Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #576 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Αύριο οι beta tester παραλαμβάνουμε την αναθεωρημένη δοκιμαστική έκδοση... (beta 2) !!! Προφανώς επεξεργάστηκαν τα στοιχεία που τους στείλαμε και προχώρησαν σε διορθώσεις ή και νέες δυνατότητες, θα δούμε τι νέο θα υπάρχει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #577 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 μαθε τα παντα.σε σενα στηριζομεθα.και μαθε τι αναβαθιση βαλανε στα τελευταια που παραλαβαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #578 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Δεν θα ήταν καλή ιδέα οι νέοι κάτοχοι να στείλουν ένα μαιλ στην εταιρία για περισσότερες λεπτομέρειες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #579 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Giovani νομίζω πως πάνω κάτω θα έχεις την ιδια καλυψη που εχεισ τωρα με το 160αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 29 Δεκεμβρίου 2012 #580 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλοριζικο καστορα ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει.......κ οτι χρειαστεις να βαλεις κατω απο απο το φωτιστικο εδω ειμαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #581 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 βαγγεληηηηηη.θα το σπααασω.τα σεταρω ολα κανονικα σημερα που εν μερη το κρεμασα(χρειαζεται και τις 4 ντιζες για να ειναι ισιο,και εγω ειχα μονο 2 στην σιδερια μου,οποτε θελει και αλλη δουλεια σε αυτο),αλλα εκτος του οτι δεν μπορω να επιστρεψω στις εργοστασιακες ρυθμισεις(βγαζει συνεχεια λαθος),κατι παει λαθος με τις ωρες??...δεν ξερω εχω ανακαλυψει νεες ελλεινα αθλιες βρισιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #582 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Κώστα δεν μπορώ να ξέρω τι έκανες με το φωτιστικό, γιαυτό άλλωστε γράφτηκαν οι οδηγίες χρήσης με τόση λεπτομέρεια... Δεν είναι Τ5 που απλά πατάει κάποιος ένα διακόπτη !!! είναι ένα μηχάνημα που θέλει και τις ανάλογες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει σωστά. Στην καρτέλα service υπάρχουν όλες οι επιλογές για να επανέλθει στα εργοστασιακά αν κάτι δεν έγινε σωστά.... Στη χειρότερη επικοινώνησε με την εταιρία... απαντάει άμεσα και ουσιαστικά. Αν έκανες τα βήματα σωστά όπως σου τα είπα, λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #583 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 απο χθες που το στησαμε ολα καλα ηταν.σημερα το εβαλα σε λειτουργια αφου το κρεμασα....οτι ναναι βαγγελη.εχει κρατησει οτι ναναι ωρες λειτουργιας και οτι λκαι να του βαλω ΔΕΝ το κραταει.οταν παταω να παω εργοστασιακες ρυθμισεις βγαζει ερορ.δοκοιμασα τα παντα μηνπως φταιει τπο μπλε δοντι,μηπως η αποσταση μηπως το ενα μηπως το αλλο....ΤΙΠΟΤΕ.να σε παρω τηλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #584 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Άλλωστε όπως θα το διάβασες (και επαναλαμβάνετε πολλές φορές στις οδηγίες) τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν έχει να κάνει με τα ενσωματωμένα bluetooth και συστήνει εξωτερικές μονάδες με πρότυπο EDR-SPP class 2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #585 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλοριζικο καστορα ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει.......κ οτι χρειαστεις να βαλεις κατω απο απο το φωτιστικο εδω ειμαι.. Ευχαριστω!Σωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #586 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 το λαπτοπ μου ειναι μηχανακι 2000 χιλιαρικα περσινο.φοραει οτι καλυτερο σε μπλε δοντι.αποσταση δεν υπαρχει γιατι το κραταω 5 ποντους απο το φωτιστικο. το προβλημα προφανως εχει να κανει γιατι ολοκληρωνει την εντολη για επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις,ετσι ωστε να στησω τις ωρες κλπ.εχει δικο του ασχετο ωραριο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Δεκεμβρίου 2012 #587 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 αν το βγαλεις απο το ρευμα και το ξαναβαλεις κανει τα ιδια Κωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #588 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 μετά το τηλεφώνημα...κατάλαβες τώρα τι πρέπει να κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Δεκεμβρίου 2012 #589 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 οχι απλα καταλαβα τι επρεπε να κανω,αλλα τα εκανα ολα.και τα δοκιμασα ολα.και οταν λεω ολα εννοω ΟΛΑ.και πανω απο 50 φορες καθε συνδιασμο.ακομη και πανω-διπλα-διπλα στο φωτιστικο το λαπτοπ.....ΤΙΠΟΤΑ. ελαχιστα κλασματα δευτερολεπτου πριν ολοκληρωθει το default settings βγαζει σφαλμα.το δειχνει κι η οθονη του φωτιστικου και το λαπτοπ. δοκiμασα soft riset,τιποτα......γινεται μεν αλλα δεν αλλαζει κατι. εστησα το ανδροειδες τηλεφωνο με αλλο μπλε δοντι τηλεφωνικο....παλι σφαλμα βγαζει... δοκιμασα 2 παλια εξωτερικα μπλε δοντια που ειχα....παλι τιποτα... αιολε δεν εχω αλλη λυση.το να βαλω τα μεταλλα ξανα με τιποτε φιλε,παιδευτηκα ωρες μεχρι να ξεστηθουνε απο τον πινακα. ερχομαι αυριο και σε παραλαμβανω με το λαπτοπ σου και το δοντι σου ,κανουμε τη δουλεια και σε επιστρεφω κουκλο και σενιο.αλλιως θα μποω σε κανα ψυχιατρειο να τελειωνουμε χριστουγεννιατικα....τα νευρα μου κορδελες εγιναν ρε γμτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #590 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ είδες τι έπαθα Χριστουγεννιάτικα !!! όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή επικοινωνία pc/φωτιστικού... και αν δεν γίνει σωστά ή διακοπή για κάποιους λόγους (συνήθως bluettoth ή κόλλημα υπολογιστή όπως σε μένα), κολλάει το σύστημα... το φωτιστικό έχει μέσα έναν υπολογιστή που θα πρέπει να αναβαθμίζεται και να επικοινωνεί σωστά με τον "έξω κόσμο"... είναι πολύ σημαντικό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Δεκεμβρίου 2012 #591 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 αυριο κατα τις 12 ειναι καλα,η θελεις αργοτερα. να ερθω...?(οχι δεν δεχομαι)...χεχεχεχε....πριν γυρισει το ματι μου και πριν παω για υπνο.πες το και παω ησυχος για νανι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #592 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Δεν θα είχα πρόβλημα να έρθω απλά είμαι κρυωμένος και φοβάμαι ότι με την μηχανή χειμωνιάτικα θα γίνω χειρότερα... αυτό είναι που φοβάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Δεκεμβρίου 2012 #593 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Kωστα δεν χρειαζετε να ανοιξεις αλλες τρυπες, και εγω δυο εχω και το κρεμασα μια χαρα ολοισια δεν εχει κανενα προβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Δεκεμβρίου 2012 #594 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 εμενα ηρθε με 4 τρυπες το φωτιστικο.τωρα το εχω πιασει χιαστι με 2 αλλα δεν ειναι βεβαια ισιο.γερνει.βαλε αν θες τιποτα φωτος να δω κοντινες. βαγγελη,με το αυτοκινητο θα ερθω ρε .δεν κανουμε χαζομαρες και να φαμε τσαμπα κρυο.απλα πες μου οτι μεσημερι πχ μετα τις 12-1 ειναι καλα για να περασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Δεκεμβρίου 2012 #595 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Επειδη με ενδιαφερει και ολο ρωταω και απαντηση δεν παιρνω.... Εχω ενα φωιστικο με λαμπες 39w ( ΑΤΙ Sunpower ) και το μηκος του ενυδρειου ειναι 1.20 και οριακα με καλυπτει αυτο το φωτιστικο..και ετσι λεω να παρω καποια στιγμη LED.. 1000 ευρω δεν εχω να διαθεσω αλλα ενα maxspect razor 160w θα μου αρεσε.. εχει και φοβερο design.. Ξερω οτι καλυτερα θα ηταν να παρω 2χ120w αλλα και αυτα βγαινουν στο χιλιαρικο...mad23 πιστευεις με καλυπτει ενα 160αρι razor ? Ποσο κοστιζει περιπου? σορρυ που αργησα αδερφε gio φιλος εχει παρει 2 160αρια και φωτιζει ενυδρειο 1,60χ75χ60 τοποθετημενα παραλληλα με το μηκος του ενυδρειου και δινει φοβερο φως!και πολυ δυνατο σε ενταση και σε χρωμα! το καλυπτει ολοκληρο και περισσευει!δεν σου κρυβω οτι με εβαλε σε σκεψεις γιατι πριν τα βαλουμε στο δικο του τα δοκιμασα στο δικο μου το οποιο ειναι 1,20χ90χ60 καθετα ομως επειδη εχω περισσοτερο πλατος και το εκανε μερα απο ακρη σε ακρη! οταν δοκιμασα μονο το ενα,παραλληλα ομως,ομολογω πως στις διαστασεις μου και στα κοραλια μου(sps) δεν εφτανε. απλωνε αλλα δεν ειχε ενταση εσυ τι πλατος εχεις στο 1,20?και τι κοραλια? αν εισαι μονο με lps και δεν εχεις σκοπο να βαλεις σκληρα η κατι απαιτητικο ιιιιιισως κ να σου φτασει. αλλα επειδη ολοι καποια στιγμη βαζουμε sps θεωρω πως θα εισαι υπερκαλυμμενος οπως ειπες με τα 2 120αρια! θα κρατας τα παντα και θα σου περισευει κιολας. τιμουλες τωρα λογικα αν παρεις 2 η ενα θα ειναι διαφορετικες σιγουρα,αλλα δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι απο εκει που τα πηρε,αγορασε και αλλα πραγματα(σκιμμερ,αντλιες κτλ) και του εκανε πολυ καλη τιμη στο συνολο Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2012 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Δεκεμβρίου 2012 #596 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 οταν δοκιμασα μονο το ενα,παραλληλα ομως,ομολογω πως στις διαστασεις μου και στα κοραλια μου(sps) δεν εφτανε. απλωνε αλλα δεν ειχε ενταση εσυ τι πλατος εχεις στο 1,20?και τι κοραλια? 1.20 χ 65 είναι το ενυδρείο μου φίλε. Καλά αν είναι να μπουν δύο δε το συζητάμε τα λεφτά είναι παρα πολλά γι αυτό ρωτάω αν με καλύπτει έστω κ για κάποια εύκολα sps το ένα 160αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #597 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κρατήσουμε το θέμα γύρω από το φωτιστικό Hyperion. Μπορείτε άνετα αν ανοίξετε ένα καινούργιο θέμα για οποιοδήποτε άλλο φωτιστικό ώστε να γίνονται εκεί οι προτάσεις και οι συγκρίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Δεκεμβρίου 2012 #598 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ έχουν ειπωθεί σημεία κ τέρατα σε αυτό το ποστ η μια ερώτηση που έκανα πείραξε ? Τεσπα... Έχω ρώτησει και σε άλλα ποστ κ δεν πήρα απάντηση κ το να ανοίξω ένα θέμα μόνο για μια ερώτηση και να χαθεί στο χάος δε νομιζω να το έκανα. Φίλε mad23 αν έχεις την καλοσύνη απάντησε μου με πμ. Καλημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #599 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Γιάννη δεν πρόκειται για την 1-2 ερωτήσεις, ξέρεις ότι τα θέματα ξεφεύγουν πολύ εύκολα. Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να ειπωθούν σημαντικές πληροφορίες για το φωτιστικό που αναφέρεστε και θα χαθούν μέσα σ αυτό το θέμα που αφορά άλλο φωτιστικό. Τι πιο όμορφο και ξεκάθαρο να ανοιχτεί ένα καινούργιο θεματικό με συγκεντρωμένες όλες τις απόψεις και όχι μπερδεμένες μεταξύ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Δεκεμβρίου 2012 #600 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 φιλε Giovanni δεν θα σε καλυπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος