Jump to content

Pacific Sun -Hyperion-

Aiolos

Recommended Posts

Εγινε Βαγγελη εχεις δικιο οταν θα ενδιαφερθω πραγματικα θα ανοιξω αλλο θεμα.

On 30/12/2012 at 8:35 ΠΜ, το μέλος niknik έγραψε:

Φίλε αν ήθελες να μου απαντήσεις να μου απαντουσες με πμ όπως είπα κ πιο πάνω.Και τουλάχιστον τεκμηριωμένα.

Μπορείτε να αναπτύξετε τη συζήτηση εδώ !!!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81774

βρε βαγγελη τοοοοσες σελιδες μιλαμε για το ποτε βολευει για συναντησεις και μελομακαρονα και πειραξε αυτο που στο κατω κατω αφορα στο φωτισμο?

....εξήγησα τους λόγους που πρότεινα να γίνει η μεταφορά.... όσον αφορά τα άλλα spam είναι συχνό φαινόμενο στα θέματα και είναι πιο... "ουδέτερα"

ενα τεραστιο ευχαριστω στον φιλο αιολο που βοηθησε να λυθει το θεματακι στο σεταπ του νεου μου φωτιστικου....

ενας για ολους και ολοι για εναν καλε μου ΦΙΛΕ.

το φωτιστικο μιλαμε ξυριζει παιδια...δεν εκθειαζω ευκολα καποιο μηχανακι,αλλα εδω, εχω μεινει....αναυδος.

Ωραία περάσαμε... και τα κοψίδια φάγαμε.. και το φωτιστικό επανήλθε. Άσε που ήταν απλά θέμα ρύθμισης.

Να το γνωρίζεται και οι υπόλοιποι, ότι αν ενεργοποιηθεί ο εγκλιματισμός δεν μπορείτε να επέμβετε στις ώρες ανατολή και δύσης που είναι σταθερές εξ ορισμού.

10:00 - 18:00, αλλά μπορείτε να "ξεγελάσετε" το φωτιστικό με το week tweak

επανερχομαι στο φωτιστικο με καποιες σκεψεις μου...

ενα πραγμα που ομολογω πως δεν μου αρεσε και ψαχνω να βρω μια λυση ειναι τα καλωδια ρευματος και ο τροπος που κουμπωνουν πανω στο φωτιστικο.τα στελεχη των καλωδιων που βιδωνουν οπανω στο φωτιστικο ειναι μεταλλικα και δεν θα μου αρεσε να τα δω σε λιγους μηνες να σκουριαζουν μιας και ειναι σχετικα αρκετα κοντα στην επιφανεια του αλατονερου.

βαγγελη σκεφτεσαι καμμια πατεντα να τα καλυψουμε -σκεπασουμε-μονωσουμε για να μην εχουμε κανα θεμα...?

ενα δευτερο θεμα ειναι πως σημερα ειναι η δευτερη μερα που το δουλευω και στο φεγγαροφως το οποιο σημειωτεον δουλευει ολη τη νυχτα αλλα και μεχρι να ξημερωσει και καλα,παρατηρω πως ακομη και πολυ νωρις το πρωι(4.30) υπαρχει κινηση απο τα ψαρια.δηλ δεν κοιμουνται προφανως καθολου?.δεν υπαρχει καμμια στιγμη το απολυτο σκοταδι και φοβαμαι μηπως στρεσαρονται.

και εδω θα ηθελα αποψεις καθως προερχομαι απο παραδοσιακους φωτισμους και προσπαθω να μυηθω στους συγχρονους..

Για τις συνδέσεις, αν και δεν γνωρίζω αν σκουριάζουν, δεν είχα τέτοιες ενδείξεις τόσο καιρό, αν τις επαλείψεις με λίγο βαζελίνη θα μειώσεις τις πιθανότητες για κάτι τέτοιο...

το φως φεγγαριού μπορείς να το κλείνεις κάποια συγκεκριμένη ώρα αν θεωρηθεί ότι ενοχλεί.

Στο 10% ή και χαμηλότερα δεν γίνεται σωστά ο κύκλος όσον αφορά την καθημερινή ένταση του φωτισμού.... αναφέρω μέσα στις οδηγίες τους λόγους.

πάντως δεν νομίζω ότι σκουριάζουν γιατί κανένας στο ReefCentral δεν ανέφερε τέτοιο πρόβλημα.

καλα θα ηταν αν το ειχαμε στα χερια μας...

οπως συζητουσαμε χθες και απο κοντα αγαπητε μου αιολε αυτο που με μπερδευει ειναι στο θεμα αρχη και τελος του φεγγαροφωτος,και κολλαω οχι στο τελος αλλα στην αρχη.τι ωρα να βαλω εναρξη ετσι ωστε να μην γινει μπερδεμα με το ρολοι του προγραμματος.

τι δεν καταλλλλλαβαίνεις... τι δεν καταλλλλαβαίνεις ήθελα να ξέρω. Είναι τόσο απλό !!!... απλά το πήρες "λάθος" και δεν το εμπέδωσες !!!

ηλικιωμενος ειμαι.....δεν τα πιανω ευκολα.. :(:blush:

πάμε από την αρχή....

το φωτιστικό ακολουθεί ένα πρόγραμμα ανατολής δύσης σύμφωνα με τις ώρες που έβαλες ή που έχει το σενάριο... μετά το πέρας της δύσης αρχίζει ο κύκλος του φεγγαριού αν τον έχεις ενεργοποιήσει...... και θα συνεχιστεί ως το πρωί και μέχρι την ανατολή.

Ένα λεπτό πριν αρχίσει η ανατολή το φως φεγγαριού θα σβήσει γιατί το κανάλι χρησιμοποιείτε και σαν φωτισμός ημέρας.

Αν εσύ για κάποιο λόγο δεν θέλεις να ανάβει το φως φεγγαριού όλο το βράδυ, ρυθμίζεις το ΔΙΚΟ του ρολόι, ώστε να σβήνει και να ανάβει κάποιες συγκεκριμένες ώρες.

ναι τωρα το επιασα.

ειναι ομως καλο για τα ζωντανα να μην εχουν καθολου σκοταδια μαυρα?

2 μερες τωρα που παρατηρω αγριες ωρες με φεγγαροφως, βλεπω μονιμα κινηση.μα δεν κοιμουνται καθολου.αυτο ειναι που μου φανηκε καπως αφυσικο,και ρωταω και ξαναρωταω.

εξαρτάτε πιο χρώμα θα επιλέξεις για φεγγαρόφως από τα τρία... τα 2 μπλε γενικά θεωρούνται εντυπωσιακά, αλλά είναι αρκετά δυνατά για φως φεγγαριού, ειδικά κατά την πανσέληνο.

Το μόνο χαμηλό είναι το UV και δίνει με εξωπραγματική αλλά και εντυπωσιακή εικόνα.

On 31/12/2012 at 2:50 ΜΜ, το μέλος Aiolos έγραψε:

εξαρτάτε πιο χρώμα θα επιλέξεις για φεγγαρόφως από τα τρία... τα 2 μπλε γενικά θεωρούνται εντυπωσιακά, αλλά είναι αρκετά δυνατά για φως φεγγαριού, ειδικά κατά την πανσέληνο.

Το μόνο χαμηλό είναι το UV και δίνει με εξωπραγματική αλλά και εντυπωσιακή εικόνα.

Μιλαμε αν τα διαβασει κανενας ασχετος θα νομιζει πως νοικιαζουμε κανενα φεγγαρι και βαζουμε στα ενυδρεια.. χαχααχχααχαχαχαααχαα

Εχουμε ξεφυγει τελειως !!!

Χρονια πολλα και παντα υγεια ευχομαι σε ολους!! Τα λεμε του χρονου!!

μικροι θεοι την ειδαμε.

καλη χρονια κολληταρια μου.να εχουμε την υγεια μας να γουσταρουμε.

On 31/12/2012 at 5:10 ΜΜ, το μέλος klaz έγραψε:

μικροι θεοι την ειδαμε.

καλη χρονια κολληταρια μου.να εχουμε την υγεια μας να γουσταρουμε.

Αρε Κωστα,χειμωνιατικα στο Μπαλι με φεγγαροφως.....Ωρε που παμε :bigemo_harabe_net-146: Καλη χρονια

Επειδή πραγματικά θεωρώ το φωτιστικό ένα από τα κορυφαία της αγοράς και έχω πει με κάθε ευκαιρία μόνο καλά λόγια , και πραγματικά μόνο καλά λόγια έχω να πω μέχρι στιγμής

On 2/1/2013 at 1:42 ΠΜ, το μέλος Λαμπρινή Μπιζίκη έγραψε:

H Τιμη πωλησης και για το 2013 θα ειναι στα 990 ευρω μονο . και σε αυτη την τιμη πωλειται και στην ευρωπη σημερα . καποια καταστηματα στην αγγλια το πουλανε στα

1045 ευρω .

με αφορμή το παραπάνω,

ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία που μας έβαλε μέσα σε λίγες μέρες να τρέχουμε να παραγγείλουμε τα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ κομμάτια τις προσφοράς για το 2012 και επί της ευκαιρίας μας έβαλε να πληρώσουμε για τις ντίζες που δεν είχαν καν συσκευασία!

Να τονίσω πως είμαι σίγουρος πως ο εδώ αντιπρόσωπος από τον οποίο προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την συνεργασία μας δεν χρησιμοποίησε την προσφορά ως κόλπο αφού η προσφορά διαφημίζεται παντού από την ίδια την εταιρία!

Sorry Pacific Sun αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη :thumbdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...