταφέρω και το ενυδρείο στη νέα μου πόλη. Τι θα πρέπει να προσέξω κατά τη μεταφορά και ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν;

Η απόσταση που θα ταξιδέψει ο Ατακτούλης σε περίπτωση μετακόμισης είναι περίπου 1,5 ώρα.. Παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν έχω ιδέα τι και πως...

Είναι 80X35X40 και προς το παρόν ζει σε αυτό ένα Comet χρυσόψαρο 5-6cm

Έγινε επεξεργασία - ataktoulis

Με καποιο τροπο κρατα τα 40 λιτρα νερου (βαρελακια τροφιμων πχ) βαλε το ψαρι σε μια σακουλα.πετα το υπολοιπο νερο.

Η βιολογια για δυο ωρες δεν θα εχει κανενα προβλημα,αντεχι και 7 ωρες,οποτε αν ειναι εσωτερικο φιλτρο.βαλτο σε ενα καθαρο κουβα,και γεμισετο μεχρι εκαι που ειναι τα υλικα.Αν ειναι εξωτερικο,απλα βγαλτο απο την πριζα και οπως ειναι μετεφερε το.

Προσοχη στο ενυδρειο.αν χωραει στο πορτμπαγκαζ επιπεδο ,κανενα προβλημα,αλλα αν θα το βαλεις σε καθοσμα,τοτε βαλτου στον πατο μια επιπεδη σανιδα να πατα :)

Ευχαριστώ θερμά!! Αν χρειαστεί τελικά να μεταφερθεί θα ενημερώσω για την έκβαση του εγχειρήματος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...