klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #651 Share 3 Ιανουαρίου 2013 ....θα μεινω ως εχει.οι αμφιβολιες μου απλα ηταν πως προερχομαι ηδη απο πολυ δυνατο φως και μου φανηκε παραξενο πως με οδηγει ο κατασκευαστης σε πολυ χαμηλοτερα κελβιν με πολυ χαμηλοτερη ενταση και για πολυ καιρο...εσας δεν σας φαινεται αυτο παραξενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 3 Ιανουαρίου 2013 #652 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Ίσως το κάνει για να είναι καλυμμένοι και οι ίδιοι για τυχόν παρατράγουδα! Πάντως και εμένα στο πρόγραμμα προσαρμογής είναι χαμηλότερη η ένταση! Τώρα το δουλεύω στο default γιατί δεν πρόλαβα να ‘’παίξω’’ μαζί του!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #653 Share 3 Ιανουαρίου 2013 εκτός από την μειωμένη ένταση φωτισμού, έχει και δικό του ωράριο... 10:00 - 18:00, που δεν αλλάζει από το daylight αλλά μόνο από το Week Tweak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #654 Share 3 Ιανουαρίου 2013 άντε να το χαρείς Λάμπρο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #655 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) καλοφωτιστος λαμπρο. αιολε σημερα εβαλα το tweak(ξεγελεσμα της φιξ ωρας που εχει το προγραμμα για τον εγκλιματισμο) στις -5 ωρες.δηλαδη να ανοιγει στις 3 το μεσημερι(με τις 2 ωρες ανατολης),φουλ φωτισμος εγκλιματισμου απο τις 5 εως και τις 11 το βραδι και μετα αλλες 2 ωρες δυσης...το φως σβηνει και αρχιζει το φεγγαροφως στις 1 το πρωι.... ΥΓ.αιολε το προγραμμα δεν σε αφηνει να μειωσεις πχ στα 60 λεπτα την ανατολη-δυση.προφανως ανηκει και αυτο στο προγραμμα εγκλιματισμου. Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #656 Share 3 Ιανουαρίου 2013 ναι όλα τα "έτοιμα" έχουν δικούς τους χρόνους Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #657 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε παιδια τι γινεται......?πριν 2-3 ωρες εβλεπα θερμοκρασια 33,6 και τωρα 544,9!!!!!!! και δουλευουν οι 3 απο τους 4 ανεμιστηρες!!!!!! ΗΕΛΠ οπως βλεπεις φατσα το φωτιστικο δεν δουλευει ο 3τοςανεμιστηρας απο αριστερα προς τα δεξια. εσεις οι υπολοιποι ιδιοκτητες εχετε προσεξει κατι σχετικα....? Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #658 Share 3 Ιανουαρίου 2013 τελικα για καποιον λογο κολλησε...τι να πω τωρα.κουνησα την ελικα του σταματημενου ανεμιστηρα πολυ προσεχτικα με την ακρη μιας οδοντογλυφιδας και....ξεκινησε....πολυ ευαισθητο ισως και ψευτικο ρε παιδια μου φανηκε.τοσο ευκολα κολλαει ενας ανεμιστηρας που ειναι τοσο σημαντικος σε ενα λεντ συστημα για την ψυξη του..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #659 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Οι ανεμιστήρες είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους... δουλεύουν ανάλογα με τις αναγκες του φωτιστικού. όσο για αυτές στις "ακραίες" θερμοκρασίες στην οθόνη συμβαίνει καμιά φορά και στρώνει μόνο του,,,μέχρι και 40ΧΧΧ θα σου δείξει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #660 Share 3 Ιανουαρίου 2013 ωχχχ.....τρομαξα γιατι δεν θυμαμαι να το διαβασα στις οδηγιες αυτο.....και εβλεπα σταθερ ατον ενα ανεμιστηρα σβησμενο... φανταζομαι αυτα τα κολληματα τα τρωει μεσω του λογισμικου του.. ΥΓ.παντως το προγραμμα εγκλιματισμου ''τρελλαθηκε'' με τις ρυθμισεις -5 που εκανα στο tweak,και ετσι ξαναγυρισα στο -4. βαγγελη νομιζω πως τοσο αγχος με αλλο εξαρτημα στο αλμυρο δεν εχω ξαναπαθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #661 Share 3 Ιανουαρίου 2013 εξαρτάτε και το πόσο κρασί κατέβασες.. αυτό το έλαβες υπόψιν? χαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Ιανουαρίου 2013 #662 Share 3 Ιανουαρίου 2013 εξαρτάτε και το πόσο κρασί κατέβασες.. αυτό το έλαβες υπόψιν? χαχαχαχαχ Χικ Χικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #663 Share 3 Ιανουαρίου 2013 μακαρι να επινα.με εναν εσπρεσο ειμαι. εγω καταλαβα παντως οτι το φωτιστικο σκιζει,αλλα ειναι και παραλληλα ευαισθητο σε παιδικες αρρωστειες που πρεπει ο χειριστης να εχει το νου του....εαν δεν το προσεχα,πιθανοτατα θα εμενε κολλημενο με αγνωστο εαν θα αναβε ο ανεμιστηρας που εφαγε το κολλημα με το λογισμικο και τη θερμοκρασια. εγω ετσι το βλεπω ετσι το λεω.