gregog7 31 Ιανουαρίου 2013 #876 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Ζητα απόδειξη,αν την ώρα που εβγενες από το κατάστημα σε τσιμπούσαν ακόμη θα χοροπηδούσατε αγκαλιά με τον υπερίωνα.Πάντως τέλος καλό όλα καλά.Ευτυχώς που δεν πούλησες τα μέταλα να λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Ιανουαρίου 2013 #877 Share 31 Ιανουαρίου 2013 οντως... για το θεμα που σαφως με βοηθησε οσο μπορεσε και ο φιλος αιολος,να αλλη μια φωτο που πηρα εγω προσωπικα σημερα απο την πλακετα του υπεριωνα και τα τζαμπερ που βραχυκυκλωνεις για το ρισετ... ευχαριστω επισης δημοσια την τεχνικη υποστηριξη της pasific sun και τον τεχνικο της Tomasz Laskowski,για τις ωρες που φαγαμε μαζι.ολα κι ολα. ειτε αρνητικα ειτε θετικα εγω τα λεω ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Ιανουαρίου 2013 #878 Share 31 Ιανουαρίου 2013 και παρακατω η βασικη μας στιχομυθεια.....το ζουμι που καταληξαμε δηλαδη. >> Hello.>>>> Firstly - DON'T USE internal bluetoothmodules - they are weak - and not>> fully SPP compatible.>>Be close to lamp also - to protect against CRC errors..>> Inattachment you can find photo - please take a look for that..>> Whenyou will open your lamp - please prepare your app.>> 1. set proper comport>> open dialog window(by pushing Firmware upgrade button) for binfile - but>> not confirm it yet..>> 2. Lamp have to beopened - and connected to power. Unplug this 8 pins>>plug>> from port in computer board.>> Now check photo - youwill have to join together this two pins(1 and 4)>> for>> awhole(short moment) AFTER you will confirm on your application which>>firmware>> file you want to open. You can do this shortcut by any wireor metal>> tweezers.>> This shortcut will generate resetcommand for computer - without>> unpowering>> main BTmodule - so communication between PC and BT module in lamp will be>>still alive.>> You will see short blink on LCD - and lamp startuploading firmware>> again.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Ιανουαρίου 2013 #879 Share 31 Ιανουαρίου 2013 (edited) και παρακατω η σιγουρια πως δεν εχασα εγγυηση αφου ανοιχτηκε με τις ευλογιες της μαμας εταιρειας... This red circle doesn't matters. Power supply mustbe conected to socket where is connected computer. Of course Your guaranteewill be ok. Best regardsTomaszLaskowski===================================================================|Professional Aquarium Led Light Pacific Sunhttp://www.Pacific-Sun.euemail: workshop@aquariumled.eu we are working Mo-Fr 07:00-15:30 tel. +48 587145798, +48 586907084, fax +48 586611051 Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 31 Ιανουαρίου 2013 #880 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Τι την χρειάζεσαι βρε την εγγύηση, αφού το φτιάχνεις μόνος σου πια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 31 Ιανουαρίου 2013 #881 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Παλι καλα που δεν σε δαγκωσε το μπλε δοντι οταν ανοιξες τον υπεριωνα....Τυχερουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Ιανουαρίου 2013 #882 Share 31 Ιανουαρίου 2013 νομιζω σταθη οτι και ο πιο σκληρος θα λυγιζε και θα το βουλωνε αν με εβλεπε απο κοντα.....ο υπεριωνας λουφαξε μεχρι να τον στρωσω......τελικα ο φοβος και ο τρομος ειναι μια δοκιμασμενη λυση για αδυναμους κρικους..χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 31 Ιανουαρίου 2013 #883 Share 31 Ιανουαρίου 2013 νομιζω σταθη οτι και ο πιο σκληρος θα λυγιζε και θα το βουλωνε αν με εβλεπε απο κοντα.....ο υπεριωνας λουφαξε μεχρι να τον στρωσω......τελικα ο φοβος και ο τρομος ειναι μια δοκιμασμενη λυση για αδυναμους κρικους..χεχεχε Ναι καλα... μεχρι εδω μυρισε Κωστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 31 Ιανουαρίου 2013 Author #884 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Αφού το πρόβλημα έληξε και όλα είναι καλά, επανέρχεται το θέμα στην παρουσίαση του φωτιστικού και τα τυχόν προβλήματα του. Από την μέχρι τώρα συζήτηση φάνηκαν τόσο η υποστήριξη της εταιρίας, . όσο και ο χειρισμός της αντιπροσωπείας.. θα συμπεράσματα δικά σας, Οτιδήποτε αφορά την πολιτική και το τρόπο που χειρίστηκε το κατάστημα τις πωλήσεις δεν αφορά το παρόν θέμα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για διευκρινήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Φεβρουαρίου 2013 #885 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή απο όλα γράφτηκαν χτες κρατάμε όσα θελουμε ( για άλλη μια φορα ) !!! Και δεν ενδιαφέρει κανέναν το ότι ο αντιπρόσωπος πουλάει χωρίς να κόβει απόδειξη όπου τις περισσότερες φορές η απόδειξη ειναι η εγγύηση . Βαγγέλη θα σε παρακαλέσω δημόσια να σκέφτεσαι καλύτερα τα κριτήρια για το " κόψε ραψε" Στη τελική κλείδωσε το , καθάρισε το και όταν εχει κάποιος να παρουσιάσει κάτι τότε να ποσταρει, δεν ειναι ούτε σωστό αλλα ούτε και λογικό κάποιος να χαλάει χρόνο για να γράφει στο φόρουμ και μετα απο λίγο να πέφτει σκούπα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #886 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Γιώργο νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος.... βλέπεις να διαγράφηκε τίποτα απ όσα ειπώθηκαν για το θέμα των αποδείξεων? Μη προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και ειδικά εσύ δεν είσαι σε θέση (μετά τα πμ που ανταλλάξαμε), να μου κάνεις υποδείξεις το πως θα χειριστώ το θέμα μου. Σταμάτησε το εδώ λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Φεβρουαρίου 2013 #887 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Γιώργο νομίζω ότι ήμουν σαφέστατος.... βλέπεις να διαγράφηκε τίποτα απ όσα ειπώθηκαν για το θέμα των αποδείξεων? Μη προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και ειδικά εσύ δεν είσαι σε θέση (μετά τα πμ που ανταλλάξαμε), να μου κάνεις υποδείξεις το πως θα χειριστώ το θέμα μου. Σταμάτησε το εδώ λοιπόν. εαν μιλας για τα πμ που μου λες να μην ενοχλω αλλο το κατάστημα (31-12-2012) τότε πάω πάσο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #888 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 εαν μιλας για τα πμ που μου λες να μην ενοχλω αλλο το κατάστημα (31-12-2012) τότε πάω πάσο .... ... για την απάντηση που έδωσες και πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Φεβρουαρίου 2013 #889 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 εβαλα για λιγο να δω το προγραμμα ''μπαλι''......χμ.....εντυπωσιακοι χρωματισμοι στο ενυδρειο,ισως ακομη και υπερβολικοι...και ψευτικοι να πω....?αντε το λεω..χεχεχε για οσους εχουν το φωτιστικο και ισως το δουλεψαν η το δουλευοθν,ρε παιδια πολυ μπλε-μωβ...δεν ειναι..??δηλ μιλαω για ξερω γω πανω απο 16κ μου φαινεται. αιολε κανα νεο για κανα φιρμ?4 μηνες περασαν απο το μπαλι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #890 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Για τα δικά μας μάτια τέτοια χρώματα φαίνονται όντως υπερβολικά... αλλά πρόκειται για ηλιοβασιλέματα στο Μπαλί και όχι στο Θερμαϊκό !!! Τα χρώματα αυτά βγήκαν μετά από μετρήσεις σε βάθος ενός μέτρου (σύμφωνα με την εταιρία) Στο νέο λογισμικό είναι πιο διορθωμένα και οι μεταβάσεις μεταξύ των χρωμάτων γίνονται πιο σταδιακά... εις αναμονή λοιπόν.... ήδη άργησαν να το κυκλοφορήσουν αλλά και οι παρατηρήσεις μας ως ΒΕΤΑ tester δεν ήταν και λίγες..... προφανώς θα κάνουν μεγαλύτερες διορθώσεις γιαυτό και αργούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #891 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 έχουμε πολύ "ψωμί" με το νέο λογισμικό μόλις κυκλοφορήσει... θα γραφτούν όλες οι οδηγίες από την αρχή !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Φεβρουαρίου 2013 #892 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 αντε να δουμε.... παντως βαγγελη σε ερωτηση μου γιατι δεν εκαναν πιο ευκολο το ρισετ στο φωτιστικο πχ με μια τρυπιτσα,ο τεχνικος μου απαντησε οτι το δοκιμασανε και σχεδον κοντεψανε να καψουν το ολοκληρομενο στην πλακετα....δεν μπορω να πω πως με καλυψε η απαντηση. παντως βαγγελη,αν το μπαλι ειναι τοσο.....μωβ-μπλε..που υποτιθεται πως ειναι φασμα αναπτυξης και οχι συντηρησης,η χαβαι που υποτιθεται οταν βγει θα ειναι περισσοτερο συντηρηση.....πως θα ειναι..?πανω απο 20κ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #893 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε και τα Χαβάη να το δοκιμάσεις..... hawaii_scenario.rar Ξέρω θα το μετανιώσω ... θα με πρήξεις πάλι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Φεβρουαρίου 2013 #894 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 ωπα.........αυτο ειναι μπετα φιρμ μαστορα......με δελεαζεις καθαρμα εε?χεχε ρε λες....?αλλα τι να δοκιμασω..?αφου πιο μπλε ειναι απο το μπαλι.σωστα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #895 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 εμένα μου άρεσε πιο πολύ, αν και δεν διαφέρει πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Φεβρουαρίου 2013 #896 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 μιλας με γριφους κοναν. αν ειναι πιο μπλε,δεν θα μπω σε διαδικασια να το φορεσω.....επαθα φοβια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Φεβρουαρίου 2013 Author #897 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 άμα δεν το συγκρίνεις στο ενυδρείο σου... ότι και να σου πω !!! αν δεν σου αρέσει το βγάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Φεβρουαρίου 2013 #898 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 μιλας με γριφους κοναν. αν ειναι πιο μπλε,δεν θα μπω σε διαδικασια να το φορεσω.....επαθα φοβια. Που ειναι τα μεταλα οεο :bigemo_harabe_net-74: ΥΓ Αχ Κωστα,Κωσταααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Φεβρουαρίου 2013 #899 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 αστα βραστα σταθη. σαν αβοριγινας αισθανομαι στη νεα υορκη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Φεβρουαρίου 2013 #900 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 αστα βραστα σταθη. σαν αβοριγινας αισθανομαι στη νεα υορκη.... Κατσε κατω απο το μπαλι και χαλαρωσε κανοντας και ηλιοθεραπεια ταυτοχρονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος