Jump to content

Pacific Sun -Hyperion-

Aiolos

Recommended Posts

Μιας και πρόσφατα έκανα μια έρευνα αγοράς για το radion, στην Ελλάδα πωλείται 750 ευρώ ενώ στην Αμερική 600 δολάρια, δυλαδή περίπου 450 ευρώ και σίγουρα χρειάζονται 2 φωτιστικά για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.

Εξαρταται απο τις διαστασεις του ενυδρειου.Τι ευρος διαστασεων καλυπτει το Radion;

Εξαρταται απο τις διαστασεις του ενυδρειου.Τι ευρος διαστασεων καλυπτει το Radion;

60 εκ πλάτος αν θυμάμαι καλά.

Πάντως εγώ που έχω 1 μέτρο ενυδρείο ήθελα 2 για να είμαι καλυμμένος.

750 -800 κατοστάρικα νομίζω είναι η τιμή για τα radion άλλα δεν είναι μόνο αυτό.

To radion καλύπτει 60 πλάτος ενώ ο Υπερίωνας υποτίθεται 90. δεν είναι μικρή η διαφορά...

Επίσης επειδή για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο το αισθητικό κομμάτι για να κρεμάσεις δύο radion πάνω από το ενυδρείο θέλεις ή 8 ντίζες ή κάτι σιδεριές που πουλάνε. Ο Υπεριώνας είναι πιο minimal. Φυσικά με τα radion αν σου χαλάσει το ένα έχεις το άλλο....

Σύμφωνα με την εταιρία το 85 cm καλύπτει ενυδρείο μέχρι και 130 cm

Άρα ακόμα και με 2 φωτιστικά δεν καλύπτεις το 1.30 που έχει το hyperion.

Ο Υπερίωνας ήταν τοποθετημένος σε ενυδρείο 1.60 και το φώτιζε μια χαρά !!!... απλά το είχαν τοποθετήσει κάπου στα 30 εκατοστά πάνω από την στάθμη.

60 εκ πλάτος αν θυμάμαι καλά.

Πάντως εγώ που έχω 1 μέτρο ενυδρείο ήθελα 2 για να είμαι καλυμμένος.

Δηλαδη αν στο ενα μετρο θελεις δυο,στο 1,50 θελεις τρια;Λιγο υπερβολικο δεν ακουγεται;

Εγω στους 80 ποντους με το celio,υπερκαλυπτει,αλλα κι ο τοιχος δεξια κι ο καναπες αριστερα,κοντευουν να βγαλουν πολυποδες............

Δηλαδη αν στο ενα μετρο θελεις δυο,στο 1,50 θελεις τρια;Λιγο υπερβολικο δεν ακουγεται;

Εγω στους 80 ποντους με το celio,υπερκαλυπτει,αλλα κι ο τοιχος δεξια κι ο καναπες αριστερα,κοντευουν να βγαλουν πολυποδες............

αμα φραγκαρεις τιποτα μιλα ρε ......

Τι θες............καναπε η τοιχο;

τοιχο που ειναι και τιγκα στο ασβεστιο :P

90 πόντους χωρίς φακούς....κρατήστε και μικρό καλάθι παίδες...

Σαν να βλέπω το Radion όταν πρωτοπαρουσιάστηκε.Ένα προϊόν που βασίστηκε καθαρά σε εμπειρίες DIY reefάδων και έγινε ντισκοτέκ...

τι θελεις να πεις δηλαδη....?με μπερδεψες τωρα.

Καλη μερα , σε ολη την παρεα . Θα ηθελα να ανακοινωσω οτι οι HYPERION που περιμεναμε θα παραδοθουν στους πελατες μας στις 24 του μηνα !!!! Σας επισυναπτω και το mail που ελαβα απο την εταιρεια!

φιλικα

ΛΑΜΠΙΝΗ

Dear Sir,

Im sorry for late reply.

Thank you for your Friday call.

I want to apologise for this order proceed delay – it was sourced from factors not depednign from our company.

All your parcels was waiting for picking up by Fedex since Friday – and they will be picked up today.

There is very bad weather in Poland now – and many shipping companies have very big delays.

We got information that parcel should be delivered to your company at Wednesday afternoon – or Thursday morning.

You got probably all parcel numbers from our office – so – please track it on Fedex page and be in contact with them!

Thank you for understanding and we apologise again.

Merry Christmas!

Regards

Przemek Cybulski

===================================

Pacific Sun RD Team

work@pacific-sun.eu

Να παρει....προηγειται το τελος του κοσμου...ΥΓ.ολεεεεεεεεε,αυτα ειναι νεα!!

Mobile klaz speaking...

η υπερβολη στο μεγαλειο της.....θεος δεν προκειται ποτε να γινουμε ,ουτε και φυση.οσα λεφτα και να χωνουμε στο χομπι αυτο που ειναι βαρελι χωρις πατο...ποτε δεν τελειωνει.

χιλια και ευρω για ενα φωτιστικο,ουτε σε 1000 μου ζωες δεν τα εδινα.και δεν παει να γυρναει αναποδα το φεγγαρι,να μου δινει πρωτοβροχια,και να πηγαινει στο σχολειο το baby blue tang?.......τετοια προιοντα εχουν ειδικο κοινο και πορτοφολια.και σε τετοιες εποχες ξερετε,το να ''σκανδαλιζεις'' συναδελφους τρελλους με το χομπι,δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Να παρει....προηγειται το τελος του κοσμου...ΥΓ.ολεεεεεεεεε,αυτα ειναι νεα!!

Mobile klaz speaking...

Αγορινα μου εσύ!!!! Μου αρέσει που είσαι σταθερός στις άποψεις σου...

Καλοφερτα να είναι και καλοδουλευτα εύχομαι γιατί κακά τα ψέματα ούτε ρα λεφτά είναι λίγα ούτε κ οι εποχές για να τα σκορπάμε. Είναι το καλύτερο φωτιστικό αυτή την στιγμή από όλες τις απόψεις κ ελπίζω να σας αφήσει ικανοποίημενους όλους όσοι το έχετε ή θα το παραλάβετε...

Κωθτακη. .. σε βλέπω σαν μικρό παιδί να τρέχουν σαλακια. .. :) :)

Μ αρέσει που είναι αυθόρμητος !!! μπορεί να λέει ότι ναναι, αλλά τον αγαπάμε χε χε χε

Κανείς δεν είπε το αντίθετο!!!

Για όλα φταίει το ταπατοκ που αντί για την τελευταια με πέταξε στην πρώτη σελίδα κ είδα αυτό!

Εγώ μήπως δεν έπρεπε να μιλαω που άλλαξα ολόκληρο ενυδρείο??? :P

Ακου λεω οτι ναναι....χεχεχεχε.ειναι ωραιο να εχεις καλους φιλους και ειδικα αρκετα τρελλους οπως ο υποφαινομενος.

Mobile klaz speaking...

Βαγγελη βρηκες κανα σωστο μηχανακι για την ταση ρευματος;;

Mobile klaz speaking...

Με το καλο να το παραλαβεις Κωστα,κι εσυ κι ολα τα παιδια.Και να το χαρεις ρε.Ξερω πως η χαρα κι η ανυπομονησια σου θα ειναι σαν μικρου παιδιου :)

Ευχαριστω στρατο.και αυτη η αγορα εγινε μεσα την τρελλα μου για αναβαθμιση.απο εδω και περα μουγκα και κατω το κεφαλι.να δουμε πως θα βγει ο χειμωνας.

Mobile klaz speaking...

Κωστα οτι μπορεις να κανεις για την τρελα σου που σε ξεκουραζει και σε ταξιδευει,να το κανεις,και να μη μετανοιωνεις.Με το καλο να το βαλεις,και μετα να σηκωσεις καμια φωτογραφια απο αυτες τις τζαματες που βγαζεις :P:bigemo_harabe_net-146:

Βαγγελη βρηκες κανα σωστο μηχανακι για την ταση ρευματος;;

Mobile klaz speaking...

Ναι, αλλά τα μόνα που μπορούν να υποστηρίξουν αξιοπρεπώς τα αμπέρ του φωτιστικού, είναι τα μεγάλα UPS με ενσωματωμένο σταθεροποιητή.... αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο.

Είχα πάρει ένα UPS αλλά τελικά δεν μπορούσε να το σηκώσει !!!

Κωστα οτι μπορεις να κανεις για την τρελα σου που σε ξεκουραζει και σε ταξιδευει,να το κανεις,και να μη μετανοιωνεις.Με το καλο να το βαλεις,και μετα να σηκωσεις καμια φωτογραφια απο αυτες τις τζαματες που βγαζεις

Θα πάω να βγάλω εγώ ( τρομάρα μου) να κάνω πειράματα με την dslr. .

Αν με δεχτεί ο κωθτακηθ σπίτι του... ;)

Θα πάω να βγάλω εγώ ( τρομάρα μου) να κάνω πειράματα με την dslr. .

Αν με δεχτεί ο κωθτακηθ σπίτι του... ;)

Ειναι καλο παιδι ο Κωστας ρε.Θα σε δεχτει σιγουρα χιχιχιχχιιιιι

Κι εγω καλαμπουρι κανω ετσι;:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...