το εκθειασαμε το φωτιστικο και οχι αδικα αλλα να λεμε και οσα αρνητικα βλεπουμε η πιστευουμε πως αρχιζουμε να βρισκουμε επανω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #664 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Μα το θέμα δεν ανοίχτηκε μόνο για τα θετικά ,,, σίγουρα σε ένα "σύστημα υπολογιστή" όπως είναι ο Υπερίων θα υπάρχουν και κάποια bag ... άλλωστε υπάρχει πολύ καλή υποστήριξη από την εταιρία με την δημιουργία νέου λογισμικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #665 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) λογικο. και θα το ξαναπω. σε καθε αλλαγη που τυχον κανετε στο λογισμικο οσοι το εχετε στην κατοχη σας,ριχνετε μια ματια και στην οθονη του φωτιστικου.ισως γλυτωσετε απο κανα καρδιακο επεισοδιο οπως κοντεψα σημερα να παθω εγω..... παντως βαγγελη ασχετως τα κουφα(στην θερμοκρασια αναφερομαι) που ειδα σημερα,το ανεμιστηρακι δεν δουλεψε(οπως βεβαια μου ειπες και πατραπανω λειτουργουν ανεξαρτητα τα ανεμιστηρια..ΑΛΛΑ....ηταν ομως τυχαιο που μολις το ακουμπησα το σταματημενο.., ξεκινησε....??? Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #666 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Μήπως έπεσε τίποτα μέσα και το μπλόκαρε? παρακολούθησε το, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει... μηχανήματα είναι άλλωστε. .... και για να μην ξαναπάει η καρδία σου στην κούλουρη την ώρα που διαρκεί η ανατολή ή η δύση η οθόνη δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά μόνο τον χρόνο που απομένει αλλά και ούτε δέχεται εντολές το φωτιστικό εκείνη την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #667 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν επεσε τιποτε φιλε.εγω να το παρακολουθω αλλα αν ισχυει αυτο που ειπες για ανεξαρτητη λειτουργια των ανεμιστηρων πως θα καταλαβω οτι ειμαι οκ; Δεν υπαρχει κανενας ελεγχος μεσω λογισμικου να λεει πως δουλευουν σωστα.μηπως εσυ σαν τεστερ να το ελεγες στην εταιρεια να υπαρχει σαν ενδειξη στο λογισμικο εκει που μας δειχνει την θερμοκρασια; Δεν θα ειναι δυσκολο γι αυτους τουλαχιστον να μας δειχνει ασχετα εκεινη τη στιγμη αν δουλευουν,οτι δουλευουν σωστα.;; Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #668 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Ολα αυτα που λεω ΑΝ οντως δουλευουν ανεξαρτητα που ειναι και δυσκολο να τσεκαρεις οτι ειναι οκ. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #669 Share 3 Ιανουαρίου 2013 δεν είναι δύσκολο να το δεις.... όταν το φωτιστικό ανάβει σε κάποια ένταση λογικά όλοι οι ανεμιστήρες θα δουλεύουν είτε ανεξάρτητα είτε όλοι μαζί αν η θερμοκρασία είναι υψηλή. Το φωτιστικό έχει 3 ανεξάρτητους αισθητήρες θερμοκρασίας... έναν για κάθε πάνελ και έναν τρίτο γενικό για το σώμα του φωτιστικού. Σύμφωνα με την θερμοκρασία των πάνελ λειτουργούν και οι ανεμιστήρες. Το λογισμικό δεν υποστηρίζει στο να ελέγχεις αν δουλέψουν οι ανεμιστήρες (σαν ανεμιστήρες), αλλά θα το καταλάβεις από την θερμοκρασία που θα εναίβει αν κάτι πάθουν. Το βράδυ με το φως του φεγγαριού απενεργοποιούνται αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #670 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Καλα λοιπον.εγκω ιθαγενη μπετον τεστερ.ας ελπισουμε ολα να πανε καλα. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #671 Share 3 Ιανουαρίου 2013 γιατί να μην πάνε... φωτιστικό αγόρασες όχι ανεμιστήρα !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #672 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Χεχεχεχε,οντως.ουτε το σκιμερ της ατι με παιδεψε τοσο παντως....ακομη και με τα μπαγκ του που θα με κανουν καρδιακο. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #673 Share 3 Ιανουαρίου 2013 ..δεν σε παίδεψε αυτό... εσύ το παιδεύεις!!! βάλε το πρόγραμμα και άστο να δουλεύει... μην ασχολείσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #674 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) Αυτες πο εναπομειναντες 56 μερες με αγχωνουν.οπως τα εχω μαθημενα τα μωρα μου ειναι εντελως διαφορετικο αυτο το χαζοπρογραμμα εγκλιματισμου και για τοσες πολλες μερες...ουφφφφ Mobile klaz speaking... Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #675 Share 3 Ιανουαρίου 2013 για να είναι τόσες μέρες κάτι παραπάνω θα ξέρουν... εδώ τροφή αλλάζουμε για τα κοράλλια ή κάποιο άλλο project και για να φανούν αποτελέσματα χρειάζονται πάνω από 2-3 μήνες..... κάτι ανάλογο είναι και με τον φωτισμό. Εδώ Τ5 αλλάζεις και σου λένε μην τις αλλάζεις ταυτόχρονα... πόσο μάλλον αν πας από το ένα είδος φωτισμού σε κάτι τελείως διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος