Jump to content

Pacific Sun -Hyperion-

Aiolos

Recommended Posts

Χρονια πολλα σε ολους!

Επειδη ετυχε να επισκευασω ενα pacific εκτος εγγυησης σας λεω να μην το πολυ φορτωνεται-ξεφορτωνεται προγραμματα γιατι το altmega που εχει μπορει να χτυπησει bootloader και μετα ....

Χρονια πολλα σε ολους!

Επειδη ετυχε να επισκευασω ενα pacific εκτος εγγυησης σας λεω να μην το πολυ φορτωνεται-ξεφορτωνεται προγραμματα γιατι το altmega που εχει μπορει να χτυπησει bootloader και μετα ....

και μετα

:bigemo_harabe_net-134:

Χρονια πολλα σε ολους!

ε δώσε μερικές διευκρινήσεις... που να καταλάβουμε !!! χα χα

Απλα γνωριζω το ολοκληρωμενο που εχει και εκτελει και δεν ειναι για πολλα φορτωματα με ψυχραιμια οχι πολλα βαλε βγαλε και επισης πολυ αργες κινησεις του υπολογιστη.

Τι εννοω μη δινετε μαζικες εντολες μια μια ,περιμενουμε λιγο, επικοινωνει , συνεχιζουμε.

ok... θα ακούσουμε τις συμβουλές σου.!

Ευχαριστούμε.

Ωστε ετσι εξηγητε γιατι δεν ειχαμε γενικο προχθες στον καφε!!!!!

Τελικα εισαι πολυ γκατζετακιας φιλαρακι!!!

Ναι όντως.. ο γενικός χθες και σήμερα ήταν "αλλού" !!!!

Κάτι για Murphy έχω ακουστά !!! χα χα χα

γιαυτο χαθηκες ρε θηριο...?μωρε παρατατα ολα ,φαε ενα μελομακαρονο και πιες λιγο κρασακι.τΡΑΒΑ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.πες ενα χοχοχοχοχοχο..και ολα καλα φιλε.καλα χριστΟΥΓΕΝΝΑ.

Φίλε κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να τα "κόψεις"... άλλωστε από κάτι "σπασικλάκια" (χο χο), σαν και μένα κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα και πιο λειτουργικά.

Ήδη έκανα τις προτάσεις μου στην εταιρία για κάποιες αλλαγές στο λογισμικό, που νομίζω θα γίνει ακόμη πιο πρακτικό.

....Και μη μου πεις ότι δεν συμφωνείς !!! χα χα χα

... όσον αφορά το νέο λογισμικό, από το λίγο που το έψαξα έχει πολλά "καλούδια" (αν και ακόμη δεν είναι όλα λειτουργικά λόγω beta).

Σημαντική η νέα δυνατότητα να καθορίσει ο χρήστης τα Kelvin του φωτισμού, από 4000K έως 26000+K

Το "παιχνίδι" με τα σύννεφα εντυπωσιακό.. συμβαίνει σε τυχαίες στιγμές και μπορεί ο χρήστης να επέμβει στην ταχύτητα που θα κινούνται τα σύννεφα και πόσο "βαριά" συννεφιά θα έχει !!!

Η μετάβαση στις εναλλαγές φωτισμού κατά την ανατολή ή δύση είναι πιο ομαλές από πριν και μπορεί ο χρήστης να το επιλέγει κατά προτίμηση.

Για το φως φεγγαριού προστέθηκε ακόμη μια επιλογή, μόνο με κόκκινο φωτισμό, όχι για να δημιουργήσει κάποιο ειδικό φωτιστικό εφέ, αλλά για τις περιπτώσεις που χρειαστεί να αφαιρέσει κάποιος από το ενυδρείο του διάφορα "νυχτόβια" παράσιτα, όπως τα σκουλήκια που δεν βλέπουν τον κόκκινο φωτισμό !!

Έχουν προστεθεί δύο ακόμη λειτουργίες όσον αφορά τα δεδομένα που είναι στη μνήμη του φωτιστικού. Δηλαδή μπορεί κάποιος να κάνει backup (σε αρχείο) και επαναφορά της μνήμης.

Οι καταιγίδες και οι κεραυνοί αν και υπάρχουν ως επιλογή, δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη !!!

Και όπως μπορείτε να δείτε έχουν γίνει και αισθητικές παρεμβάσεις στις καρτέλες.

bali_plus3.png

ρε παιδια ποιοςειναι αυτος ο μερφι επιτελους??? :bigemo_harabe_net-88:

Νόμος του Murphy (Μια σειρά κανόνων οι οποίοι αναφέρονται στην τύχη και έχει πρώτο κανόνα την φράση Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.)

Ο Νόμος του Murphie αποτελεί ένα γνωμικό ή επίγραμμα που συνήθως αναφέρεται σε ένα είδος λογικής του

"οτιδήποτε είναι να πάει στραβά θα πάει".Ώς συνακόλουθο ακολουθεί η γνωστή ετοιμολογία "Ότι είναι να γίνει θα γίνει".

Χρησιμοποιείται ως μία καθαρά σαρκαστική αντίληψη στο ότι τα πράγματα θα πάνε στραβά ή σπανιότερα μία αντανάκλαση μίας μαθηματικής ιδέας οτι ένα γεγονός ποτέ δέν θα έχει μηδενική πιθανότητα να συμβεί [1]. Ο νομος αυτός βασίζεται στα πιθανά και καταστροφικά περιστατικά.

Εάν υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος για να συμβεί κάτι και ένας από αυτούς τους τρόπους οδηγεί στην καταστροφή, τότε θα συμβεί».

Εναλλακτικά: «σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση, εάν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο λάθους, τότε τα πράγματα θα πάνε λάθος».

Κοινός πιασε το αυγό και κούρευτο!

το παρελαβα.στο δοκιμαστικο που εκανα χωρις να το κρεμασω εμεινα ......βλακας μπορω να πω.μερα μεσημερι και στραβωθηκα.χεχε

σφαιρα συνδεθηκε με τον υπολογιστη,σφαιρα στηθηκε.,τουλαχιστον στα εντελως βασικα.το αυτοκολλητο επανω ειχε ημερομηνια 14/12/12.φρεσκαδουρα και το προγραμμα μπαλι ηδη επανω του.(φανταζομαι δεν υπαρχει καποιο φιρμγουερ πιο νεο ακομη εξω).

αιολε οταν το δεις ρε φιλε σε παρακαλω παρε τηλεφωνο.θα σου στειλω το σταθερο μου με πμ.θελω 2- 3 βασικες διευκρυνησεις που δεν μπορω να τις καταλαβω ουτε απο τις οδηγιες στα ελληνικα.

ΥΓ.να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου το καταστημα για την αψογη συνεργασια-εξυπηρετηση.

το μονο που καπως λιγο με χαλασε ειναι η τιμη για τις ντιζες που ηταν εξτρα απο την τιμη του φωτιστικου.θα περασω απο δευτερα να σας το πληρωσω.εντουτοις και με ολη την καλη διαθεση δεν θα επρεπε να περιλαμβανεται μεσα στην τιμη.δεν το θεωρω σαν κατι εξτρα.τι περιμενε δηλαδη ο κατασκευαστης να το κραταμε στα χερια μονιμα...?

το παρελαβα.στο δοκιμαστικο που εκανα χωρις να το κρεμασω εμεινα ......βλακας μπορω να πω.μερα μεσημερι και στραβωθηκα.χεχε

σφαιρα συνδεθηκε με τον υπολογιστη,σφαιρα στηθηκε.,τουλαχιστον στα εντελως βασικα.το αυτοκολλητο επανω ειχε ημερομηνια 14/12/12.φρεσκαδουρα και το προγραμμα μπαλι ηδη επανω του.(φανταζομαι δεν υπαρχει καποιο φιρμγουερ πιο νεο ακομη εξω).

αιολε οταν το δεις ρε φιλε σε παρακαλω παρε τηλεφωνο.θα σου στειλω το σταθερο μου με πμ.θελω 2- 3 βασικες διευκρυνησεις που δεν μπορω να τις καταλαβω ουτε απο τις οδηγιες στα ελληνικα.

ΥΓ.να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου το καταστημα για την αψογη συνεργασια-εξυπηρετηση.

το μονο που καπως λιγο με χαλασε ειναι η τιμη για τις ντιζες που ηταν εξτρα απο την τιμη του φωτιστικου.θα περασω απο δευτερα να σας το πληρωσω.εντουτοις και με ολη την καλη διαθεση δεν θα επρεπε να περιλαμβανεται μεσα στην τιμη.δεν το θεωρω σαν κατι εξτρα.τι περιμενε δηλαδη ο κατασκευαστης να το κραταμε στα χερια μονιμα...?

εισαι Αχαριστος !!!!!

για σενα το κανανε ... τσαμπα γυμναστικη , θα γλιτωνες τα 50 ευρω του γυμναστηριου το μηνα ...

θα ειχες φτιαξει κατι χερια ...

kev3.jpg

παντως περα απο τη πλακα , μου θυμιζει τι φαση με τις εκθεσεις αυτοκινητων

πας και λες θελω αυτο το αμαξι ενω πανω στο αμαξι λεει τιμη , μετα σου λενε οτι αυτο και αυτο και αυτο ειναι εξτρα και κοστιζουν τοσα , εσυ που εισαι @#$@#μενος για να το παρεις , τι να πεις ? βαλτα και αυτα για να φυγω .

αααα ξεχασα

καλοριζικο Κωστα !!!!

να'σαι καλα γιωργη.τωρα θα πρεπει να δω τι θα κανω με τα φασματα γιατι και το μπαλι πολυ μπλε μου δειχνει....και εγω τα εχω μαθει στα 10αρια κατασπρα φωτα τα μωρα μου.....εχω απο οτι δειχνει πολυυυ μελλον ακομη μπροστα μου σε παρ σεναρια...

αμα δεις και δεν βγαζεις ακρη βαλε τα μεταλλα παλι αχαχαχααχααχχαχα απο δημαρχος κλητηρας που λενε αχαχααχχαα

τωρα και επειδη φοβαμαι τη δεη εδω πανω,τι να παρω δεν ξερω.σταθεροποιητη τασης η καποιο ups....??και ποιο συγκεκριμενα..?

θενκς ξανα για τις ευχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...