Jump to content

Pacific Sun -Hyperion-

Aiolos

Recommended Posts

Τα βρήκαμε τώρα πως θα περάσουμε τον χειμώνωατα δυο μας..... εσύ με ατάκες και εγώ με banner !!! χα χα χα

Το μπανερ ειναι καλο μεγεθος.μην το πειραξεια γιατι θα βγαλω νεο απ ντειτ για το φωτιστικο

Mobile klaz speaking...

άμα συνεχίσεις να είσαι ατακαδόρος θα στο κάνω τόσο μεγάλο, που δεν θα χωράει καν στην υπογραφή σου !!!

Είναι η δεύτερη φορά που παρατηρώ το εξής.

Όταν έχει νέα σελήνη (όπως χτες), και το φως φεγγαριού στον κυκλο του είναι σβηστό, οι γαρίδες και τα καβούρια που έχω, συγκεκριμένα εκείνη την "σκοτεινή" ημέρα αλλάζουν εξωσκελετό !!

Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο γιατί συναιβει δυο συνεχόμενες φορές και πάντα όταν δεν έχει φεγγάρι, και αν αναλογιστούμε ότι αυτοί οι οργανισμοί είναι ευάλωτοι όταν κάνουν την αλλαγή, "επιλέγουν" αυτή τη μέρα που είναι όλα σκοτεινά "σκαπουλάροντας" έτσι από τους θηρευτές όπως θα γινότανε και στο φυσικό τους περιβάλλον.

Ναι, είναι απόλυτα λογικό όμως!!!

Άρα ο κύκλος της σελήνης δεν είναι μόνο για το εφέ και επιβεβαιώνεται με τέτοιες συμπεριφορές. !!!

Όσοι έχουμε φωτιστικά με κύκλο σελήνης, ας αναφέρουμε διάφορες συμπεριφορές που παρατηρήσαμε στα ζωντανά μας.

Το ειδα και εγω αυτο με τον αστακο μου.....αρα μάλλον ισχύει!!! Όπως και τα καβουράκια εχουν περισσότερη κινητικότητα το συγκεκριμένο βράδυ!

Και εμενα η cleaner ξεβρακωθηκε προχτες και στο ενυδρειο εγινε χαμος .......

Τι εγινε δηλαδη... την περασαν ολοι? :hysterical: :hysterical: :hysterical:

βρε να βαλω και γω καμμια μπαρα για χορο και οτι προκυψει....?αφου εχω ηδη και καμπαρετζου.χεχε...θα κανω φακελο στο ηθων..

βρε να βαλω και γω καμμια μπαρα για χορο και οτι προκυψει....?αφου εχω ηδη και καμπαρετζου.χεχε...θα κανω φακελο στο ηθων..

Παλι κοραλι θελεις κα βαλεις μεσα στο δασος?Τοσες μπαρες εχεις μεσα απο ακρο...Αν θελει μπορει να απλωσει ποδι και να κανει στροφη σε μια απο αυτες.Μην μπαινεις σε εξοδα για μια ξεβρακωτη καμπαρετζου :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Το blue tang ειχε κατσει πισω απο το βραχο και κουνουσε παλιδρομικα το ενα του πτερυγιο......... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

• 2 weeks later...

Ενημερωτικα παντα και εις γνωσην των ενδιαφερομενων η τιμή του φωτιστικου θα παραμεινει στα 990 ευρω για ολο το 2013,όπως άλλωστε ειχε ανακοινώσει επίσημα η εταιρία αλλα με την διαφορά οτι πλεον ο αντιπρόσωπος Ελλαδος αξιώνει επιπλέον 100 ευρω για τα μεταφορικα + 38 ευρω τις ντιζες.

Δηλ η τελική τιμη του προϊόντος για την Ελλάδα θα ανέρχεται στα 1138 ευρω..

Οι ντίζες είναι γνωστό πλέον ότι χρεώνονται ξεχωριστά από την εταιρία... αλλά τα 100 επιπλέον από που προκύπτουν εφόσον η παραλαβή γίνει από την αντιπροσωπεία?

Άσχετο με τα παραπάνω....

Οι χρήστες MAC OS X μπορούν πλέον να έχουν το δικό τους λογισμικό !!!

Ενημερωθείτε πριν κάνετε οτιδήποτε.

http://www.pacific-sun.eu/download/PacificSun_beta1.1.app.zip

Αυτο αναρωτιέμαι και εγω.

10 χρόνια τωρα κανω εισαγωγες απο σχεδον ολη την Ευρώπη στο εργοστάσιο που δουλευεω και 100 ευρω μεταφορικα πληρωνω μόνο και εφοσον θελω next day delivery.

Θα επικοινωνησω με την ιδια την εταιρια να μαθω τον λογο τον οποίο χρεωνει 100 ευρω ο αντιπρόσωπος για μεταφορικα.Δεν μιλαμε για 10-20 ευρω.. ειναι 100 και δεν είναι λιγα.

Σε γερμανικο ενυδρειακο site το πουλάνε 990 ευρω + 24 ευρω τα μεταφορικα για Ελλάδα.

Ξεκαθάρισε το αυτό γιατί πιθανών να πρόκειται για κακή συνεννόηση.... τι να πω !!!

Ειναι απολύτως ξεκαθαρο Βαγγέλη!

Η αντιπρόσωπος μου ξεκαθαρισε οτι η εταιρια της χρεωνει 100 ευρω τα μεταφορικα κ αναγκαστηκα πρεπει κ αυτη να τα χρεωσει στον πελατη.

Μολις εχω απάντηση από την ίδια την εταιρία γιατι χρεωνει μεταφορικα στον ίδιο της τον αντιπρόσωπο τοτε θα την αναρτήσω εδω. Και γιατι ολοι οι προηγούμενοι απο εμένα το πηραν στην κανονική τους τιμή κ εγω και οι υπόλοιποι νετα απο εμενα πρεπει να πληρωσουν 100 (!) ευρω μεταφορικα..

εχεις στειλει μεηλ ?

η ρωτησες στο ριφσεντραλ μιας και εχουν βημα εκει ?

προσωπικα προτιμω το ριφσεντραλ μιας και στο μεηλ μπορει ο καθενας να γραψει οτι νανε

κατι που δεν μπορει να γινει παμπλικ ....

Ας περιμένουμε την επίσημη θέση της εταιρίας.... έως τότε ας μη βγάλουμε συμπεράσματα για την τακτική της αντιπροσωπείας, την στιγμή μάλιστα που δεν έχει βήμα πλέον στο ΑΖ.

Από εκεί μετά ο καθένας πράττει αναλόγως.

Ας περιμένουμε Βαγγέλη...

Οταν θα έρθει η απάντηση θα ήθελα πάλι να μου πεις τη γνώμη σου .

Σε πληροφορώ ότι η γνώμες μου είναι αντικειμενικές από όπου και να προέρχονται και σε όποιον και να απευθύνονται.

Δεν έχω και ποτέ δεν είχα λόγο για το αντίθετο.

ΜΗΝ βγαζουμε συμπερασματα χωρις να εχουμε απαντηση απο την ιδια την εταιρια.

Παρακατω παραθετω το μαιλ που εστειλα..

Dear Sirs,
My name is John Lazopoulos and i am from Thessaloniki,Greece.
I am interested on buying Pacific Sun Metis Hyperion R2 2x150w,from your local reseller here in Thessaloniki :

Greece
** ******* 15
Thessaloniki
Greece

Tel/Fax: +30231******

In my surprice your
reseller asked me to pay for the lamp also an extra amount of 100€ for
the transportation of the lamp from your factory to the reseller!

Many hobbists here that bought the same lamp (Hyperion) from the same
reseller (***** ****) a month ago they paid only the
exact price for the lamp (990€) without any transportation costs.

Your reseller say that this transportation cost is being
charged by you (Pacific Sun) and that the
customer (me) must pay for this.
I want from you (Pacific Sun) to clarify to me if the above claims of your reseller are correct.

Thank You .
Best Regards,
John Lazopoulos.

Φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα που κάποιοι που διετέλεσαν συντονιστές έπρεπε ήδη να τα γνωρίζουν.

1 Βάσει του κανονισμού του φόρουμ την στιγμή που δεν υφίσταται ένα κατάστημα δεν επιτρέπετε να γίνεται αναφορά σε αυτό,

Παραβιάζονται κάποιοι κανόνες.... κάποιοι το παραβλέπουν.

2 Ανοίχτηκε ένα θέμα από κάποιο μέλος (συγκεκριμένα εμένα) για την παρουσίαση και τις δυνατότητες ενός φωτιστικού, με τα καλά του και τα κακά του, και σαν συγγραφέας αυτού του άρθρου απαιτώ το να κινηθεί γύρο από την παρουσίαση του και τίποτα παραπάνω.

3 Πρώτη φορά βλέπω τέτοια φαγωμάρα και έξω από τα όρια που έχω θέσει (πολλές φορές), για την παρουσίαση.

Για το αν η ΧΧΧ αντιπροσωπία κάνει καλά την δουλεία της ή όχι, 'οσο είχε βήμα φάνηκε αυτό και δόθηκε ένα τέλος στην ιστορία με την απομάκρυνση του συγκεκριμένου καταστήματος... άρα για μένα έληξε και το θέμα καταστήματος.

4 Το θέμα θα καθαριστεί και θα αναρτηθεί μόνο το πρόβλημα του Giovianni και η απάντηση της εταιρίας....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...