Giovanni 2 Ιανουαρίου 2013 #626 Share 2 Ιανουαρίου 2013 αυτο με τις ντιζες ειναι τοοοοοοοοσο αστειο,μα τοσο αστειο! Έως γελοίο θα έλεγα... κανονική κοροϊδία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #627 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Τελικά νιώθω πως αυτή η χρονιά θα κυλίσει πολύ δημιουργικά! Είμαι σίγουρος πως θα φτάσει να υποδεχτούμε και τον καινούργιο χρόνο και θα μιλάμε ακόμα για τον Υπερίωνα, την εταιρία τον αντιπρόσωπο και τις περιβόητες ντιζες… Όχι άλλες ντιζες….. Άντε και ευτυχισμένο το 2014…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιανουαρίου 2013 #628 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε γιαννη δηλαδη για ονομα του θεου! αλλα ξερεις τι θελει ε? οταν σου λεει κυριε "μπαμπη πεταλουδα" εχετε εξτρα 37 ευρω για τις ντιζες,να πληρωσετε....να πεις και εσεις εχετε 3 δευτερολεπτα να μου το κανετε δωρο....αλλιως τα λεμε στη παιδικη χαρα!! μεταβολη και σε αλλη επιλογη φωτιστικου! ειμαι περιεργος να εβλεπα τι θα εκανε η εταιρια εαν εχανε πελατη για τις ντιζες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #629 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #630 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα θεια Λενα….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #631 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε γιαννη δηλαδη για ονομα του θεου! αλλα ξερεις τι θελει ε? οταν σου λεει κυριε "μπαμπη πεταλουδα" εχετε εξτρα 37 ευρω για τις ντιζες,να πληρωσετε....να πεις και εσεις εχετε 3 δευτερολεπτα να μου το κανετε δωρο....αλλιως τα λεμε στη παιδικη χαρα!! μεταβολη και σε αλλη επιλογη φωτιστικου! ειμαι περιεργος να εβλεπα τι θα εκανε η εταιρια εαν εχανε πελατη για τις ντιζες! Mιχαλη αν μου επιτρεπεις σε παρακαλω μια διορθωση. Δεν ειναι ο Μπαμπης ο Πεταλουδας,αλλα ο Μπαμπης ο Σοπυγιας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιανουαρίου 2013 #632 Share 2 Ιανουαρίου 2013 :hysterical: :hysterical: ...ηθελα να ξερα τι αλητειες εχετε κανει μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #633 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Mιχαλη αν μου επιτρεπεις σε παρακαλω μια διορθωση. Δεν ειναι ο Μπαμπης ο Πεταλουδας,αλλα ο Μπαμπης ο Σοπυγιας!!! #$#@@#@ το πληκτρολογιο μου....Σουγιας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #634 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Ιανουαρίου 2013 #635 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #636 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Επειδη θελω να ειμαι μεσα στο θεμα................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #637 Share 2 Ιανουαρίου 2013 χρειαζομαι εναν ιδιοκτητη υπεριωνα να μου πει πως εχει στησει τις ωρες του φεγγαριου γιατι κανω καποια βλακεια και δεν σβηνει το φεγγαρι καθολου ολη νυχτα μεχρι να ξανααναψει ξανα το φωτιστικο.... *εξαιρειται ο αιολος ο οποιος θα με βρισει στα σιγουρα...χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαμπρινή Μπιζίκη 2 Ιανουαρίου 2013 #638 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, Ανεξάρτητα μετά τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούσαν την παύση του καταστήματος από το βήμα του ΑΖ, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η πολιτική των προσφορών δεν καθορίζεται από τις αντιπροσωπείες αλλά από την ίδια την εταιρία. Η πρώτη προσφορά ήταν μέχρι τέλος Νοεμβρίου, μετά δόθηκε παράταση μέχρι τέλος του 2012 και τώρα «τρέχει» μια νέα παράταση για όλο? το 2013. Όπως καταλαβαίνεται αυτά δεν μπορεί να τα γνωρίζει η αντιπροσωπεία και το μόνο που θεωρήθηκε σκόπιμο ήταν να ενημερωθεί η πελατεία της για την τρέχουσα προσφορά. Όσον αφορά τις ντίζες, χρεώνονται από την εταιρία ξεχωριστά και αυτό προφανώς λόγω της τρέχουσας τιμής προσφοράς. Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη για τυχών παρερμηνείες. Μπορεί ως κατάστημα να μην έχουμε βήμα στο ΑΖ, αλλά ως αντιπροσωπεία θα σταθούμε δίπλα στους πελάτες μας. Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Ιανουαρίου 2013 #639 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Κυρία Μπιζικη, μετά από την παύση του βήματος σας στο φόρουμ θα παρακαλούσα αν θέλετε να συμμετέχετε ως απλό μέλος στις συζητήσεις του ΑΖ να περιορίσετε τις δημοσιεύσεις που αφορούν την επαγγελματική σας δραστηριότητα πράγμα που δεν βλέπω να κάνετε στο ακριβός αποπανο ποστ. Αν θέλετε να ενημερώσετε τους πελάτες σας παρακαλώ να το κάνετε σε προσωπικό επίπεδο και όχι μέσο του φόρουμ. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Ιανουαρίου 2013 #640 Share 2 Ιανουαρίου 2013 χρειαζομαι εναν ιδιοκτητη υπεριωνα να μου πει πως εχει στησει τις ωρες του φεγγαριου γιατι κανω καποια βλακεια και δεν σβηνει το φεγγαρι καθολου ολη νυχτα μεχρι να ξανααναψει ξανα το φωτιστικο.... *εξαιρειται ο αιολος ο οποιος θα με βρισει στα σιγουρα...χεχε Ρε συ στο tab του moon light γράφει moon on/off time τίκαρε το κουτί που λέει moon time program βάλε on και off ώρα και πάτα save! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #641 Share 2 Ιανουαρίου 2013 το εκανα ,αλλα δεν σβηνει.το acclimatisation νομιζω πως το μπερδευει.γιαυτο και ρωταω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Ιανουαρίου 2013 #642 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Αντε Βαγγελη παλι καφε θα πιεις μου φαινεται :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 2 Ιανουαρίου 2013 Author #643 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Θα το πω, γιατί ξέρει ότι δεν το λέω με κακία..... στο ένα χέρι το κρασί και στο άλλο το ποντίκι δύσκολα να βγάλεις άκρη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Ιανουαρίου 2013 #644 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Κωστα ασε να πινει το ποντικι ρε,οχι εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιανουαρίου 2013 #645 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Κωστα ασε να πινει το ποντικι ρε,οχι εσυ Έγραψες πάλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιανουαρίου 2013 #646 Share 2 Ιανουαρίου 2013 κοροιδευετε τον φιλο σας..χεχε σα δεν ντρεπεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιανουαρίου 2013 #647 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Και εσύ ρε Κώστα,όλο αφορμές δίνεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιανουαρίου 2013 #648 Share 3 Ιανουαρίου 2013 (edited) θα βγαλω προς τα εξω μια σκεψη μου..... τωρα ειμαι σε φαση εγκλιματισμου απο τα μεταλλα στο νεο λεντοφως.αυτο που με προβληματιζει αρκετα εκτος του οτι υπαρχει σαφεστατη μειωση εντασης λογω του εγκλιματισμου,υπαρχει και αλλαγη στο φασμα απο τα 10κ που ημουν σε μαλλον 14κ στα ματια μου. σκεφτομουν λοιπον μηπως μειωσω η και κοψω αποτομα την αναπτυξη των σκληρων κοραλιων καθως ακομη και η διαρκεια των 2 μηνων εγκλιματισμου δεν ειναι και μικρη.... λετε....να δουλευε καλυτερα σε μενα,εαν σταματουσα τον εγκλιματισμο,εαν δημιουργουσα ας πουμε εναν χειροκινητο εγκλιματισμο με το να ανοιγω-δυναμωνω πχ ενα 10% καθε 10ημερο,και να αλλαζα χειροκινητα και τα κελβιν σιγα σιγα προς το 10κ...? ολα αυτα τα σκεφτομαι καθως οταν διακοπτεις καπως βιαια τη ροη φωτος σε σκληρα κοραλια που εχουν μαθει αλλιως,μετα τις περισσοτερες φορες δεν επανερχονται οπως τα θελουμε,η σταματει για ''περιεργους'' τροπους η αναπτυξη,η ακομη φτου φτου μακρια μας ακομη και θανατος τους.... λετε να σκεφτομαι λαθος? Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Ιανουαρίου 2013 #649 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Το ίδιο ερώτημα μάλλον είχαν και οι κατασκευαστές...γιαυτό και δημιούργησαν το πρόγραμμα εγκλιματισμού για να μην κάψεις τα κοράλλια σου...Να σου πώ την αλήθεια Κώστα τα led έχουν πολύ δύναμη και αν βιαστείς με την διαδικασία της αλλαγής πιθανότατα θα έχεις απώλειες... Καλύτερα να το αφήσεις ώς έχει...εκτός και αν δεν εμπιστεύεσαι τους κατασκευαστές και θέλεις να κάνεις αλχημείες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2013 Author #650 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλεις να πειραματιστείς με το φάσμα καλύτερα να περιμένεις την νέα έκδοση λογισμικού που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.... με το μάτι δεν μπορείς να υπολογίσεις αν είσαι στα 12Κ ή στα 14Κ Αλλά από την άλλη για να έχει η εταιρία πρόγραμμα προσαρμογής θα το έχει μελετήσει και δεν θα το έκανε έτσι απλά για να το κάνει. Τώρα αν εσύ θελήσεις να πειραματιστείς χειροκίνητα και ότι βρέξει ας κατεβάσει κάντο με δικιά σου ευθύνη. Όλοι στο RC το ακολούθησαν και δεν είχαν απώλειες... κάτι και κάποιον θα άκουσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος