Jump to content

Pacific Sun -Hyperion-

Aiolos

Recommended Posts

Παιδια εγω μια απορια εξεφρασα,και ταυτοχρονα μια προταση κατεθεσα.Εγω δεν μπορω να το κανω.Ο Αιολος το κανει και λεπτομερεστατα.

Αν μπορει και καποιος αλλος να το κανει μακαρι :)

Ειδες που εισαι ενημερος Κωστικα; :)

Κάντε τις προτάσεις σας !!!

ρωτησα κατοχο του,που ειναι ικανοποιημενος.(για το μαξ μιλαω)

προσωπικα και ζωντανα δεν εχω δει κανενα να δουλευει.(ουτε καν του βαγγελη δεν ετυχε ακομη να το δω λαιβ).

παρολα αυτα υπαρχουν οντως επιλογες να κανει ενας επιδοξος αγοραστης σε λεντ φωτιστικο επωνυμο.

εγω εκανα τις επιλογες μου,και περιμενω να παραλαβω.

οσο για το μαξ,καλο θα ηταν να μπει μεσα ο λαρρυ που το δουλευει καιρο τωρα και να μας πει τις εντυπωσεις του.

Έγινε επεξεργασία - klaz

Δεν χρειαζεται να το εχει παρει καποιος για να γινει καποια ερευνα , οπως ειπε και ο Βαγγελης

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Δεν είναι ανάγκη να αγοραστεί φωτιστικό για να γίνει παρουσίαση.... και το Hyperion το παρουσίασα πριν το αγοράσω,

[/font][/color]

Απλα καλο θα ειναι να μην ''ανεβαζουμε'' ενα μονο συγκεκριμενο φωτιστικο γιατι περναει μια ''αλλη εικονα'' εξω ....

"Καλοπροαίρετοι" πάντα θα υπάρχουν Γιώργο....

Όπως και να γίνει μια παρουσίαση, όλο και κάποιος/κάποιοι θα βρεθούν να πουν "ένα καλό λόγο"... ή έστω θα το σκεφτούν !!!

Άστους να λένε ότι θέλουν και να νομίζουν ότι θέλουν

Δεν χρειαζεται να το εχει παρει καποιος για να γινει καποια ερευνα , οπως ειπε και ο Βαγγελης

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Δεν είναι ανάγκη να αγοραστεί φωτιστικό για να γίνει παρουσίαση.... και το Hyperion το παρουσίασα πριν το αγοράσω,

[/font][/color]

Απλα καλο θα ειναι να μην ''ανεβαζουμε'' ενα μονο συγκεκριμενο φωτιστικο γιατι περναει μια ''αλλη εικονα'' εξω ....

"Καλοπροαίρετοι" πάντα θα υπάρχουν Γιώργο....

Όπως και να γίνει μια παρουσίαση, όλο και κάποιος/κάποιοι θα βρεθούν να πουν "ένα καλό λόγο"... ή έστω θα το σκεφτούν !!!

Άστους να λένε ότι θέλουν και να νομίζουν ότι θέλουν

Aυτα τωρα τι δουλεια εχουν μ'αυτα που εγραψα εγω δεν καταλαβαινω.

Εκτος κι αν το "καλοπροαιρετος" προοριζεται για μενα.

Αν για μια προταση που εκανα λοιπον,βγαινει αυτο το συμπερασμα,λυπαμαι.Καθαριστε το θεμα Αιολε και συνεχιστε.

ρωτησα κατοχο του,που ειναι ικανοποιημενος.(για το μαξ μιλαω)

προσωπικα και ζωντανα δεν εχω δει κανενα να δουλευει.(ουτε καν του βαγγελη δεν ετυχε ακομη να το δω λαιβ).

παρολα αυτα υπαρχουν οντως επιλογες να κανει ενας επιδοξος αγοραστης σε λεντ φωτιστικο επωνυμο.

εγω εκανα τις επιλογες μου,και περιμενω να παραλαβω.

οσο για το μαξ,καλο θα ηταν να μπει μεσα ο λαρρυ που το δουλευει καιρο τωρα και να μας πει τις εντυπωσεις του.

Πόσος καιρός έχει περάσει;

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κανένας μήνας;

Aυτα τωρα τι δουλεια εχουν μ'αυτα που εγραψα εγω δεν καταλαβαινω.

Εκτος κι αν το "καλοπροαιρετος" προοριζεται για μενα.

Αν για μια προταση που εκανα λοιπον,βγαινει αυτο το συμπερασμα,λυπαμαι.Καθαριστε το θεμα Αιολε και συνεχιστε.

Αμάν βρε Στράτο !!! πως σου ήρθε τώρα αυτό?

Καμιά σχέση με σένα, γενικά αναφέρομαι, γιατί στο παρελθόν είχε γίνει ένα "θεματάκι" μετά από κάποια παρουσίαση και μας έλεγαν διάφορα!!!

Από βδομάδα (όσοι δηλώσαμε BETA tester), παραλαμβάνουμε το νέο λογισμικό / firmwere για να του "βγάλουμε το λάδι"

Μέσα από το ψάξιμο,εκτός από τις παρατηρήσεις μας, θα ακουστούν και οι προτάσεις μας για αλλαγές ή νέες ιδέες !!!

Αμάν βρε Στράτο !!! πως σου ήρθε τώρα αυτό?

Καμιά σχέση με σένα, γενικά αναφέρομαι, γιατί στο παρελθόν είχε γίνει ένα "θεματάκι" μετά από κάποια παρουσίαση και μας έλεγαν διάφορα!!!

Το πηρα λαθος Βαγγελη.Ζητω συγνωμη,

Απλα δεν θελω με τιποτα να παρεξηγηθουν οι προθεσεις μου :)

Στράτο αν έδινα σημασία (τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το ΑΖ) στον φόβο και μόνο μήπως και ειπωθεί τίποτα από κάποιους, όλες αυτές οι μεταφράσεις, παρουσιάσεις και γενικά ότι έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς, δεν θα υπήρχαν.

Βαγγελη το ξερεις πολυ καλα πως κι εγω δε δινω δεκαρα.Οτι εχω κανει κατα καιρους το εκανα γιατι γουσταριζα,και για να το βρει καποιος αλλος αργοτερα μπροστα του.

Δεν με ενοιξε η κακεντρεχια,γι'αυτο απεκτησα και τοσους πολλους.............."φιλους" :D κατα καιρους....

Αnyway.......παμε παρακατω :)

Έγινε επεξεργασία - Δίας

Ακριβώς έτσι ... το κάνω γιατί το γουστάρω και μου αρέσει να το μοιράζομαι με όλους, και τις περισσότερες φορές μου στοιχίζει κιόλας τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα.

Πάντως ρε παιδιά αν αναφέρεστε στο Razor προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει μετρο σύγκρισης ανάμεσα στα 2 φωτιστικά! Η τιμή είναι πολύ πιο χαμηλή, το razor δεν έχει προγραμματισμό, έχει μόνο 2 κανάλια ελέγχου, είναι τα μισά W και καλύπτει μικρότερη επιφάνεια.

IMHO στην ίδια κατηγορία με τον Υπερίωνα που και πάλι οχι ακριβώς, αφού οι επιφάνειες που καλύπτουν και τα W την κατανάλωσης είναι μικρότερα είναι το GHL, το Ecotech και το AI.

Το Radion είναι σε μέγεθος "τούβλου".... άρα θες 2 φωτιστικά !!

Βαγγέλη νομίζω ότι σε όλα τα φωτιστικά που ανέφερα για σωστή σύγκριση χρειάζεσαι 2. Απλά έχουν πάνω κάτω ίδιες ικανότητες προγραμματισμού-ελέγχου και το συνολικό κόστος για 2 είναι πάνω κάτω το κόστος του Υπερίωνα

Παιδια ξερουμε τιμη για το Radion;

Γιατι αν τα δυο στοιχιζουν οσο ας πουμε ο Υπεριωνας,παιρνεις δυο.

τωρα βγηκανε και σε δευτερη γεννια.....στρατο νομιζω οτι 2 ραντεον ειναι πιο ακριβα απο τον υπεριωνα της προσφορας ομως παντα.(αν δεν ηταν η προσφορα του υπεριωνα νομιζω βγαινουν πολυ πιο φτηνα τα ραντεον).

τωρα βγηκανε και σε δευτερη γεννια.....στρατο νομιζω οτι 2 ραντεον ειναι πιο ακριβα απο τον υπεριωνα της προσφορας ομως παντα.(αν δεν ηταν η προσφορα του υπεριωνα νομιζω βγαινουν πολυ πιο φτηνα τα ραντεον).

Η προσφορα νομιζω Κωστικα:) μου εχει ληξει.Μιλαω για τη φιξ τιμη.1500 ειναι νομιζω;

ναι και βαλε νομιζω....

750 -800 κατοστάρικα νομίζω είναι η τιμή για τα radion άλλα δεν είναι μόνο αυτό.

To radion καλύπτει 60 πλάτος ενώ ο Υπερίωνας υποτίθεται 90. δεν είναι μικρή η διαφορά...

Επίσης επειδή για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο το αισθητικό κομμάτι για να κρεμάσεις δύο radion πάνω από το ενυδρείο θέλεις ή 8 ντίζες ή κάτι σιδεριές που πουλάνε. Ο Υπεριώνας είναι πιο minimal. Φυσικά με τα radion αν σου χαλάσει το ένα έχεις το άλλο....

και ο Υπερίωνα έχει δυο αυτόνομα πάνελ με μια μικρή διαφορά όμως...

Το αριστερό είναι το master που ανάβει και από μόνο του σε περίπτωση που το δεξί slave πάθει κάτι.

Αν όμως πάθει κάτι το master δεν ανάβει ούτε το slave.... εκτός και τα αλλάξεις μεταξύ τους !!!!

Νομίζω ότι το νέο Radion είναι πιο χαμηλών δυνατοτήτων απ ότι το Hyperion

Μιας και πρόσφατα έκανα μια έρευνα αγοράς για το radion, στην Ελλάδα πωλείται 750 ευρώ ενώ στην Αμερική 600 δολάρια, δυλαδή περίπου 450 ευρώ και σίγουρα χρειάζονται 2 φωτιστικά για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...